En İyi Halı Modelleri

En İyi Halı Modelleri

Son moda halı çeşitleri ile evinize tarz katabilirsiniz. Divona Home sayesinde sınırsız çeşit ve yeni halı modelleri ile evinizin dekoruna hava katabilecek doğru halıyı bulabilirsiniz.

 

Jüt ve Örgü Halı Modelleri

Kaliteden ve şıklığından ödün vermeyen Divona Home sayesinde bütün halı modellerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. En iyi halı modelleri içinde olan Jüt ve örgü halı aşınma konusunda oldukça dayanıklıdır, doğallığı ve sadeliği tercih edenler için vazgeçilmez modellerdendir. Jüt ve örgü halılarda evinize uygun desen ve renklerde modeller bulabilirsiniz. Üstelik temizliği çok kolay olan jüt ve örgü halıları ovalamadan temizleyebilirsiniz. Asla eskimeyecek bir tarz olan jüt ve örgü halının farklı renk ve modelleri oldukça seviliyor.

 

Makine Halı Modelleri

Geleneksel ve modern tarzın harika ürünlerinden olan makine halı modelleri evlerinizin havasını değiştirmek için harika bir halı modelidir. Makine halılarında sadece model ve renk olarak değil dokuma olarak da birçok çeşit bulunmaktadır;

-Çift mekik

-Dokuma taban

-jüt/pamuk

-lateks

-Örme taban

Makineli halı kullanmanın avantajları ;

İlmek ipliği verimli kullanıldığı için kesinlikle ölü ve gömülmüş ilmekle karşılaşmazsınız, size kusursuz bir görüntü sunar. Karışık ilmek iplikleri kullanıldığı için renk skalası çok geniştir ve en zor renkleri bile rahatlıkla çıkartır. Sağlam zemin örgüsü sayesinde kolay yıpranmaz ve yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz. Geniş renk ve desen skalası sayesinde evinizin her köşesinde  rahatlıkla tercih edebilirsiniz.En iyihalı modelleri içinde hem uzun ömürlülüğü hem  de seçeneklerinin zenginliği sayesinde en çok tercih edilen modellerdendir.

 

Bebek ve Çocuk Halı Modelleri

En iyi halı modelleri arasında bebek ve çocuk halı modelleri de var. Çeşit çeşit renk ve farklı modellerde olan halıların hepsinde tüy ve toz tutmama özelliği de bulunmakta. Rahatlıkla bebek ve çocuk odalarında kullanabileceğiniz bu halılar sayesinde solunum yolu rahatsızlıklarını önleyebilirsiniz.

 

Vintage ve Patchwork Halı Modelleri

Yılın trendi olan ve en iyi halı modelleri arasında bulunan vintage ve patchwork halı modelleri sayesinde evinize sanatsal dokunuşlar yapabilirsiniz. Farklı renk ve desen seçenekleri sayesinde evinizin her alanında rahatlıkla istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Deri ve Kürk Halılar

Deri ve kürk halılar sayesinde evinize zariflik ve şıklık katabilirsiniz. Deri ve kürk halılar bulundukları odaya hoş bir sıcaklık katacaktır. Temizliği ve bakımı çok kolay olan deri ve kürk halılar her zaman olduğu gibi en iyi halı modelleri içindeki yerlerini koruyorlar.

 

Özel Tezgah Halı Modelleri

Nostalji ve modernin en iyi örneklerini sergileyen özel tezgah halıları canlı renkleri sayesinde bulunduğu odaya kişilik katacaktır. Özel işlemler sayesinde oldukça dayanıklı olan özel tezgah halısı dış etkenlere karşı gösterdiği yüksek dayanıklılık sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz en iyi halı modelleri arasındadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı