En Şık Salıncaklı Balkon Mobilyalarının Adresi Divona Home

En Çok Satılan Balkon Mobilyası Takımları Hangileridir?

Balkon mobilyası takımları, balkonunu verimli kullanmak isteyen kişilerin muhakkak göz attığı dış mekan eşyalarındandır. Evlerin dış bölümü olan balkonlar, çeşitli balkon mobilyası takımları ile konforlu bir alana dönüştürülmektedir. 

Yıllardır mobilya piyasasında farklı bahçe mobilyası modelleri ortaya çıkmaktadır. Katalog bu denli geniş olsa bile her daim cazibesini koruyan bazı bahçe balkon mobilyaları vardır. Bu mobilyalar öncelikli tercihlerdendir ve zamana meydan okuyan niteliktedir.

 

Sık Kullanılan Balkon Mobilyası Takımları Nelerdir?

Yaz ve bahar mevsiminde havaların o etkisi en sık balkonlarda çıkarılmaktadır. Sıcak, samimi ve mutlu anlara tanıklık eden balkonlar, balkon mobilyası takımları sayesinde daha da güzelleştirilmektedir. İster teras olarak adlandırılan büyük balkonlar ister küçük balkonlar hiç fark etmeksizin balkon mobilyası takımları iki durumda da kurtarıcıdır.

 

Ahşap Takımlar

Küçük balkon mobilyaları kategorisinde sıklıkla tercih edilen öncelikli takımlar arasında bulunmaktadır. Ahşap takımlar kestane ağacı gibi sağlam ağaçlardan üretilmektedir. Ahşap balkon oturma grubu takımları, küçük veya büyük balkonlarda kullanılmaktadır.

Bu takımlar genellikle bir adet ikili koltuktan, iki adet tekli sandalyeden ve orta masadan oluşmaktadır. Dış açık hava koşullarına dayanıklı yapıda üretilen bu ahşap takımlar fiyat performans açısından doyumu sağlamaktadır. 

 

Rattan Balkon Mobilyası Takımları

Büyük veya küçük balkon koltukları denildiğinde Rattan mobilyalar geniş bir kullanım alanı bulmaktadır. Rattan, cam elyaf ve polipropilen karışımlı bir ham maddeden üretilmektedir. Desenli olarak örülen bu balkon mobilyası takımları dış mekan kullanımında büyük kolaylık sağlamaktadır.

Bu takımlar ağırlıklı olarak bir üçlü koltuk, iki tekli koltuk şeklinde üretilmektedir. Sehpa da sunulan bu hazır takımlar, güneş ışığına oldukça dayanıklıdır. Rattan balkon mobilyasının en önemli özelliği ise kolay taşınabilirliği ve istif edilebilirliğidir. Herhangi olası bir yağış durumunda çabucak ortadan kaldırılabilecek kadar kolay taşınabilmektedir.

 

Puflu Koltuk Takımları

Puflu balkon mobilyası takımları, türler içerisinde büyük balkonlar için kullanılan modeldir. Puflar, evlerde veya dış mekanlarda çeşitli amaçlarla kullanılan yer minderidir. Son derece şık olan puflar balkon mobilyalarıyla birleştiğinde ortaya geniş bir kullanım alanı çıkmıştır.

Puflu takımlar bir ikili koltuk, iki sandalye ve iki pufla oluşturulabilmektedir. Çok parçalı olan bu takım büyük balkonlarda daha çok kullanılmaktadır. Küçük balkonlarda puflu balkon mobilyası takımları, parça eksilterek kullanılabilmektedir.

 

Mini Oturma Grupları

Klasik balkon mobilyası takımları aksine daha kısa ölçülerle oluşturulan balkon takımlarını ifade etmektedir. Özellikle dar ve küçük balkonlarda mini oturma grupları kullanıldığında alan tasarrufu sağlanmaktadır.

İkili ve tekli koltuklardan oluşan mini balkon mobilyası takımları 77 santimetre ölçülerle oluşturulmaktadır. Bu ölçüler değişebilse de diğer mobilyalardan daha ufak üretilmektedir. Fazla yer kaplamaması da mini oturma gruplarının can alıcı noktasıdır.

 

Salıncaklı Balkon Mobilyası Takımları

Balkon salıncakları eğlencelerin ve sıcak sohbetlerin bir numaralı yardımcısıdır. Salıncakların, balkon mobilyası takımları ile birleştirildiği bu takım balkonları ileri seviyelere taşıyabilecek değerdedir. Balkon salıncakları bir ayağa sabitlenerek havada duran bir nevi koltuk görevi görmektedir.

Salıncaklı takımlarda üçlü koltuklar ve tekli iki sandalye yer almaktadır. Oturma alanı fazlaca sunulan bu takımda değişiklik olarak salıncakla bahçe sandalyeleri aksesuarları sağlanmaktadır. Şık duran salıncakla hem dekor sağlanmış olunmaktadır hem de oturma alanı çeşitlendirilmektedir.

 

Balkon Köşe Takımları

Balkon köşe takımları, köşelere tam uyum sağlayan koltukları ifade etmektedir. 6 kişilik oluşturulan bu köşe takımları, balkonlarda alan tasarrufu için bir numaralıdır. Yerler değişse de sağ kısım dörtlü sol kısım ikili oluşturulabilmektedir. L koltuk olarak da bilinen köşe takımları kullanıldığı alana farklılık sağlamada şüphe oluşturmamaktadır.

Köşeli takımlarda bu denli fazla alan sunulsa bile puflar ve masalarda takıma dahil edilmektedir. İkili puflarla donatılan köşeli balkon mobilyası takımları, fazla oturma alanıyla yer tasarrufu sağlamaktadır. Farklı şekilde oluşturulan köşe takımları en sık tercih edilen balkon mobilyalarından sadece birisidir.

Oval şekilde oluşturulabilen köşe takımları da bulunmaktadır. Oval oluşturulan balkon köşe takımları büyük balkon kullanımına daha uygundur. Kullanılan alanı boğmamak adına köşe takımlarında şekillere dikkat edilmelidir.

 

Büyük- Küçük Balkon Mobilyaları Fiyatları Ne Kadardır?

Mobilya sektöründe birden fazla üretici ve satıcı barınmaktadır. Sayıca çok olan üreticiler sayılamayacak derecede farklı model mobilyaları piyasaya sunmaktadır. Sık kullanılan balkon mobilyası takımları da fiyat noktasında çeşitlenip, şekillenmektedir.

Büyük veya küçük balkon mobilyaları farklı markalarda değişik fiyatlarda müşterilerle buluşturulmaktadır. El işçiliğinin olduğu veya farklı materyaller fiyatta belirleyicidir. Bahçe balkon masa takımları da fiyatı değiştirebilmektedir. Her bütçeye uygun balkon mobilyası takımları veya küçük balkon mobilyaları fiyatları Divona Home’da son derece uygundur.

İndirim günleri takip edildiği zaman bahçe masa mobilyaları bahçe sandalyeleri, bahçe mobilyası veya balkon mobilyası takımları ürünlerine daha uygun bir şekilde sahip olunabilmektedir. Bahçe masa takımı veya bahçe mobilyası içerisinden bahçe sandalyeleri ayrı ayrı araştırılarak kendiniz de bir takım oluşturabilirsiniz. Burada seçim tamamen size aittir. 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı