En Güzel Mutfak Masası Modelleri

Mutfak masaları her zaman oldukça önemli olan mobilyalar arasında yer alır. Akşamları mutfak masasında sohbet etmek, yemeğin hazırlanmasını beklerken orada beklemek genellikle başımıza gelen olaylardır. Mutfak masası sohbetleri her zaman bir evin çok sevilen anlarından biri olmuştur. Bu neden ile de mutfak masalarına, özellikle kalabalık ailelerde büyüyen kişiler tarafından ayrı bir anlam yüklenir. Mutfak masaları dayanıklı, çabuk temizlenebilen ve kolay taşınabilir özelliklere sahip olmalıdır. Pratik bir kullanıcı deneyimi sunması da onun sık sık tercih edilmesini sağlayan önemli unsurlar arasında bulunur.

2070 Doha Mutfak Masası

Kenarları katlanabilir olan mutfak masası, daire biçimlidir ve eğer kenarlarını katlar iseniz dikdörtgen ya da yarım ay şeklinde de kullanabilirsiniz. Yer kaplamayan ve kişi sayısına ya da isteğe göre açılabilecek olan kanatları ile dikkat çekicidir. İki kanadı kapalıyken tek kişi için oldukça ideal boyutlara da sahiptir. Mutfak masası ölçülerine baktığımız zaman masanın genişliği 90 cm, derinliği 90 cm ve yüksekliği ise 74 cm olarak karşımıza çıkar. Ürün satıcı tarafından gönderilir ve ücretsiz kurulum desteği sağlanır. Ancak oldukça basit yapısı nedeni ile ek kurulum alınması elzem değildir.

2071 Monaco Mutfak Masası Siyah

Monaco mutfak masası sadece mutfakta değil aynı zamanda geniş balkon ve teraslarda tercih edilebilir. Ahşap görünümü ve bohem renkleri nedeni ile mutfağa sıcak bir renk katacağı kesindir. Masa standart ölçülere sahip olsa da dört kişiyi rahatlıkla ağırlayabilir boyuttadır. Genişliği 150 cm, derinliği 7 cm ve yüksekliği 76 cm’dir. Mutfağın bir köşesinde güvenle kullanılabilecek olan ürün son derece dayanıklıdır.

2071 Monaco Masa Meşe

Meşeden üretilen Monaco mutfak masası, geniş ölçüleri ile dikkat çeker. Dayanıklı ayakları ve kolay taşınabilir olması da kullanım için pratiklik sağlar. 4 kişi rahatça kullanabilse de 6 kişiye kadar ağırlama yapılabilir. En iyi mutfak masası modellerinden biri olan ürünün boyutları da 150 cm x 75 cm x 76 cm şeklinedir. Dikdörtgen olan ürünün kenarları keskin değil oval olarak tasarlanmıştır. Çocuklu aileler tarafından da bu neden ile sıkça tercih edilir.

2050 Rimini Masa

Genişliği 90 cm, derinliği 90 cm ve yüksekliği 76 cm olan tek kişilik mutfak masası modeli iki kişi için de uygundur. Ancak tek kişinin daha rahat kullanabileceği de aşikardır. Rimini masa modeli, beyaz rengi ve ahşap ayakları ile dikkat çeken bir modeldir. İçi açılabilen ve ekstra büyüme yapan ürün, tek yaşayan ancak misafirleri olan kişiler için de vazgeçilmez bir ürün olarak karşımıza çıkar.

2066 Ruby Masa

Ahşap görünümü ve bohem rengi ile dikkat çeken ürün son derece kullanışlıdır. Gittikçe daralan ayaklara sahiptir ve kolay taşıma yapılabilir. Dikdörtgen olan masa kenarlardan büyüyerek kullanan kişi sayısına göre arttırılabilir. 4 – 8 kişi arasında kullanabilen ürün geniş mutfaklarda sık sık rastlanan şık bir modeldir. Ahşap görünümlü mutfak masası almak isteyenlerin de ilk tercihleri arasında yer alır.

2054 Queen Masa

Mutfakta daha oryantal bir görünümü hedefleyen kişilerin tercihi olan bir mutfak masası modelidir. Ayaklarındaki süslemeler ile dikkat çeken ürün büyüme ve küçülme yapabilir. Kişi sayısına göre yanlardan kanat olarak ek alan yaratılması mümkün kılınır. Normal hali ile genişliği 130 cm olan ürünün açılır masa olarak kullanıldığında genişliği 170 cm’e yükselir. Ayrıca ürünün derinliği normal ve açılır olması fark etmeksizin 80 cm; yine aynı şekilde yüksekliği ise 77 cm olarak belirlenmiştir. Açılır mutfak masası çeşitleri 2022’de en sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Mutfak masası alan birçok kişi masanın ekstra açılır özelliği olmasına önem gösterir.

2047 Hibron Masa

2047 hibron masa modeli en sık tercih edilen modeller arasında bulunur. 4 kişilik olan ürün açılıp kapanma yapmaz. Bu neden ile de tek ebatta kullanımı söz konusudur. Ahşap görünümü ve sağlam yapısı ile dikkat çeker. Su tutmayan, kolay temizlenebilir olan ürün cilalı olarak gönderilir. Çapraz ayakları şık ve modern bir görünüm çizerken çalışma masası olarak da kullanılabilir. Birçok kişi mutfağında hibron masa modelini tercih eder.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı