Divona Home | En İyi Mobilya Markası

En iyi mobilya markası trendlere göre, kalitesiyle ve şık tasarımlarıyla Divona Home oluyor. Mobilya markaları arasında yer alan Divona Home, sektörün en iyi markalarından biridir. Eviniz için en doğru mobilya parçalarını, Divona Home'dan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Firmamız farklı ve geniş ürün kategorisiyle, birçok ürün çeşidini satışa sunuyor.

Sunmuş olduğu geniş ürün yelpazesiyle; evinizde, bahçenizde ve balkonda kullanabileceğiniz her alana özel tasarlanan modeller mevcuttur. Ürünlere en iyi mobilya markası olan Divona Home mağazasından ve web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Türkiye’deki ünlü mobilya markaları arasında yer alan Divona Home’da ilgilendiğiniz ürünün; özelliği ve fiyatı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

En İyi Mobilya Markası Oturma Grubu Model Çeşitleri

Evinizde, ofisinizde, bahçenizde kısacası kullanmak istediğiniz her alana özel en iyi mobilya markası olan Divona Home; sizlere farklı mobilya tasarımlarını sunuyor. Sunmuş olduğu tasarımlar, şıklığının yanı sıra kaliteli ve konforlu ürünlerdir. Bu ürünler, iç ve dış mekân uyum ayrımıyla üretilen ve kullanım alanına göre tasarlanan modellerdir.

En iyi mobilya markası olarak birbirinden güzel model çeşitleri geniş yelpazesiyle sizlerle. Divona Home mobilya kategorisi; oturma grubu, yatak odası, çocuk ve genç odası, bahçe oturma mobilyası ve yemek odası gibi farklı alanlara özel tasarımlar bulunuyor. Bu alanlar arasında yer alan, oturma odası mobilya modelleri şu şekildedir;

Rito oturma grubu, VIP set oturma grubu, Kelebek oturma grubu, Tokyo Alüminyum oturma grubu, Lale oturma grubu, King oturma grubu, Ayşa oturma grubu ve Eva oturma grubu gibi şık tasarımlar vazgeçilmeziniz olacak!

Mobilyalar Arasındaki Fiyat Farkının Temel Nedenleri

Mobilyalar arasındaki fiyat farkının, markalara özel temel nedenleri bulunuyor. Türkiye’nin en pahalı mobilya markaları ve dünyaca ünlü mobilya markaları da bu temel nedenleri barındırmaktadır. En iyi mobilya markası olan Divona Home’da da bazı nedenler yer alıyor. Bu nedenler açıklanacak olursa; mobilyanın modeli, mobilyanın parça sayısı ve üretiminde kullanılan ham maddelerdir.

1 - En İyi Mobilya Markası | Yeni Sandalye Modelleri

Zamanla eski ürünlerin yerini, güncel yeni modeller alıyor. Bunun en yaygın nedeni ise, benzer tasarımların çoğalması ve değişikliğe karşı yoğun talep artışı oluyor. Şık tasarımlarıyla modern mobilya markaları arasında yer alan Divona Home trend modellerinde, sandalye çeşitleri de yer alıyor. Birbirinden farklı yeni tasarımların yer aldığı bu listede;

  • Roma Barok Tarzı Dış Mekan Sandalyesi
  • Flora Polipropilen Dış Mekan Sandalyesi
  • Elite Rustik Dış Mekan Sandalyesi
  • Napolyon XL Modern Dış Mekan Sandalyesi
  • Tiffany Plastik Dış Mekan Sandalyesi
  • Pandora Dış Mekan Sandalyesi
  • Helena Oval Sırt Çerçeveli Modern Bahçe Sandalyesi
  • Specto Bahçe ve Balkon Sandalyesi
  • Louise Plastik Sandalye
  • Stella Metal Ayaklı Plastik Bahçe Sandalyesi

2 - Divona Home Salıncak Modelleri

Çocukların çok sevdiği salıncaklar, evlerinizde ve bahçelerinizde de artık yer alıyor. Zamanla oturma grubu parçası olan salıncaklar, kullanıldığı her alana şıklık katıyor. Sunmuş olduğu şıklığın yanı sıra, kalitesiyle ve minderli kullanım özelliği sayesinde konforda sağlıyor. Divona Home en iyi mobilya markası olarak, çeşitli bahçe ve balkon salıncağı modelleri yer alıyor.

En iyi mobilya markası bahçe salıncağı ve bütün salıncak modellerine bakıldığında; Capri, Milano Antrasit, Fındık Tekli Rattan, Ahtapot, Cenova Bodrum, Oscar, Capri Junda, Capri Oylat, Capri Bed, Capri Swing, Victor, Oscar Double, Capella, Nergis, Nisan, Venedik, Panama, Alora, Mallaorca, Simena, Monica, Siesta ve İnci gibi salıncak modelleri bünyesinde barındırıyor.

3 - Farklı Alanlarda Aydınlatma Modelleri

İç mekânların en önemli aksesuarlarından biri de aydınlatmalar olmuştur. Ortama yayılan aydınlık ve onun şık görüntüsü, iç mekânı daha da güzelleştiren dekorlardan biri oluyor. Bu yüzden etrafa yayılan ışık kadar, aydınlatmanın tasarımı da önemli. Şık parçaların yer aldığı Divona Home’da her mekana özel, aydınlatma çeşitleri de ürün kategorisi arasında.

Bu aydınlatma çeşitlerinin en iyi mobilya markası Divona Home ürünleri; Tavan Plafonyer, Lamba, Avize, Masa Lambası, Sarkıt Lamba, Aplik ve Lambader gibi farklı tasarımlar olarak yer alıyor. Benzer işlevleri olsa da, kullanım şekilleri farklı olan bu aydınlatma çeşitlerinin; tasarımlarına özel model ve renk seçenekleri Divona Home’da yer alıyor.

Divona Home Ürün Kategorisi

Dekorasyonun birer parçası olan mobilyalar, lambalar ve oturma grupları; severek kullanılan ürünlerdir. Geniş ürün yelpazesiyle, birbirinden farklı tasarımların bir arada yer aldığı en iyi mobilya markası Divona Home, kaliteli ve şık parçalar sunuyor. Proje ürünlerinin yanı sıra, iç mekân tasarımlarında bulunan parçalar ve her çeşit oturma grubu bu tasarımların arasında.

En İyi Mobilya Markası Divona Home Parça Ürünler

En İyi Mobilya Markası Divona Home Mobilyalar

Masa

Oturma Odası

Sandalye

Çocuk ve Genç Odası

Bahçe ve Balkon Salıncağı

Yatak Odası

Şemsiye

Uyku Grubu

Şezlong

Yemek Odası

Barbekü

Bahçe Koltukları

Aydınlatma

Çeşitli Aksesuarlar

Halı

Karyola, Tekli Koltuk

Sehpa

Köşe Takımları

Divona Home Bahçe ve Balkon Mobilyası Yeni Sezon Tasarımları

Güzel havaların değerlendirildiği alanlar genellikle bahçe ve balkon oluyor. Kullanım oranı ilkbahar ve yaz aylarında yoğunlaşan, akşamları keyifle sohbet edeceğiniz bu alanı bahçe mobilyası ile daha konforlu hâle getirebilirsiniz. En iyi mobilya markası Divona Home’la, hem rahatlığı hem de şıklığı yakalamak mümkün. Divona home bahçe ve balkon mobilyası yeni sezon modelleri;

İbiza Rattan, Frezya, Daisy, Cenova, Cosmo Rattan, Alex, Tokyo Aliminyum, Daisy Mini, Maldiv, Mono ikili, Dior, Luna, Begonya, Lale, Kamelya, Erguvan, Palmiye, Zambak, Safran, Defne, Gelincik, Reyhan, Yasemin, Mercan, Violet, Petunya, Nergis, Papatya, İris ve Yıldız gibi 2-3 kişilik farklı tasarımların yer aldığı yeni sezon ürünlerinde, çok daha fazlası mevcut.

En İyi Mobilya Markası Hakkında Sık Sorulan Sorular

Divona Home markası ile ilgili sorular ve yanıtları;

1 - Modern Mobilya Modelleri Nelerdir?

Modern mobilya modelleri geniş bir yelpazeye sahiptir. En iyi mobilya markası arasında yer alan Divona Home, mobilya modellerinde oldukça geniş bir ürün kategorisine sahip. En iyi mobilya markası modern ürünlerine bakıldığında; Milano, Eva, Deren, Arya, Linea, Lale, Roma, Form, Granada, Pralin, Beta ve Sera gibi birçok güncel tasarımlı mobilyalar mevcut.

2 - Mobilya Hangi Alanlarda Kullanılır?

Oturma grupları kullanım alanları, genellikle iç mekanlar olsa da dış mekanlarda da kullanılabilir. İç mekân tasarımlı modelleri dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Dış mekan mobilya tasarımları ise genellikle, bahçe ve balkon mobilyası olarak üretilmektedir. Bu oturma grubu modelleri, en iyi mobilya markası Divona Home firmamız kalitesiyle hem konforlu hem de şık parçalardır.

3 - Bahçe Salıncakları İç Mekanda Kullanılır mı?

İç mekan uyumlu tasarlanan en iyi mobilya markası Divona Home ürünleri arasında, bahçe salıncakları da yer alıyor. Bahçe salıncakları dış mekanlarda kullanılsa da tasarımına göre tercihen iç mekânlarda da kullanılabilir. Genellikle balkonda, terasta, salonda, oturma odasında ve çocuk odasında temin edilen salıncakları; iç mekâna uyumluysa eğer dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.

4 - Divona Home Bahçe Şemsiye Modelleri Nelerdir?

Rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi olarak tasarlanan, birbirinden farklı tasarımlar en iyi mobilya markası Divona Home’da. Kaliteli ve şık tasarlanan bahçe şemsiyesi modellerine bakılacak olursa; Formbrella, Banana Klasik, Aspendos Kademeli, Mykonos Kademeli, Rodos, Mykonos Plus, Albatros, Banana T Model, Teleskopik Atlantic, Cosmos ve Mega olmak üzere çeşitli bahçe şemsiye modelleri bulunuyor.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı