Düğün Paketi Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmeli 8 İpucu

Evlilik hazırlıklarının heyecan dolu telaşı, çiftler için hem mutlu hem de yorucu bir süreç. Karar verdiğiniz çatınız altında mutlu ve konforlu günler için gereken mobilya ve dekorasyon detayları düğün hazırlığındaki çiftler için zor bir düğün alışverişini de beraberinde getiriyor. Evliliğe adım atmadan karar verilmesi gereken mobilyaların seçimi de oldukça önemli. Zor beğenen çiftler için bu süreç çok daha yorucu olabiliyor. Ama bu süreci çok daha zahmetsiz ve ekonomik olarak atlatmanız için hazırlanan düğün paketi mobilyalar sizin için birer kurtarıcı olabilir.

Düğün Paketi Nedir Ne Değildir?

Düğün paketi mobilyalar, her evin olmazsa olmazlarından oluşan tarza ve modaya uygun olarak iç mimarlar tarafından hazırlanan koleksiyonların bir uyum içinde paket olarak satışa sunulduğu mobilyaların tamamıdır. Sanılanın aksine düğün paketleri, çok satan ürünlerin birlikte satıldığı ürünler değil, birbiriyle uyumlu parçalardan oluşan ve evinizin hemen her bölümüne tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak şekilde kombinlenmiş ürün gruplarını kapsar.

Düğün Paketinde Neler Var?

Genellikle her evde mutlaka bulunması gereken üç önemli mobilya grubu bu paket içerisinde sunulur. Bunlar; Yatak Odası Takımı, Yemek Odası Takımı, Salon Koltuk Takımlarıdır. Aynı tarzı evin en çok kullanılan mobilyalarına yansıtmak evinizin hem konforuna hem de daha şık bir görünüm kazanmasında sizlere yardımcı olacaktır. Standart ürün gruplarından oluşan düğün paketlerinin büyük çoğunluğu modüler mobilyalardan oluştuğu için bu grupların sağladığı en büyük avantajlardan biri de tarzınıza uygun küçük değişiklikleri yapmanıza imkan tanımasıdır.

Düğün Paketi Avantajları Neler?

·         Karar Vermenizi Kolaylaştırır

Öncelikle evinizin mobilyasının seçiminde evin her bir mobilyası üzerinde kararlar vermek, aynı tarzı yansıtmak ve bunların bir bütün içinde konfora dönüştürmek için hem zamana hem de bir profesyonelin yardımına ihtiyacınız var. Düğün öncesi ilgilenilmesi gereken onlarca işin arasında mobilyalar için doğru karar vermek, aceleye getirmemek için çok fazla zamanınız olmayabilir. Bu nedenle düğün paketleri sizlere çok büyük zaman avantajı sağlayarak karar vermenizi kolaylaştırır.

·         Tarzınızı Evinize Doğru Biçimde Yansıtabilirsiniz

Düğün paketi içerisinde yer alan ürün grupları aynı tarzın birbirini destekleyen uyumu olarak değerlendirilebilir. Bu nedenle aynı tarzı evinizin tüm alanlarına kolayca yansıtabilmenizin yolunu açar. Her bir ürün ister klasik tarzı benimseyenler ister daha modern bir çizgiyi takip etmek isteyenlere uyumlu kombinler sunarak işinizi kolaylaştırır.

·         Düğün Paketi Mobilya Daha Ekonomiktir

Sınırlı ya da belirli bütçelerle evlilik hazırlığı yapanlar için düğün paketleri bütçelerini en doğru şekilde kullanabilmelerine olanak sağlayan düğün alışverişi seçeneğidir. Firmaların her bir ürün grubunun satışından elde edecekleri belirli kar oranları mevcuttur. Bu ürünleri tek tek satın almak yerine sunulan düğün paketlerini tercih etmek çok ciddi tasarruf sağlar. Firmalar ürün başına elde edecekleri kar oranını paket içindeki mobilyalara paylaştırdıkları için tek tek satın alamayacağınız kadar indirimli olarak satın alabilirsiniz. Bu da sınırlı bütçelerin söz konusu olduğu düğün alışverişleri için oldukça ideal bir seçim olacaktır.

Düğün Paketi Mobilya Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kararınızı düğün paketi satın almaktan yana kullanacaksanız, bu mobilya gruplarını satın almadan önce dikkat etmeniz gerekenler var.

·         Tarzınıza Uygun Ürünler Seçmelisiniz

Hayatı birlikte devam ettireceğiniz eşinizle birlikte tarzınıza karar vermeli ve kendi tarzınıza uygun modellere bakarak işe başlayabilirsiniz. Evinizin sizi yansıtan detaylara sahip olması evinizde geçireceğiniz zamanın kalitesini de doğru orantılı olarak artıracaktır.

·         Evinizin Kullanım Alanına Uygun Mobilyalar Seçmelisiniz

Evinizin kullanım alanı mobilya seçerken dikkat edilmesi gereken bir konu… Odaların boyutlarının iyi bir biçimde değerlendirilmesi için boyutlara uygun ebatlarda mobilyalar evinizi daha ferah ve kullanışlı yapacaktır. Düğün paketleri içerisinde yer alan ürünler her ne kadar standart ürünler olsa da farklı paket seçeneklerinde farklı ebatlara sahip ürünler yer alabilir. Bunları iyi değerlendirmek yaşam alanınızdan alacağınız keyfi artıracaktır.

·         Kaliteden Ödün Vermeyin

Her ne kadar sınırlı bütçelere uygun olarak sunulan ürünlerden oluşsa da düğün paketi mobilya seçerken yalnızca fiyata odaklanarak hareket etmeyin. Satın alacağınız mobilyaların sağlamlığı ve kalitesi de en az ekonomik olmaları kadar önemlidir. Bu nedenle kaliteli ve sağlam ürünler tercih etmeniz onların kullanım sürelerine doğrudan etkilidir. Ucuz ürün yerine uygun fiyatlı kaliteli mobilya tercih etmek geçen zaman içinde çok daha büyük bir tasarruf sağlar.

·         Uzman Desteği İçin İç Mimarlarımız Sizinle

İç mimarlarımız tarafından özenle seçilen düğün paketi mobilya modellerimizi inceleyebilir, karar vermeniz için sunduğumuz alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Destek hattımızdan detaylı bilgi alabilir, size en uygun modelleri seçmeniz için uzmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı