Eskişehir Halı Mağazası Divona Home Halı Modelleri

Eskişehir Halı Mağazası

Evinizin atmosferini değiştirecek, iç mimaride fark yaratan halı modelleri, geleneksel motifler, modern tasarımlar, mistik desenler ve özgün yaratıcılıkla bir araya gelmiştir. Divona Home modelleri, Eskişehir halı mağazası üzerinden uygun ve ekonomik ödeme yöntemleriyle sunulur. Dokuma, makine ve örgü modellerle, modern tasarımların mucizesi, renklerin estetikliğiyle sunulmuştur.

 

Eskişehir Halı Modelleri

Anadolu’dan dünyanın binbir yerine özgü tasarımlar, yaratıcılıkla bir araya gelerek şık ve modern tasarımları oluşturmuş, evinizin atmosferini değiştirecek sanatsal yaklaşımlarla sunulmuştur. Doğal görünümler, modern ve rustik tasarımlarla birlikte geleneksel motiflerin etkisi iç dekorasyona katkı sağlayacaktır. Etkileyici ve göz kamaştırıcı modeller, kaliteli malzemelerle bir araya gelerek, herkesin hayran kalacağı tasarımlardır.

  • Deri ve kürk halı modelleri
  • Özel tezgah tasarım halılar
  • Vintage halı modelleri
  • Makine halı modelleri
  • Patchwork ( Kırk yama) halı modelleri
  • Jüt ve örgü rustik halı modelleri
  • Baskı halılar ve çocuk odası halı modelleri
  • Bebek halıları
  • Örgü kilim modelleri

Evinizin her köşesinde ayrı bir atmosfer oluşturacak tasarımlarla, sizi özel hissettirecek iç mimaride fark yaratarak, dekorasyonunuzu etkileyici bir bütünlük içinde sunacaktır.

 

Eskişehir Jüt Ve Örgü Halı Modelleri

Bitkisel iplerden dizayn edilen Jüt halı ve örgü modeller, rustik tasarımlarla etkileyici bir bütünlüğü temsil etmektedir. Geleneksel motiflerle birlikte % 100 doğada çözülen modeller, kaliteli malzeme kullanımıyla uzun yıllar evinizin atmosferini değiştirmeye hazırdır. Özgün tasarımlarla Anadolu ve Avrupa geleneksel motiflerinin bir araya geldiği farklı yaklaşımlara sunulur.

Jüt nedir; jüt ihlamurgillerden olan bambuya benzer bir bitkinin pamuğundan imal edilen ip türüdür. Bu iple yapılan halılar, doğada çözülebilir, doğal ve pamuksu dokusuyla hafifliği de beraberinde getirir. Hasır görünümü, kilim ve örgü motifleri oldukça sık kullanılmaktadır.

 

Eskişehir Vintage ve Kırk Yama ( Patcwork) Halılar

Nostalji kuşağının vazgeçilmez desenleri ve modelleriyle bir araya gelen vintage halılar, özgün tasarımlarla modern estetik algısına uyun da dizayn edilmiştir. Türkiye’nin ve Avrupa’nın motiflerinden esinlenilerek dizayn edilen modeller, eskitilmiş görünüm ve dramatik renklerle birlikte evinizin atmosferini değiştirecek tasarımlardır. Eskişehir halı mağazası, vintage modellerle yılların en özel tasarımlarını yaratıcılıkla buluşturmuştur.

Kırk yama Patcwork halı modelleri; halı parçalarının yama görünümüyle birbirine dikilmesiyle özgün bir tasarım ortaya koyar. Birbirinde yakın renkler ya da zıt renklerin birlikteliğinde doğal ve etkileyici bir görünüm sunar. Modern ve nostalji tasarımların etkileyici motiflerinden biridir.

 

Eskişehir El Dokuma Halılar

Eskişehir halı mağazası, tamamen el dokuma halılarla dizayn edilmiş modelleri şık ve etkileyici bir şekilde sunmaktadır. Dokuma masalarda emekle ilmek ilmek işlenen el dokuması modelleri, makine işlemi görmeden göz kamaştırıcı motiflerle sunulmaktadır.

Türkiye’de Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul ve Bursa’ya özgü Osmanlı döneminden kalma çok değerli motifler bulunmakta, halı sanatında fark yaratan özgün modellere yer verilmektedir. Eskişehir halı mağazası, halı ve kilim çeşitleriyle el dokuma halılarda da özgünlüğü geleneklerle bir araya getirmiştir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı