En Renkli Balkon Masa Sandalye Takımları Divona Home'dan Alınır!

Balkon Masa Sandalye Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken 10 Şey!

Balkon masa sandalye seçiminde dikkat edilmesi gereken birçok unsur bulunuyor. Dinlenme, nefes alma köşesi olarak oluşturacağınız balkonlarınız için bu gerekli. Peki nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda ne kadar bilgi sahibisiniz? Balkon dekorasyonu noktasında sandalye masa takımı alırken dikkat etmeniz gerekenler sizin için oluşturuldu!

Şüphesiz apartmanlaşmanın giderek arttığı günümüzde balkonlar kişilerin nefes alma alanı olarak bulunuyor. Sıcak yaz akşamlarında özellikle birçok aktivite için bu alanlar tercih ediliyor. Bu kadar sık kullanılan bir ortamın dekorasyonu da bir o kadar önemlidir. Özellikle balkon masa sandalye takımları seçilirken bazı hususlara sizi bekliyor olacak.

 

Balkon Masa Sandalye Seçerken Bilmeniz Gerekenler

Müstakil ev bahçeleri ve apartman balkonlarında boyuta göre kullanılabilecek çeşitli masa sandalye takımları bulunmaktadır. Her bir takım kendi içerisinde değişik model ve özelliklere sahiptir. Dar alanlar için özel üretilmiş katlanır balkon masa sandalye özellikle seçilmektedir. Diğer taraftan alan sıkıntısı yaşamayanlar adına seçenekler çok daha geniştir. İşte bu seçenekler arasında seçim yaparken dikkat edilmesi gerekenler.

 

Balkon Masa Sandalye Renkleri

Her şeyden önce alınacak olan takımların rengi göze hitap etmeli. Sadece gözünüze değil, kapalı balkonunuz varsa duvar renklerine uyumlu olmalı. Diğer taraftan açık alan bahçesine sahipseniz yeşillik ve doğal ortama uyum sağlaması gerekir. Elbette tercihe bağlı olarak koyu renkli balkon masa sandalye modelleri alınabilir. Ancak ilgisi olanlar için beyaz, bej ve krem tonlarında da modeller mevcuttur.

 

Takım Boyutları

Kullanılacak alan içerisinde etkili olan hususlardan birisi de elbette boyutlardır. Kapalı balkon alanlarında özellikle alanı daraltmamak, kullanışlı alan yaratmak için boyutlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde alanı öldürerek çok dar bir kapsam yaratabilirsiniz. Bu aşamada alacağınız modellerin boyutları hakkında internet sitesi üzerinden bilgi almalısınız.

İki-üç kişilik bir aileyseniz ve alanınız da darsa daha küçük modeller tam size göre olacaktır. Sandalye sayısından feragat ederek alanı doğru kullanabilirsiniz. Diğer taraftan alanı ferah gösterecek açık renkleri seçmek de her zaman daha doğru olacaktır. Divona Home sitesinde yer alan Mt-5 Orbit & Solo masa takımları bu alanda işinizi görebilir.

 

Fiyat Bilgisi

Her alışverişte olduğu gibi balkon masa sandalye takımı alırken fiyatlara dikkat etmekte fayda var. İnternette yapacağınız araştırmaya göre normalde pahalı olarak adlandıracağınız ürünleri daha uyguna bulabilirsiniz. Unutmayın ki fiyat kadar içinize sinen bir model olması gerekiyor. Bu yüzen uygun fiyatlı adreslerden dilediğiniz modele daha kısa sürede erilebilirsiniz.

Divona Home bu noktada oldukça iddialı bir yapıda bulunuyor. Sahip olduğu tüm ürünlerde kaliteyi ön plana koyarken cebe uygun olmasını da amaçlıyor. Balkonunuz için ayırdığınız bütçe belliyse bu doğrultuda sitede yer alan modellere göz atabilirsiniz. Düşük fiyatlardan yüksek fiyatlara kadar birbirinden çeşitli modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Genel Balkon Dekorasyonu

Balkon masa sandalye takımı ucuz diye almaya kalkar ve diğer unsurları görmezden gelirseniz yanlış yaparsınız. Bir anda tüm parçaları topladığınızda kendinizi bir karmaşa içinde bulabilirsiniz! Yapmanız gereken genel dekorasyon havasını düşünerek hareket etmektir. Örneğin kapalı cepheniz varsa buranın rengini düşünmeli, sandalye ve masa uyumuna dikkat etmeniz gerekir.

 

Alandan Tasarruf Ettiren Modeller

Kapalı balkon masa sandalye modelleri için alandan tasarruf eden modellere göz atmakta fayda var. Alışık olunan dikdörtgen masalardan ziyade ufak bir yuvarlak masa alırsanız daha memnun kalabilirsiniz. Divona Home tam da bu noktada size uygun bir model satıyor! Geveno ikili balkon takımı kare masa yapısı ve dekorasyon işlemeleri ile oldukça şık bir öneri olacaktır.

Diğer taraftan katlanabilir masa sandalye modelleri  de size göre olacaktır. Masayı dilediğiniz zaman kaldırabilmenizi sağlar. Alan tasarrufu sağlayan bir diğer unsur da elbette sandalye sayısının az olması olacaktır. Daha az sandalye ile alanı daha ferah gösterebilirsiniz. Böylece daha uyumlu bir balkon dekorasyonu elde etmiş olursunuz.

 

Kalabalık Aileler için Balkon Masa Takımı Modelleri

Aile sayınızı ve misafir ağırlama durumunuzu da düşünerek hareket etmekte fayda var. Sıcak yaz aylarında daha çok açık alan seçildiğinden herkesin sığabileceği bölümler oluşturmalısınız. Kabalık aileler için daha çok dikdörtgen masalar önerilmektedir. Sandalye sayısını da en az dört adet seçecek şekilde modellere göz atmanız da fayda var.

Bahsi geçen balkon masa sandalye modelleri daha çok açık alan bahçeleri, kış balkonları için geçerlidir. Çünkü bu alanda bu tarz kalabalık ve görece kaba modelleri kaldıracaktır. Aile sayınızı göz önünde bulundurarak alışveriş yaparsanız ileri aşamalarda bir sorun yaşamaz kolay kullanım alanı yakalayabilirsiniz.

 

Konfor ve Ergonomik Yapılı Olması

Her şeyden önce balkon masa sandalye takımları konfor sunmalıdır. Yorgun gelinen bir işten sonra dinlenme alanı sunması gerekir. Bel, kalça ve ayaklarınız için rahatlık sunması gerekir. Masanın da bu noktada boyunuza uygun bir şekilde tasarlanması gerekir. Aksi takdirde balkon masa sandalye takımları istenen tarzda konfor sağlamayacaktır. Alacağınız zaman balkon masa sandalye üretiminde kullanılan malzemelere bakabilirsiniz.

 

Güvenilir Adresten Balkon Masa Sandalye Alışverişi

Güzel bir balkon yaratmak için masa sandalye takımı seçtiyseniz güvenilir bir adres olduğundan emin olun. Özellikle online alışveriş esnasında mağdur olmamak adına araştırmaları sürdürün. Birebir iletişime geçmeyi hedefleyin. Sürekli takibini yaparak size bilgi edilmesini talep edin. Eğer güvenilir bir adres arıyorsanız Divona Home bu noktada sektörün öncüsüdür, bilmelisiniz.

 

Kullanım ve Temizlik Kolaylığı

Dış görünümü, rahatlığı balkon masa sandalye modelleri için önemli fakat bununla kalmıyor. Çünkü açık alanda kullanılıyor olması belirli periyotlarda temizlenmesini gerektirir. Kolay kullanım sağlayan ve temizlenen modellere özellikle yönelmenizde fayda var.

 

Desen ve Model Farklılıkları

Alışık olunan balkon masa sandalye takımları dışında değişik modellere göz atmayı unutmayın. Divona Home sitesi üzerinden birbirinden farklı renk ve desendeki sandalyelere erişebilirsiniz. Masalarıyla birlikte takım aldığınız sürece siz de dilediğiniz görüntüye erişebilirsiniz!


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı