En Kaliteli Bodrum Bahçe Şöminesi Alışverişinin Olmazsa Olmaz Noktaları!

Kaliteli Bodrum Bahçe Şöminesi Almanın 8 Avantajları!

Bodrum bahçe şöminesi doğayla uyumlu olduğu kadar mobilyalarınızla da uyumu yakalamaktadır. Açık alanlarda geçirilen vakitler oldukça değerlidir. Temiz hava, ağaçlar çiçekler arasında okunulan kitaplar zevkli,  içilen çaylar kahveler daha lezzetli olmaktadır. Bu konforu sağlayacak en önemli unsurlar arasında da bahçe mobilyası içerisinde yer alan şömineler gelir.

Şömine kullanımı birçok evde aktif hale gelmiştir. Isınmayı sağlamakla birlikte görsel şölen yaşatması ayrı bir zevktir. Bu zevki teras ve bahçe gibi açık alanlarda yaşamak isteyenler taşınabilir şömineler ile ilgilenmeye başlamıştır. Rüzgar eşliğinde Bodrum bahçe şöminesi etrafında toplanıp yenilen yemekler güzel aktivitelerin merkezi haline gelmiştir.

 

Bodrum Bahçe Şöminesi Alarak Bahçenizi Güzelleştirmeye Ne Dersiniz?

Bahçe şömineleri ısınma ve görsel güzellikle birlikte ortama hareketlilik katmaya da yardımcı olmaktadır. Özellikle bahçe mobilyanıza uygun modeller seçmeniz bahçe dizaynı konusunda yardımcı olacaktır. Mobilyalar kadar dikkatle seçilmesi gereken Bodrum bahçe şöminesi ortama uyum sağlamadığı takdirde aksesuar olmaktan öteye gidemeyecektir.

Şömineler ev içerisinde olduğu gibi bahçelerde de tehlikeli durumlar oluşturabilir. Buna sebebiyet vermemek için seçimler;

  • Kullanılacak alan,
  • Çocuk ve evcil hayvan durumu,
  • Kullanılacak yakıt,
  • Kullanım amacı ve amaçları göz önünde bulundurularak yapılmalıdır.

 

Bodrum Bahçe Şöminesi Bahçelerinizde Daha Fazla Vakit Geçirmenizi Sağlar!

Hayatta pek çok aktivite beğeni kriterine göre yapılmaktadır. Eşya seçimleri, edinilen hobiler, olmazsa olmaz denilen birçok durum… Doğayla iç içe olmak isteyenlerse açık alanda geçirecekleri alanların daha anlam kazanması için dekorasyona önem verirler. Bahçe mobilyası seçerken diğer aksesuarlarla uyumuna bakarlar. Bunlardan biri de Bodrum bahçe şöminesi seçimlerinde olmaktadır.

Şık ve konforlu bahçe mobilyalarına eşlik edecek olan Bodrum bahçe şöminesi alanlarınızı güzelleştirmektedir. Şömine eşliğinde yenilen yemekler, geçirilen akşamlar anlam kazanmakta, tekrarı için sabırsızlanılmaktadır. Böylelikle evde geçirilen zaman yerine sıklıkla bahçede zaman geçirmeyi tercih edeceksiniz.

 

Bahçeleriniz Aile Toplantılarının Uğrak Mekanı Olur!

Artık “Bugün hangi yere atalım kendimizi” derdine son! Bahçenizde Bodrum bahçe şöminesi olduğu sürece aile ve arkadaş toplantılarının asıl mekanı eviniz olacaktır. Misafirleriniz orada vakit geçirmekten memnun olarak bir sonraki güzel anların hayaliyle evinizden ayrılacaktır.

 

Şömineli Bahçenizde Günün Stresini Atacağınız Anları Sabırsızlıkla Beklersiniz!

İşte çok yoruldunuz, trafik de epey yordu. Günün yorgunluğunu atacağınız şahsi bir alanınız var. Bodrum bahçe şöminesi karşısında bacaklarınızı uzatıp kitabınızı okumak, kahvenizi yudumlamak oldukça rahatlatacaktır. Ne stres kalacaktır, ne de iş endişesi…

 

Sadece Yazları Değil Kışın Şömine Başında Vakit Geçirmek de Paha Biçilemez!

Kışın bahçe keyfini çıkaramam demeyin. Elbette ki Bodrum bahçe şöminesi ile bu mümkün. Yaz kış fark etmeden istediğiniz her an şöminenizi yakıp anın tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle kış bahçeniz varsa kar yağmur demeden şömine karşısında dinlenmek iyi gelecektir.

 

Şömine Üzerinde Lezzetli Izgaralar da Yapabilirsiniz!

Sadece ısınma ve görüntü değil mangal özelliği olan bahçe şöminesi ile yemekli saatler sizleri bekliyor. Bir taraftan mangal yaparak misafirlerinizi ağırlayabilir, bir taraftan yemek organizasyonundan uzak kalmadan dostlarınızla yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. Yemek sonrası rattan bahçe mobilyası üzerinde keyifli sohbetlere devam edebilirsiniz.

 

Misafirlerinizi Ağırlamak Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

Misafir ağırlamayı çok seviyor fakat evde ağırlamak bunaltıcı mı geliyor? Öyleyse bahçede Bodrum bahçe şöminesi etrafında dostlarınızla toplanmaya ne dersiniz? Muhabbetlerin akıp gideceği o anda istediğiniz içecekler ve ikramlıklar eşliğinde güzel bir ortam sizleri bekliyor.

 

Kamp Ateşi Etrafında Toplanmak İmkansız Değil, Artık Bahçende de Mümkün!

Doğada kamp yapmak küçük büyük demeden herkesin karşı koyamadığı bir aktivitedir. Gece ateş yakılıp etrafında muhabbetler edilir, şarkılar söylenir. Kampa gidemediğiniz için üzülmeyin. Bodrum bahçe şöminesi ateş çukuru modeliyle aynı hissi bahçende de yaşayabilirsin.

 

Bahçen Küçükse Ona Uygun Şömine Çeşitleri de Var!

Bahçe şömineleri isteğe göre büyük ebatlarda ya da küçük ebatlarda tercih edilebilir. Bahçeniz küçük olup ona uygun isterseniz Bodrum bahçe şöminesi modelleri mevcuttur. Geniş bir bahçeye sahipsiniz ve sık misafir ağırlama düşünceniz olabilir. Misafirlerinize mangal eşliğinde ısınma ve görsel şölen imkanı sunan modeller de bulunmaktadır.

 

Bahçe Şöminesi ile Bahçe Dekorasyonu Yapmak Daha Keyifli!

Düzenleme yapılacak bir bahçeye sahip olmak ve ona uygun ahşap bahçe mobilyası seçmek oldukça keyifli bir durumdur. Sahip olduğunuz mobilyalara göre bahçe şöminesi tercih edilmelidir. Şömine ve mobilyalar haricinde kullanım ihtiyacı duyulmayan mobilyalar alınmamalıdır. Bu durumda bahçe işlevselliğini yitirecek, sakin yapısını kaybedecektir.

Dekorasyon esnasında uyum sağlayacak Bodrum bahçe şöminesi çeşitleri örnekleri;

Ahşap Bahçe Mobilyası

Geniş hazneli ve koruyucu metal örgü kapaklı bahçe şöminesi

Rattan Bahçe Mobilyası

Mangal ve şömine özelliğine sahip bacalı şömine

Masa ve Sandalye Takımı

Koruma kapaksız ateş çukuru bahçe şöminesi

Plastik Masa Sandalye Takımı

Ateş izleme ve ısınma keyfi sunan metal örgü tel ile çevrilmiş bacalı şömine

Bahçe Köşe Takımı

Mangal ve şömine özelliğine sahip odun hazneli büyük bahçe şöminesi

Bahçe Oturma Grubu

Kolay kullanım sağlayan odun şöminesi, örgü kapaksız

Bahçe şöminenize yakışır birbirinden eşsiz bahçe mobilyaları için Divonahome.com’u ziyaret edebilir, ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı