En Güzel Bahçe Mobilyası Modelleri

Bahçeli evlerin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan bahçe mobilyaları ile bahçeyi dizayn etmek oldukça kolay. Mobilyaların sunduğu çeşitlilik ve bütçe dostu fiyatlandırma ile dikkat çeken ürünler her zevke ve beğeniye hitap etmeyi başarıyor. Bahçe mobilya çeşitlerinde ürünlerin geniş bir kataloğa sahip olması tüketicileri mutlu eden bir gelişme. En güzel bahçe mobilyalarını sizler için derledik.

Açılır Masa

Bahçe mobilyalarının en vazgeçilmezi olan masalarda aranan özellikler bu sene değişiyor. Açılan, genişleyen ve daha kalabalık sofraları ağırlayabilecek masalar tercih ediliyor. Doğal görüntüsü ve bahçe ile uyumu nedeni ile sık sık ahşap modeller satın alınıyor. Bella açılır masa modeli de en az 120 en fazla ise 250 + 50 + 50 seçenekleri ile satışa sunulmuştur. İreko ağacından hazırlanan ürün üzerinde su bazlı cila bulunur ve farklı ölçülerde satılır. Kurulumu son derece basit olan ürün bahçede kolaylıkla taşınabilir.

Salıncak

Bahçe mobilyalarının vazgeçilmezi olan salıncaklar da sıkça satılmaya devam ediyor. Capri Bed salıncak modeli doğal renkleri ve maksimum iki kişilik oluşu ile de dikkatleri üzerine topluyor. Çok büyük bir alanı kaplamaması ve şık tasarımı ile bahçenizde oldukça güzel bir değer katacak. Sıcak yaz günlerinde gölgeye yerleştireceğiniz bahçe salıncağı üzerinde serinlemek eminiz ki paha biçilemez.

Şemsiye

Bahçelerin en vazgeçilmez ürünlerinden biri de şemsiyelerdir. Eğer bahçede gölgesinde dinlenebileceğiniz, serinleyebileceğiniz ya da yağmurdan uzaklaşabileceğiniz bir ağaç yok ise mutlaka şemsiye almalısınız. Her mevsim kullanabilen güçlü şemsiyeler ise her zaman daha kullanışlıdır. İstediğiniz renkte satın alabileceğiniz bahçe mobilyası olarak geçen şemsiyeler bahçenize farklı bir görünüm katacaktır. KIWI klasik şemsiye de ekonomik fiyatı ile dikkat çeken bir üründür.

Masa ve Sandalye Takımı

Bahçe için kullanılan masa ve sandalyelerde en çok ahşap ve hasır görünüm tercih edilir. Daha hafif, şık ve doğal bir görünümü olan bu modeller son derece kullanışlıdır. Bahçe sandalye takımı genellikle siyah ve ahşap tonlarında satın alınır. Örgü modeller de en sık tercih edilen ürünler arasında bulunur. Bahçe için alınan masa ve sandalyelerde kolay temizlik ve bakım yapılması da önemli bir kriter olarak karşımıza çıkar. Ayrıca dayanıklı olması ve eğilme, bükülme ve kırılma yapmaması da önemlidir.

Bahçe Oturma Grubu

Eğer büyük bir bahçeniz var ise mutlaka bahçe oturma grubu almalısınız. Alaçatı ve Roma tarzı modellerin yanı sıra kendinizi deniz kenarında gibi hissedeceğiniz modeller de bulunuyor. Bahçeniz isterseniz bir deniz kenarında olsun isterseniz orman içinde fark etmeksizin ahşap modeller her daim yakışacaktır. Rahat ve konforlu olan modeller arasında yer alan Ruby oturma grubu bahçeler için en sık tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Kahve Masası

Kahve masası olmasının yanı sıra üzerinde yemek yiyebileceğiniz, bir şeyler içebileceğiniz ya da çalışabileceğiniz bahçe masaları vardır. Bu masalar hafif bir görünüme sahip olsa da rüzgarda ya da sert havalarda hemen uçmayacak kadar da ağırdırlar. Yaz aylarında solma yapmayan ve güneşe karşı da dayanıklı olan bahçe masalarını tercih etmelisiniz.

Bahçe Sandalyesi

Bahçelerde en çok kullanılan ve önemli olan ürünlerden biri de sandalyelerdir. Toprağa hemen girmeyen ve sabitlenmeyen, kolay taşınabilir ve konforlu olan bahçe sandalyesi sık sık tercih edilir. Şık, rahat, sportif, modern, klasik ve daha birçok tarzda hazırlanan bahçe sandalyesi çeşidi bulunur. Jelse sandalye modelleri de sıkça tercih edilen en güzel bahçe mobilyaları arasında bulunur.

Bahçe Koltuk Takımı

Bahçede özel bir köşe yapmak isteyenler için birebir olan Sunday bahçe koltuk takımı son derece kullanışlıdır. Her ne kadar yarım ay biçimli olsa da üzerine geçirilecek bir kumaş ile güneşi ve yağmuru engelleyecektir. Hem manzaranın keyfinin çıkarmak hem de dinlenebilmek için güzel bir seçenektir. Rahat minderleri ile dikkat çeken Sunday bahçe koltuk takımı da sıkça tercih edilmiştir.

Barbekü – Mangal

Bahçe aktivitelerinin vazgeçilmezi olan bahçe barbeküsü de mutlaka olması gereken bir ürün. Kömürlü modelleri en sık tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Rahat kullanımı, güvenlikli yapısı ve kolay taşınabilir oluşu ile dikkat çeken CG 050 model bahçe mangal ürünü sık sık tercih ediliyor.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı