En Uygun Balkon Masa Sandalye Takımı Fiyatları Nerelerde Bulunur?

En Şık Balkon Masa Takımı Modelleri!

Balkon masa takımı balkonların vazgeçilmez parçaları arasındadır. Evlerin dış kısmında, açık havayla direkt buluşan yer olan balkonlar elbette güzel havaların bir numaralı şahididir. Ilık, sıcak ve ferah havalarda balkon masa takımı ile şahane bir balkon sefası yapılmaktadır.

Ev eşyaları kategorisinde sınırsız balkon masa takımı modelleri bulunmaktadır. En şık olanı, eve en yakışacak olanı bulmak burada zorlaşmaktadır. Eşsiz tasarımlarla buluşan balkon masa takımları içerisinde elbette sıkça tercih edilen modeller bulunmaktadır.

 

Türler Arasında Öne Çıkan Balkon Masa Takımı Modelleri!

Mobilyalar son zamana damga vuracak şıklıkta tasarlanmaktadır. Bazı modeller ise her daim albenisini ve geçerliliğini korumaktadır. Elbette mobilyalarda uzun yıllar modasını koruyan modelleri seçmek gerekmektedir.

Balkon masa takımı modelleri de bin bir çeşit olmaktadır. Şıklıkta ve konforda öncü olan, sevilerek kullanılan sayılı modeller bulunmaktadır. Bu modellerin en şık olmasını sağlayan belirli özellikleri vardır. Şıklık ve zarafet için öncelikli sırada olan birkaç balkon masa takımı şöyledir:

 

Ahşap Balkon Masa Sandalye Takımı

Evlerde doğallığı yakalamada bir numaralı olan ahşap modeller balkonlarda da sıkça tercih edilmektedir. Doğal görüntüler ve şık görünüşler için ahşap eşyalar evlerin neredeyse her yerinde kullanılmaktadır. Kereste gibi dayanıklı ağaçtan üretilen ahşap balkon masa sandalye takımı küçük balkon mobilyaları içerisinde de yer almaktadır.

Diğer balkon masa takımlarının aksine daha ufak boyutlarda üretilmektedir. Ağırlıklı olarak iki sandalye ve bir masadan oluşmaktadır. İsteğe göre sandalye sayısı arttırılabilmektedir. Yağmur, kar gibi zorlayıcı hava şartlarına da dayanıklıdır. Ahşabın kendine has doğallığı ve şıklığı balkonlara çok yakışmaktadır.

 

Dörtlü Masa Takımı

Balkonlarda en çok kullanılan masa takımlarındandır. Dörtlü masa takımı, çok kişi ağırlamasında büyük bir yardımcıdır. Dörtlü balkon masa takımı geniş bir yelpazede yer almaktadır. Dörtlü masa denildiğinde içerisinde yüzlerce model bulunabilmektedir.

Sarmaşık, hasır örgülü, işlemeli ve desenli başta gelmek üzere farklı seçenekleri vardır. Dörtlü masa takımlarında masa şeklinin alışılmışın dışında olan türleri de bulunmaktadır. Cam, oval hatta yuvarlak masa şeklinde dörtlü masa takımları bulunmaktadır. Dörtlü masa takımlarında model ve renk uyumları da son derece önemli olup, balkon dekorasyonu için mükemmeldir.

 

Rattan Balkon Masa Takımı

Rattan masa, rattan koltuklar son dönemde adından sıkça söz ettirmektedir. Rattan, bahçe ve balkon mobilyalarında fazlaca kullanılmaktadır. Rattan’ın her şeye kolayca dönüştürülebilmesi, sık kullanımını arttıran özelliklerdendir.

Rattan balkon masa takımı da kesinlikle şıklığı sağlamada yeterli olmaktadır. Sağlam yapıda olan rattan masa takımları, büyük veya küçük fark etmeden her balkonda kullanılmaktadır. Su geçirmez, yanmaz ve dayanıklı olan ürünlerdir. İkili, dörtlü veya altılı şekilde sandalye seçeneği de bulunmaktadır. Parçaları esnetilebilen rattan masa takımı balkonlara renk katmaktadır.

 

Koltuklu Masa Takımı

Koltuklu masa takımı şaşkınlık yaratan bir değerdedir. Koltuklu masa takımı, sandalyelerin aksine koltukla oluşturulan konforlu bir modeldir. Uzun yaz gecelerinde saatlerce sandalyede oturmak istemeyenlerin imdadına koşmaktadır.

Koltuklu bu takım modeli, büyük balkonlarda daha çok kullanım imkanı bulmaktadır. Altı koltuk ve bir masadan oluşan takım, yer tasarrufu gereken alanlar için kullanışlı olmamaktadır. Büyük balkonlarda kullanılacak bu takım, başlı başlına şıklığı yaşatmaktadır. Renk seçeneği de bulunan koltuklu takımda var olan dekorasyon kolaylıkla sağlanmaktadır.

 

Kare Balkon Masa Takımı

Masa modeli açısından alışılanın dışına çıkarak kare masayla iddialı görüntüler sunmaktadır. Kare balkon masa takımı, sandalye modelleri noktasında da değişiklik yaşatmaktadır. Küçük alanlara da tam uyum sağlayan kare takım her durumda kullanışlıdır.

İki, dört ya da altı kişilik sandalye imkanı bulunan kare takım rengiyle zarafet sağlamaktadır. Krem veya beyaz rengin daha ön planda olduğu bu takımda ferah görüntüler iç açacak niteliktedir. Masanın kare oluşu alanı gereksiz eşyadan kurtararak her köşeye rahatça uyarlama imkanı sunmaktadır.

 

Kolsuz Balkon Masa

Balkon masa takımı içerisindeki sandalyelerde kolluk denilen, kol koyma alanı bulunmaktadır. Kol koyma kısmı konfor açısından büyük rahatlık sağlamaktadır. Kolsuz modellerde ise kol koyma alanı yoktur ancak yine de konfor sağlayacak şekildedir.

Genellikle iki sandalye, bir masa şeklinde sunulan bu takım isteğe göre sandalye sayısında artışa fırsat sağlamaktadır. Kolsuz sandalyeli balkon masa takımı, istifleme açısından tercih edilmektedir. Sandalyelerde kol kısmının bulunmaması üst üste koyma açısından engel oluşturmamaktadır. Bu sayede taşınabilirlik, saklanabilirlik basitçe sağlanmaktadır.

 

Balkon Masa Sandalye Takımı Ucuz Mu? Fiyatları Nasıldır?

Balkon masa takımı her bütçeye yönelik bulunabilmektedir. Bütçeye göre oluşturulan modellerde ihtiyaca yönelik birden fazla şık takım yer almaktadır. Fiyatın oldukça değişken olduğu takımlarda fiyatı etkileyen birçok husus bulunmaktadır.

Markaların bahçe masa, bahçe mobilyalarına veya bahçe takımlarına yaptıkları indirim zamanları takip edildiğinde balkon masa sandalye takımları fiyat açısından oldukça uygunlaşmaktadır. Alışverişte sezon indirimlerinin olduğu zamanlarda balkon masa takımı çok cazip fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır. 

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı