Fethiye Bahçe Rattan Oturma Grubu Denince Akla Gelen Marka Divona Home!

Fethiye Bahçe Rattan Oturma Grubu

Sektörde öncü olan firmamız birbirinden özel fethiye bahçe rattan oturma grubu modelleri ile her zevke hitap ediyor.

Ağaç bahçe mobilyaları olarak kullanılan ürünler genellikle örgü deseni ile tasarlanıyor. Bahçelerin yanı sıra aynı zamanda balkonlarda kullanılan mobilyalar güneş ışınlarına karşı dayanıklı.

 

Mevsim Şartlarına Dayanıklı Ürünler

Açık havaya uygun olarak üretimi gerçekleştirilen fethiye bahçe rattan oturma grubu uzun ömürlü kullanıma sahip. Tüm mevsim şartlarına dayanıklı olan ürünler minder ve yastıklar ile dekore ediliyor. Son dönemin vazgeçilmezleri arasında kendine yer buluyor.

  • Kaliteli ve sağlam mobilyalar ile keyifli zamanlar geçiriliyor.
  • Konukları konforlu şekilde ağırlama şansı yakalanıyor.
  • Hafif yapıları sayesinde kolay taşınıyor.
  • Yağışlı ve karlı havalarda değiştirme uygulamaları yapılarak kapalı alanlarda uzun süre saklanıyor.
  • Ürünler istek ve ihtiyaçlara göre özel olarak üretiliyor.

 

Şık Ve Modern Çizgiler

Her türlü kullanım amacına uygun olarak dizayn edilen fethiye bahçe rattan oturma grubu gereksinimler göz önünde bulundurularak üretiliyor. Şık ve modern çizgileri sayesinde bahçelerde istenen tasarımı kolay uyum sağllar. Farklı boyutlara göre çeşitli özelliklere sahip ürünler bulunuyor.

Masa ve sandalyelerden oluşan fethiye rattan bahçe oturma grubu mini boyutları ile küçük bahçelere uyum sağlıyor. Set olarak satılan oturma grupları ihtiyaca ve zevke göre farklı renklere sahip.

Bahçelerde kullanıma uygun olan fethiye rattan oturma grubu ahşap görünümü ile farklı bir tarz yaratıyor. Evlerin bahçelerinde ya da iş yerlerinde tercih edilen ürünler isteğe göre ikili, üçlü ve dörtlü olarak tasarlanıyor.

 

Üst Düzeyde Konfor

Geniş bir alanda kullanmak isteyenler için köşeli oturma grupları tercih ediliyor. Son derece geniş bir oturma alanı yaratan fethiye rattan bahçe oturma takımı modelleri alana göre farklı boyutlarda seçme imkanı sunuyor.

  • Birçok kişinin aynı anda kullanabildiği oturma gruplarında yer alan yastık ve minderler konforu en üst düzeye taşıyor.
  • Bahçelere dekora uygun olan ürünler sayesinde canlılık ve renk katılıyor.
  • Kış bahçelerinde ve kapalı alanlarda kullanılan takımlar tasarımları ile her türlü ihtiyacı karşılayacak özelliklere sahip.
  • Su geçirmez özelliği ani hava şartlarına karşı hazırlıksız yakalanan kullanıcılar açısından konfor ve kolaylık sağlıyor.

 

Ayrıcalıklı Tasarımlar Ve Kaliteli Malzeme

Yapısı gereği hızlı ve kolay temizlenen yüzeylere sahip olan Fethiye bahçe oturma grubu rattan havası ile sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinde beklentileri karşılıyor.

Yorucu uzun ve stresli bir günün ardından dinlenmek ve rahatlamak isteyenler için üretilen Fethiye rattan bahçe oturma grubu fiyatları açısından da bütçeleri zorlamıyor. Evlerde ya da iş yerlerinde keyifli zamanlar geçirmek için oluşturulan alanlarda kullanılan çeşitli modeller en uygun ve en ucuz fiyatlar ile bulunuyor.

Farklı fiyat aralıklarının söz konusu olduğu ürünlerde kullanılan malzemeler ve tasarımlar ayrıcalık yaratıyor. Kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak niteliklere sahip olan Fethiye bahçe oturma grupları rattan tarzı ile bambaşka bir stil yaratmaya yardımcı oluyor.

Kullanılan alanın dekoruna uygun renk seçimi ve kullanıcının zevkini uygun mobilya tercihi sayesinde bahçelerde mükemmel alanlar oluşturuluyor. Fethiye rattan bahçe oturma grubu modelleri birbirinden farklı tasarımlar ile etkileyici tarzın hayat bulmasını sağlıyor.

 

Dış Mekanlarda Doğal Bir Dokunuş

Bahçesinde retro bir hava elde etmek isteyenlerin favori tercihi olan ürünler son yılların gözdeleri arasında yer alıyor. Farklı tarzlara uygun alternatiflerin değerlendirildiği Fethiye bahçe rattan oturma grubu modelleri sadelikten ve şıklıktan hoşlananlara hitap eder.

Uzun yıllar güvenle kullanılan mobilyalar 1. sınıf malzeme ve özenli işçilik ile üretiliyor. Kaliteli malzemeleri sayesinde uzun yıllar sağlam ve konforlu şekilde kullanım imkanı sağlıyor. Darbelere karşı dayanıklı olan alternatifler dekorasyon stiline uygun olarak seçiliyor.

Açık alanlarda kullanıldığından dolayı UV ışınlarına ve tüm hava şartlarına dayanıklı olarak özel üretim söz konusu. Dış mekan mobilyaları arasında en çok tercih edilen ürünlerin başında yer alıyor. Antibakteriyel ve antialerjik olmaması sayesinde güvenle kullanılıp kolay temizleniyor.

Rattan oturma grupları bahçelerin yanı sıra aynı zamanda balkonlarda, teraslarda, kafelerde, otel ve kahvaltı bahçelerinde, düğün salonlarında hatta yazlık evlerde kullanılıyor.

Pratik kullanım özelliği sayesinde tüm açık hava kullanımları için oldukça elverişli. Ergonomik yapıları ve şık tasarımları ile dış mekanlarda doğal bir dokunuş katmaya yardımcı oluyor.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı