En Trend Koltuk Takımı Modelleri

Koltuk takımları bir evin vazgeçilmezi olan ürünlerdir. Koltuk takımları dekorasyonda önemli bir yer tutar ve çoğu ev koltuk takımlarına göre dizayn edilir. Koltuk takımlarının renk ve modellerinin birbiri ile uyumlu olması ve evin geneline yayılması da son derece önemlidir. Sık sık satın alınan ve müşteriler tarafından beğenilen trend koltuk takımlarını sizin için hazırladık. Trend koltuk takımı modelleri yıl içerisinde en çok tercih edilenlerden oluşuyor.

Pralin Koltuk Takımı 1

Şık ve modern görünümü ile dikkat çeken Pralin koltuk takımı renk ve modellerine göre farklı seçeneklere ayrılıyor. Müşteriler tarafından en çok ilgi gören ürünlerden olan Pralin Koltuk Takımı 1, sade tonları ile her dekorasyon ile uyum sağlayabiliyor. İnternet sitemizden alışveriş yaparken isterseniz takım içeriğini de değiştirebiliyorsunuz. Berjer ya da koltuk sayısını sipariş esnasında arttırma ve azaltmanız da mümkün. Yumuşak süngerlere sahip olan koltuk takımı aynı zamanda yatak olarak da kullanılabiliyor. Toz pembe rengi ve onun beyaz berjer ile desteklenmesi minimal bir görüntüyü de beraberinde getiriyor.

Praga Koltuk Takımı

Praga koltuk takımı da trend olan parçalarından biri. Sarı, kahverengi ve beyazın birbiri ile uyum içinde. Hem bohem bir havası var iken hem de renkli bir festival görünümü sunması oldukça muazzam bir detay. Koltuk kenarlarındaki çizgileri destekleyen modern görünüm, daha Avrupai bir tasarımı da beraberinde getiriyor. Kiremit rengi ikili koltuk, güneş sarısı koltuk ve beyaz berjer ile satışa sunulmuştur.

Allegra Salon Takımı

Mavi ve grinin profesyonel uyumu ile evinize farklı bir görünüm getirebilirsiniz. Gece mavisi tonlarındaki koltuk takımını grinin yumuşaklığı ile dengelemek muazzam bir çözüm. Koltuk olarak da kullanılabilen geniş ölçekli bu yatakların ayakları da modern bir görünüm sunuyor. Mavinin içine atılmış altın rengi çizgiler ise oryantalizmi çağrıştırırken kült bir görünüm kazanıyor. Şık koltuk takımı seçmek ve aynı zamanda rahatlığı da ön plana çıkarmak isteyenlerin tercihi, Allegra Salon Takımı.

Roma Oturma Grubu

Roma koltuk takımı modeline baktığımızda çizgili modeller sık sık tercih edildi diyebiliriz. Geniş ve rahat olan koltukların sade renk ve tasarımları da oldukça dikkat çekici. Daha soft ancak “ben buradayım!” da diyen bir ürün seçmek istiyorsanız tercihiniz Roma oturma grubu olmalı.

Lotus Koltuk Takımı 1

Lotus koltuk takımları 0 ve 1 gibi farklı modellere sahiptir. Koltuk takımı seçerken eğer rahatlığı ve minimalizm temelli bir görünümü umursuyorsanız tercihiniz kesinlikle Lotus koltuk takımı olmalı. İskandinav dizaynına dahil olan renkleri, şık tasarımı ve sunduğu rahatlık ile vazgeçilemeyen modellerden biri haline gelmiştir.

Safir Koltuk Takımı

 

Daha geniş koltuk kenarları ve oval kolçakları ile Alman tarzını öne çıkaran ürün, oldukça rahat görünümü ile de dikkat çekiyor. Sıkça tercih edilen modeller arasında bulunan Safir koltuk takımının renkleri de oldukça uyumlu. 2 tane 3’lü koltuk ve 2 berjer ile satışa sunulan koltuk takımı modeli sık sık tercih edildi.

 

Kaynarca Oturma Grubu da sık tercih edilen modeller arasında bulunuyor. Daha sert bir görünümü bulunan ürün dik duruşu da destekliyor. Silinebilir kumaşı, yatak olması ve ahşap iskeleti ile sunduğu sıcaklık nedeni ile sıkça tercih edilmiştir. Yaylı koltuk takımlarından biri olan Kaynarca oturma grubu standart ölçülere sahiptir.

Oturma grubu almak isteyenler daha hafif ve basit bir görünüme sahip ürün tercihi de yapabiliyor. Daha sakin tonları, ince ve zarif görünümü olan Ayşa oturma grubu ise bu neden ile sık sık tercih ediliyor. Hem koltuk hem de yatak olarak kullanılabilen 3’lü koltuk, bel desteği bulunan geniş berjerleri ve soft tonları ile dikkat çeken bir takımdır. Beyaz ve kırmızı renklerini destekleyen doğal ahşap kolçak ve ayaklar ise görünümü daha sıcak kılıyor. Ayşa oturma grubunda kullanılan koltuk kumaşı silinebilir özelliği ile dikkat çekerken leke tutmaması, su geçirmemesi ve rahat temizlenmesi nedenleri ile de sık sık tercih ediliyor. 205 x87 x 90 cm ölçülerindeki geniş koltuğu da dikkat çekici.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı