En Uygun Fiyatlı Ahşap Bahçe Mobilyası Nereden Alınır?

Ahşap Bahçe Mobilyalarında Fiyat Aralığı Nasıldır?  

Özellikle bahar ve yaz aylarında bahçede vakit geçirmek ve dinlenmek çok iyi bir seçim olabilir. Eski bahçe mobilyaları ile bahçede vakit geçirmek oldukça keyifsiz olabilir. Ahşap dış mekân mobilyaları rahat olmalı ve sakinlerin kendilerini rahat hissetmelerine izin vermelidir. Sıcak yaz aylarında içeride oturmak istemiyorsanız bahçeniz için birbirinden güzel ahşap bahçe mobilyalarını seçebilir ve dışarıda serin bir yerde oturabilirsiniz. 4'lü, 6'lı, 8'li, 10'lu yemek takımları, salıncak modellerini en düşük fiyata satmanın yanı sıra online olarak en ucuz ahşap bahçe mobilyası çeşitlerini taksit imkanı ile satıyoruz.

 

Pratik ve Kullanışlı Ahşap Mobilya Takımları

Teraslar için de ahşap bahçe mobilyaları tercih edilebilir. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve bahçeniz yoksa verandanız için güzel bir veranda mobilya takımı seçebilir ve açık havanın keyfini çıkarabilirsiniz. Web sitemizde birçok farklı marka ve tarz veranda mobilyası bulunmaktadır. Bu konuya aşina olmayan ancak bahçesi veya terası için ahşap bahçe mobilyası takımı almak isteyen kişiler kategorilerimizden kolayca seçim yapabilir. Bahçe mobilya takımı satın alırken kendi zevklerinize uygun olan ürünü uygun fiyatlarla alabilirsiniz. İşinize yarayacak pratik ve kullanışlı ahşap mobilya takımları sizleri bekliyor.

Bahçeler doğayla iç içe olduğumuz yerlerdir. Bahçe dekorasyonu söz konusu olduğunda çevre dostu, kaliteli, profesyonelce üretilmiş ve uygun maliyetli ürünlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu yüzden web sitemizde yüzlerce çeşit kaliteli dış mekân ahşap mobilya sizleri bekliyor. Doğru mobilya seçeneğini hızlıca bulmak için yapmanız gereken tek şey internet adresimizde bulunan ürünler arasından seçim yapmak. Konuya dair aklınıza takılan her türlü sorunun cevabını hızlıca bulacaksınız.

 

Ahşap Bahçe Mobilya Takımları

Bahçe mobilyası satın alırken tüm modellere göz atın ve ardından size en uygun olan seçimi yapın. Ahşap mobilya takımlarına göz atarken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik, takımı dış mekânda mı yoksa iç mekânda mı kullanacağınızdır. Dış mekânda kalıcı olarak yerleştirilecek bir bahçe mobilya takımı satın almak istiyorsanız, seçeceğiniz mobilya parçaları güneşe olduğu kadar yağmurdan gelen neme ve suya da dayanıklı olmalıdır.

Sezonda dışarıda bırakmayı planladığınız bahçe mobilyası almak istiyorsanız kesinlikle kolay taşınabilen bir model almalısınız. Dış mekân mobilyalarını genel olarak malzemeleriyle açıklamak gerekirse, en popüler ahşap veranda mobilyalarından başlanabilir. Ahşap bahçe mobilyaları bir ağaç ürünü olduğu için sağlıklı ve doğa dostu bahçe mobilyaları sınıfına girer. Çabuk eskimeyen en kaliteli ahşap mobilya takımlarını web sitemizde bulabilirsiniz. Bu ürünler uzun süre kullanılabilir ancak düzenli aralıklarla bakım yağı uygulanmalıdır. Bu besleyici yağ sayesinde renklerini kaybetmezler, daha parlak ve bakımlı görünürler.

 

Ahşap Bahçe Mobilyaları Bakım ile İlk Günkü Gibi Kalır

Ahşap dış mekân mobilyalarında bakım yapılmadığı takdirde aşınma görülmeyebilir ancak renk solması meydana gelebilir. Bu durumun olmasını istemiyorsanız bakım yapmanız gerekir. Sedir veranda mobilyaları en çok tercih edilen çeşitlerden biridir. Ahşap veranda mobilyaları, doğal bir görünüme sahip olduğu ve eskimediği için en popüler türlerden biridir. Bu tiplerin yağlanarak bakımının yapılması gerekir. Satın alırken bu özellikler dikkate alınmalıdır. ‌

Ahşap dış mekân ‌mobilya‌ ‌modelleri nemden kolay kolay etkilenmediği için sıklıkla tercih edilmektedir. Dokusundan dolayı son derece hafif olan bu tür mobilyalar, kolay taşınabilmesi nedeniyle de tercih edilmektedir. Kullanılmadığı zaman herhangi bir yere koyabilirsiniz. Veranda mobilya takımı için üst kalite ahşap seçenekler yağmura ve sıcağa dayanıklı olması ve görüntü olarak da çoğu kişiye hitap etmesi nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Zarafet Arayanlara Ahşap Dış Mekân Mobilyalar

Yaz bahçeleri ve balkonlar için ireko, gürgen ve tik ağacından ürettiğimiz ahşap bahçe mobilyası çeşitleri olan katlanır masalı, katlanır sandalyeli, sehpalı ve sabit ayaklı birbirinden şık yazlık mobilya çeşitlerini web sayfamızda bulabilirsiniz. Firmamız, bahçe ve balkonlarınız için en kaliteli ahşap mobilya modellerini beğeninize sunmaktadır. Buradan ithal köşe takımları, katlanır bahçe mobilyaları, ahşap koltuk takımları, lüks minderli ve mindersiz bahçe kanepelerini indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Boyasız, su bazlı koruyucu boyalar ve doğal ahşap boyaların yanı sıra beyaz, yeşil, kırmızı, mavi, sarı, siyah ve konseptinize göre özel renklerde ahşap bahçe mobilyalarını sizler için satışa sunmaktayız. Lüks villa bahçeniz için ahşap koltuk, bahçe kanepesi, bank, yemek masası takımı, oturma grubu, şezlong gibi ürünlerin indirimli fiyatlarını görebilir ve online satın almak için sepetinize ekleyebilirsiniz. Bakımı çok kolay ve dış hava şartlarına uygun ahşaptan yapılmış bakımlı bahçe mobilya takımları, sezon sonunda kolayca temizleyebilir ve ilk günkü forma kazandırılabilir.

 

Ahşap Dış Mekân Mobilya Bakımı

Ahşap bahçe mobilyalarına bakım yapmadan önce ilk kural; Onları nemden, sudan, hasardan, tozdan ve güneş ışığından mümkün olduğunca korumaktır. Bahçedeki toprağı yıkarken ıslatıp masa ve sandalyelerimizin yerle temas eden kısımlarına nem girmesine izin veriyor, ahşap masalarımızı üzerlerine sürdüğümüz buzlu içeceklerle ıslatarak boyaya ve cilaya zarar veriyoruz. Şemsiye veya gölgelendirme sistemleri kullanmadığımız yerlerde yeri geliyor deterjanlı nemli bir bezle sildiğimiz ahşap ürünlerimizi yıpranmaya maruz bırakıyoruz. Neticede bakım, ahşap bahçe mobilyalarında mutlaka gerekli hale geliyor.

Sıcak yaz günlerinde kullandığımız için güneşin UV ışınları ahşap kaplamayı ve boyayı çözer ve soldurur. Açıkta kalan ahşap veranda mobilyalarımızın üzerine düşen çiy ıslanmasına neden olur. Tüm bu sorunlarla başa çıkmanın kolay bir yöntemi vardır. Sezon başında ve sonunda çok ince zımparalama, mobilyalarınızı dış toz ve çürük yüzeylerden arındırmanızı sağlar. Ahşap verniği ve ahşaba uygun boya ile bakım yapmak, tüm zararlı etkileri kolayca bertaraf etmenizi sağlar.

 

Ahşap Bahçe Mobilyası Seçiminde Hangi Özelliklere Dikkat Edilmelidir?

Ahşap bahçe mobilya takımları arasında seçim yapmak oldukça zor olabilir. Bu nedenle dikkat edilmesi gereken özellikleri göz önünde bulundurmak faydalı olabilir. Bahçe kanepesi alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey mobilyanın suya, neme ve güneşe dayanıklı olmasıdır. Dayanıklı bir ürün değilse kolayca deforme olabilir, bu da görüntünün bozulmasına neden olabilir. Çürümüş veranda mobilyalarını değiştirmeniz gerekebilir. Burada ek maliyetler de geçerli olabilir.

Dış mekân mobilya takımı satın alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer özellik ise ürünlerin rengidir. Ürünün rengi güneşte açılmayan renk seçeneklerinden seçilmelidir. Kirli beyaz dış mekân mobilya takımları güneşte rengini kaybetmeyecek seçenekler arasında. Koyu renkli ürünler güneş ışığına maruz kaldıklarında solabilir. Ahşap dış mekân mobilyası satın alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer özellik ise özellikle dış mekân mobilyalarında kullanılan kumaşların terletmemesidir. Yaz aylarında bahçenizin keyfini rahatça çıkarmak istiyorsanız bu detaya dikkat etmelisiniz.

 

Ahşap Bahçe Mobilyası Fiyatları

Web sitemizde satışa sunulan ahşap bahçe mobilya takımları, diğer sitelerdeki mobilya takımlarından çok daha uygun fiyatlı olsa da, en uygun fiyatlı ürünü bulmak için biraz araştırma yapılması gerekebilir. Bahçe mobilyası alırken görünüm elbette önemlidir ancak kullanışlı ve pratik olmasına özen gösterilmelidir. Dışarıdan çok şık görünen bir ürün oldukça pahalı olabilir ancak sizin için uygun olmayabilir.

Dış mekân mobilyalarının fiyatını etkileyen birçok durum vardır. Bu durumlardan en önemlisi bir dış mekân mobilyasının hammaddesidir. Plastik bahçe takımları çok daha ucuz olabilirken, farklı işlevlere sahip ahşap ürünler daha yüksek fiyatlara sahip olabiliyor. Veranda mobilyası satın alırken dikkat etmeniz gereken özellikleri göz önünde bulundurarak daha iyi bir seçim yapabilirsiniz. Dış mekân mobilyası seçerken bütçenizi göz önünde bulundurmanız yanında ahşabın doğallığını ve kalitesini göz önünde bulundurmak mantıklı olacaktır. Sitemizi ziyaret ettiğinizde en kaliteli ahşap bahçe mobilya takımlarına göz atabilir ve aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.

 

Ahşap Bahçe Mobilyası Sevenler İçin Uygun Fiyatlı Ürünler

Yaz ve bahar aylarının en güzel yanlarından biri bahçe keyfi. Bahçenizi konforlu ve keyifli hale getirmek istiyorsanız rahat mobilyalara ihtiyacınız var. Web sitemizin ahşap bahçe mobilyaları kategorisinde bahçenizi dekore etmek için kullanabileceğiniz en iyi ürünleri bulacaksınız. Bu kategorilerde size masa, sandalye, salıncak ve hamak gibi çeşitli ürünler sunulmaktadır. Dekoratif yönleriyle dış mekânlarınıza yenilik getiren bu ürünleri firmamız web sitesinde farklı modellerde ve rekabetçi fiyatlarla bulacaksınız.

 

Bahçenizi Güzelleştiren Ahşap Bahçe Mobilyaları

Ailesi veya arkadaşları ile bahçede vakit geçirmek isteyenler için konfor ve rahatlık sunan bahçe koltukları ile keyfinizi artırabilirsiniz. Birçok renk, çeşit ve ebatta bulunan bu mobilyalar arasında bahçenize en uygun modeli kolayca bulacaksınız. Bu modelleri balkon ve teras gibi alanlarda da kullanabilirsiniz. Dış mekân olacağı için ahşap ürünlerin farklı mevsimlerin iklim koşullarına adapte edilmesi gerekecek. Bu nedenle dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen ürünler ideal seçimdir.

Firmamız, sitemizde satışa sunulan ahşap bahçe mobilyası modellerinin sağlamlığı ve kalitesi konusunda size garanti verir. Bahçe oturma grubu kategorisinde çeşitli seçeneklere sahip olan koltuk, sandalye, masa ve sehpa gibi ürünler zevkinize göre farklı versiyonlarda sunulmakta olup, aynı zamanda kaliteli işçiliği ile de ön plana çıkmaktadır. Uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz ahşap bahçe mobilyaları sayesinde ailenizin ve misafirlerinizin bahçede vakit geçirmesi artık çok daha kolay.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı