En Hesaplı Bursa Bahçe ve Balkon Mobilyası Fiyatları

Bursa Bahçe Balkon Mobilyası Fiyatları

Şehirleşmenin arttığı ve nüfusun kalabalıklaştığı günümüzde, bahçe ve balkonlar bize rahat nefes alabilme alanı sağlıyor. Dış mekanın vermiş olduğu doğallık, huzur ve bunun gibi birçok duyguyu tatmak, artık temel bir ihtiyaç olarak dikkat çekmekte. Bu bölümlerde kullanılacak olan mobilyalar, bu yüzden büyük önem arz ediyor. Bursa bahçe balkon mobilyası fiyatları oldukça uygun fiyatları sayesinde beklentileri karşılamaktadır.

 

Bursa Bahçe Balkon Oturma Grupları

Oturma grupları gerek bahçelerde gerekse balkonlarda en çok kullanılan ürünlerin başında geliyor. Farklı birçok modeli var. Özellikle kalabalık aileler için tasarlanmış olanlar büyük bir ilgi görmekte. Renk, kullanılan malzeme, ergonomik özelliklerine göre sınıflandırma söz konusudur.  Rattan ve bambunun öne çıktığı bu ürünler; bir ikili koltuk ve aynı zamanda iki tekli koltuktan oluşturuyor. Uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi dayanıklı olduğunun en açık göstergesi.

Modellere baktığımızda geniş bir skalanın olduğunu görmekteyiz. Laura, Kamelya, Daisy, Milano, Jasmine, Willow, Kestane, Zakkun, Cenova, Romano, Erguvan bunların başında gelmektedir. Üçlü, ikili ve tekli kombinlerin öne çıktığı opsiyonlar, davetsiz misafirler için harika bir seçim olacak.

 

Bursa Bahçe Balkon Köşe Takımları

Bursa bahçe balkon mobilyası fiyatları oldukça uygun. Özellikle balkonlar için tercih edilen ve aynı zamanda bahçelerde de kullanılan köşe takımları son derece şık. Bluebird, Viola, Texel, Havana, Mira, Madrid, Lagodya isimleri ile dikkat çeken alternatifler mevcut. Kapasitesi farklılık gösteren köşe takımları, şık sehpalarla başarılı bir kombin olma özelliğine sahiptir. Gerek modern gerekse klasik çizgilere sahip çok farklı ürünler arasından zevkinize göre bir seçim gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bursa Bahçe Balkon Masa Takımları

Balkon ya da bahçede zaman harcarken, gerek soğuk gerekse sıcak içecekler tüketmek, dinlenme anının bir parçasıdır. Bunun için başarılı bir masa seçimi yapabilirsiniz. Lazaro, Mimoza, Bosco, Orbit, Merlin, Viyana, Naomi, Latoya tipi masalar sayesinde ihtiyacınızı karşılamanız mümkündür. Masaların bir kısmı klasik bir şekilde dört ayaklı olarak üretilmiştir. Tabana yayılan ve çapı son derece geniş olan ürün tipleri de söz konusudur. Bunların bir kısmının üst tarafından cam varken bazılarında ise daha farklı malzeme kullanılmıştır. Bursa bahçe balkon mobilyası fiyatları pahalı olmaması sayesinde yüksek ödemelerin önüne geçmektedir.

 

Bursa Bahçe Balkon Diğer Mobilya Türleri

Hem bahçelerde hem de balkonlarda kullanılabilme özelliği ile dikkat çeken çay setleri, son derece şık ve ergonomik olmaları sayesinde büyük bir ilgi görmektedir. Sandalyeler günümüzde farklı konseptlerde tasarlanarak modern çizgiler taşımaktadır. Bunların arasında yer alan sallanan koltuklar her daim öne çıkarken, tabure formatında olan ürünler de mevcuttur.

Adeta geniş bir koltuk formatında tasarlanmış olan tek kişilik sandalyeler ise hem rahatlığı hem de konforu aynı anda sunabilmektedir. Bursa bahçe balkon mobilyası fiyatları ucuz olduğundan, pahalı olmayan bir ücret karşılığında Divona Home kalitesi ile satın alabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı