Eskişehir Kilim Modelleriyle Evinizin Havasını Değiştirin

Eskişehir Kilim Modelleri

Kilim, iki farklı iplik sistemi üzerinden dokunan, farklı birçok mekanda kullanılabilen ürünlerdir. Düzünün ve tersinin olmaması en dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. Böylelikle uzun süreli kullanımlar için uygundur. Havsız şekilde dokunmaktadır. Dokuma ürünü denildiği zaman akla gelen ilk üründür. Binlerce yıllık bir geçmişe sahiptir. Eskişehir kilim modelleri, sahip olduğu geniş skala sayesinde beklentileri sonuna kadar karşılar.

 

Kilimler Nerelerde Kullanılır?

Kilimi gerek ofislerde gerekse evlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığı zaman son derece işlevseldir. Birçok hanım tarafından dekoratif ürün olarak tercih edilmektedir. Büyük bir kısmı küçük ebatlı olsa da, son yıllarda daha uzun ve geniş olanları da üretilmeye başlanmıştır. Aynı zamanda kilimlerin duvar üzerinde çok şık durması, yeni dekoratif fikirlere ihtiyaç duyanlar için harika bir opsiyondur. Oturma odası, salon, mutfak ve daha birçok yerde tercih edebilirsiniz. Önemli olan nokta ise bulunduğu mekana katmış olduğu hava ve diğer eşyalarla sergilemiş olduğu yüksek uyumdur.

 

Kilim Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Eskişehir kilim modelleri arasından seçim yaparken farklı birçok şeyi göz önünde bulundurmak gerekiyor. Kullanım alanı bunların başında gelmektedir. Ürünün ön plana çıkmasını istiyorsanız, renkleri son derece canlı olan ürünlere yönelmek çok mantıklıdır. Otantik bir hava için motifli olanları satın almak gerekiyor. Son yıllarda daha modern ve aynı zamanda daha sade olan modellerin de öne çıktığını hemen ifade etmek lazım.

 

Kilim Modelleri Nasıldır?

Eskişehir kilim modelleri farklı birçok opsiyondan oluşur. Bunları şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Özelliğine göre saçaklı, çift taraflı, yıkanabilir ve kaymaz olarak tanımlanmış türleri vardır.
  • Stil anlamında; etnik, geometrik, modern, çizgili, vintage, çiçekli, klasik, morocco gibi opsiyonların arasından seçim yapmak mümkündür.
  • Aynı zamanda ebata göre de farklılık söz konusudur.
  • Renk konusunda onlarca değişik alternatifin olması, büyük bir avantaj anlamına gelir.

 

Kilim Fiyatları Nasıldır?

40 seneden beri ev dekorasyonu, halı, kilim ve yolluk alanında faaliyet gösteren Divona Home olarak, sizlere birçok kilim modelini, piyasa ortalamasının üstünde olmayan fiyatlarla sunuyoruz. Seçiminizi ürünlerimiz sayesinde kaliteden yana yapabilirsiniz.  


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı