Eskişehir Halıcılar Divona Home Halı Mağazası

Eskişehir Halıcılar

Modern zamanların geleneksel motifleriyle süslenmiş, şık halı modelleri özgün tasarımlarla evinizin dekorasyonu için hazırlanmıştır. Renk ve desenlerle fark yaratan halılar, Eskişehir halıcılar tarafından Türkiye ve Avrupa tasarımlarına yer vermiştir. Divona Home tasarımlarını bir araya getiren özel modeller, makine ve dokuma seçeneklerle uygun aynı zamanda ekonomik ödeme yöntemleriyle sunulmuştur.

 

Eskişehir El Dokuma Halıcıları

El dokuma halılar, özel tezgahlarda hazırlanan modellerle geleneksel motiflerin bir araya geldiği çeşitliliğe sahiptir. Özellikle Eskişehir halıcılar tarafından Afyonkarahisar, Ankara ve Bursa motifleriyle işlenmiş, özgün ve çarpıcı modeller olarak sunulmuştur. Şık tasarımlar, evinizin her alanında kullanabileceğiniz, Jüt ve örgü halılar, kilim ve yolluk modelleriyle birlikte özel tezgah halıları olarak sunulmaktadır.

El dokuma modeller, özel ipler ve dokuma tezgahlarıyla bir araya gelerek halı zanaatının başladığı toprakların izlerini taşımaktadır. Sade ve renkli modeller olarak, rustik dekorasyonlar ve modern dekorasyonlar için uygun seçenekler sunar. İç mimarinin çarpıcı tasarımlarını oluşturan özgün modeller, evinize samimi ve geleneksel bir görünüm getirecek sizi farklı kılacaktır.

 

Eskişehir Makine Halı Modelleri

Makine işleme halılar, sıkı dokuma ve baskılı modeller olarak sunulmaktadır. Evinizin atmosferine uygun seçenekler sunarak, baş döndürücü renkler ve desenlerle fark yaratacak, herkesi kendine hayran bırakacaktır. Modern ve geleneksel modeller, rustik tasarımlar, vintage modeller ve kırk yama tasarımlar olarak renklerin kaynaştığı özgün desenlerle karşınıza çıkacaktır. Eskişehir halıcılar tarafından özel modeller olarak sunulur.

  • Renkli makine halı modelleri
  • Tek renk halı modelleri
  • Özel kesim makine halı modelleri
  • Vintage halı modelleri
  • Bebek odası halı modelleri
  • Çocuk odası halı modelleri
  • Yolluk modelleri
  • Kilim modelleri
  • Baskı halı modelleri
  • Kırk yama halı modelleri
  • Özel tezgah halı modelleri

 

Jüt Halı Modelleri Eskişehir

Ihlamurgillerden olan bitkilerin lifleriyle elde edilen doğal iplerle örülen Jüt halı, geleneksel ve şık modeller arasında yer almaktadır. Eskişehir halıcılar tarafından dizayn edilmiş özgün tasarımlarla sunulur ve evinizin atmosferi için etkileyici motiflerle bir araya gelir. İnce dokuma olarak, hafif ve ferah bir etki bırakacak, dekorasyon alanında da fark yaratacaktır.

Sizi özel kılacak modeller, evinizde samimi ve sade görünümler sunarken, modern desenler ve dokumalarla da süslenebilmektedir. İnce detaylarla süslenmiş, ince dokuma ve doğal yapısıyla rustik bir görünüm kazanmış Jüt halı modelleri, % 100 doğaldır ve doğada çözülebilen malzemelerden yapılmıştır.

 

Divona Home Halı Modelleri

Divona Home, evinizin özgün tasarımlarını sunarken, şık ve modern etkiyle baş döndürücü desenleri bir araya getirmiştir. Eskişehir’in geleneksel motifleri Bursa ve Afyonkarahisar halıcılık zanaatının izlerini taşımakta olan modeller, uygun ve ekonomik ödeme seçenekleriyle sunulmaktadır.

 Kilim, yolluk, makine halılar, deriler ve kürk halı modelleriyle birlikte el dokuma ve baskı halı modelleri de evinizin rengini, atmosferini değiştirecek çeşitliliğe sahiptir. Şık ve tasarım halı modelleri uygun fiyatlarla sunulur.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı