En Kaliteli İroko Şezlonglar

Şezlonglar esas olarak ahşap, plastik, metal veya hafif kumaştan yapılır. Özellikle yaz aylarında kullanılması için en iyi şekilde tasarlanan iroko şezlong, uzanılması ve yaslanabilmek için ayarlanabilir şekilde üretilmiştir. Piyasada birçok renk, malzeme ve özellik seçeneği bulunmaktadır.

 İroko şezlong almadan önce hangi temel özelliklere sahip olduğuna dikkat edilmelidir. Bu temel özellikler arasında sabit veya açılır kapanır model öne çıkıyor. Kış aylarında evde az yer kaplayan katlanabilir model, daha kompakt görünüyor ve sadece birkaç adımda kolayca katlanabiliyor. 

İroko şezlong modelini ürün detayları altında inceleyerek kullanımınıza en uygun ve konfor sunan şezlong modelini inceleyebilirsiniz. Bu modeller de şezlongun kullanıldığı bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Bu şezlonglar farklı amaçlara hizmet eder, farklı özelliklere sahiptir ve farklı renk seçeneklerine sahiptir. Deniz kenarında kullanılanlar plastik su içeren ve kolay kuruyan malzemelerden üretilir.


İroko Şezlong Modelleri

 

İroko şezlong, yatmak yerine yaslanmak için tasarlanmıştır, bu yüzden satın almadan önce iç dekorasyona ve malzemelere dikkat etmeniz gerekiyor. Portatif şezlong, katlanabilir bir şezlong gibidir ve birkaç tuşa basarak kolayca katlanabilir. Hafif malzemeden üretilmiştir, taşıması kolaydır. Yarı eğim veya tam eğim ayarına sahip Sun Lounger modeli, okumayı ve yatırmayı kolaylaştırır. Bu nedenle, tamamen eğik bir konumda kullanmak istiyorsanız bunları da ayarlayabilirsiniz.

Mükemmel bir yatay şezlong ideali sunar. Farklı ayarlarda olsa bile şezlongu sık sık hareket ettirmeniz gerekiyorsa tekerlekli modelleri görebilirsiniz. Tekerlekler sayesinde hareket etme, yer değiştirme gibi sorunlar yaşanmaz. Yaz aylarında düz bir şezlongda güneşlenmek idealdir. Bu modellerin farklı malzemelerden yapılmış seçenekleri bulunmaktadır.

Ayarlanabilir veya çoklu ayarlanabilen uzanma kolu sayesinde dilediğiniz gibi ayarlanabilen bir şezlonga sahip oluyorsunuz. İroko şezlong modelleri rahatlamanız için vücudu saran ergonomik tasarımlar ile üretilir.

 Bel ağrısı çeken ve ayağa kalkamayanlar için uygundur. Bu sandalyeler genellikle alüminyum ve tekstil malzemelerden üretilir ve birçok renk seçeneğine sahiptir.

Bu modellerin sandalye tasarımı güneşlenmek, sahilde veya havuz başında kitap okumak ve uyumak için pratiktir. Bu model şezlonglar geniş ve dik bir oturma ve tamamen arkaya yaslanma için uygun alana sahiptir.

Ahşap şezlonglu modellerin çoğu dekoratif ve şık bir tasarıma sahiptir. Ahşabın hafifliği de kullanım için rahattır. Bu çevre dostu modeller birçok özelliğe sahiptir. Ahşap şezlonglar çoğunlukla egzotik ahşaptan yapılır ve en yaygın olanı tik ağacıdır. 

 


İroko Şezlong Fiyatları


İroko şezlong  fiyatı, ürünün kalitesini etkilediği için malzemeye bağlıdır. Bu nedenle kaliteli solaryumlar yaz sıcağına dayanıklı olmalıdır. Güneşin zararlı etkilerine karşı şezlonglar uzun yıllar size yardımcı olmuştur. Bu, uzun vadede bütçenizi kar olarak karşılayacaktır. Genel olarak ahşap modeller plastik modellere göre farklı fiyatlandırılmaktadır. Ahşap modeller için onları oluşturan ağaçlar daha önemlidir. Ayrıca kol ve yatar ayarları da model fiyatına artı olarak eklenmiştir.

 


İroko Şezlong Özellikleri


  İroko şezlong pek çok özelliğe sahip olan şezlong modelleridir. Bu özellikler şöyledir;

  • Uzun ömürlü kendi yağlarını üreten ve deformasyona karşı dirençli, onları en dayanıklı dış mekân ağaçları yapan ağaçlardır.  
  •  Neme ve yağışa karşı tamamen dayanıklıdır ve tüm yıl boyunca açık havada bırakılabilir.  
  •  Farklı doğal tonlarda renkli yağlara sahiptir.  
  •  Renk atmasını önlemek için yılda bir veya iki kez ince zımpara ile zımparalanmalı ve yağlanmalıdır.  
  •  Şezlong söz konusu olduğunda, ahşap en dayanıklı malzemedir, ancak pahalıdır.

 

İroko Şezlong Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

 İroko şezlong almadan önce mutlaka ürünün ağırlığına, konforlu olup olmadığına, kaliteli malzemeden üretildiğine dikkat edilmelidir. Satın almadan önce, ürünün ağırlığını ve ürünün detaylarını bilmeniz gerekir. Çok hafif malzemelerden yapılmış modelleri var ve bu ürünler hareket ve ulaşım özgürlüğü sunuyor.

 Birçok iroko şezlong modelinde daha fazla konfor için yastık ve yastıklar bulunur, ancak sırtınızda daha sağlam bir şezlonga ihtiyacınız varsa, ahşap modele göz atın. Nem sorunu yaşıyorsanız, güneşte terliyorsanız veya okyanusa yaslanıyorsanız, kuruması kolay yastık ve kumaşları tercih edebilirsiniz.

Bazı modellerdeki ek özellikler, içecekleri, dergileri ve kitapları saklamak için pratik bir ek masa içerir. Ek olarak, normalde katlanan portatif şezlong, ilave konfor için modelin içinde sabit bir minder ile donatılmıştır.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı