En Güzel Eskişehir Halı Modelleri Divona Home'da

Eskişehir Halı Modelleri

Evinize ışık saçacak, ferah ve aydınlık hissettirecek modellerle, vintage tarz halılar, geleneksel motiflerle bir araya gelerek fark yaratan yaratıcılıkla sunulmaktadır. Eskişehir halı modelleri, evinizin her alanı için özel olarak dizayn edilmiş, makine ve dokuma modellerle göz kamaştırıcı bir etki sunacaktır. Kilimler, baskı halılar, jüt ve örgü modellerle modern ve klasik zamanların bir araya geldiği özel seridir.

 

Eskişehir Rustik Halı Modelleri

Köy yaşantısının doğallığıyla dekore edilmiş evler için özel motifler ve geleneksel desenlerle süslenmiş halılar, evinizin atmosferini değiştirecektir. Doğal ve bitkisel iplerle örgü halılar ve jüt halı modelleri ilgi çekici motiflerle dizayn edilmiş, evinize özel tasarlanmıştır. Eskişehir halı modelleri özgün tasarımlarla geleneksel motiflerin sunduğu hareketli ve sade çeşitlilikle sizi temsil edecektir.

Eskişehir geleneksel halı motifleri;

  • Jüt halı modelleri
  • Örgü halı modelleri
  • El dokuma halılar ve kilimler
  • Özel tezgah halıları
  • Baskılı halı modelleri
  • Parchwork kırk yama halı modelleri

Türkiye’nin ve Avrupa’nın geleneksel motifleriyle fark yaratan tasarımlarını sunan halı mağazası, uygun ve ekonomik seçeneklerle sevilen modelleri sizlerle bir araya getirmiştir. Evinizin dekorasyonunda özgün ve rustik bir hava katacak modelleri kampanyalardan yararlanarak da alabilirsiniz.

 

Eskişehir Makine Halı Modelleri

Makine dokumasıyla özel görünüm sunan, saçaklı ve saçaksız modelleri, kare, dikdörtgen ve oval seçeneklerle sunulmuştur. Modern ev yaşantısının vazgeçilmez olan motifleriyle, sadelik ve ihtişamın bir araya geldiği modeller, size özel seçeneklerle fark yaratacaktır. Modern doku, klasik etki ve kaliteli halı modellemeleriyle, ev dekorasyonunuzda ilgi çeken modelleri hayatınıza katabilirsiniz.

  • Bebek odası halı modelleri
  • Çocuk odası halı modelleri
  • Salon halı modelleri
  • Yolluk ve kilim modelleri
  • Vintage halı çeşitleri
  • Deri ve kürk modelleri

 

El Dokuma Halı Modelleri Eskişehir

El dokuma modeller, özel tezgahlarda geleneksel yapısıyla örülmekte, makinenin verdiği sıkı etkiye sahip olmamaktadır. El dokuma modelleri Eskişehir halı modelleri arasında ilgi çeken ve uzun yıllar kullanabileceğiniz özgün tasarımlardır. İç mimaride tercih edilen geleneksel motiflerle, doğal ip tercihlerinin bir araya gelerek oluşturduğu estetik görünüm, hem rustik bir görünüm sunar hem de mistik bir etkiyle sizleri karşılar.

El dokuma halı modellerinde özel ip ve desenler kullanılarak, yolluk ve kilim modellerinde de hafifliğiyle tercih edilen seçenekler arasında yer alması sağlanmıştır. Hafif ve sade görünümüyle dikkat çeken modeller arasında yer alır.

 

Eskişehir Vintage Halı Modelleri

Klasik ve nostaljik modellerin bir araya geldiği yenilikçi tasarımlarla Eskişehir halı modelleri arasında yer alan Vintage halı, dramatik renkler ve klasik doğal renklerle bir araya gelerek, sadeliğin hüküm sürdüğü bir iç mimariye özgüdür. Uygun fiyatlar ve ekonomik seçeneklerle Eskişehir halı mağazasından temin edebileceğiniz özel ürünler olarak, kalite ve tasarımda fark yaratacaktır.

Divona Home ile dokuma, makine ve vintage modellerle yaşam alanınızda rustik ve mistik tasarımlarla buluşabilir, modern tasarımlarla yeni bir dekorasyona adım atabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı