Çay Setleri İle Evinizin Her Alanına Şıklık Hakim Olacak

Evinizin her alanında şık detayları ön plana çıkarmaktan yanaysanız çay setleri tam olarak size hitap eden dekorasyon ürünleridir. Çünkü bu mobilya modellerimizi bahçelerinizde, oturma odalarınızda, mutfağınızın verandaya açılan bölümünde, teras ve kış bahçelerinizde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda farklı model tipleri ile evinizde hakim olan dekorasyona tam uyumlu bir ürün seçeneğine ulaşmanız mümkün hale gelir.

Eğer modern, rustik, endüstriyel, klasik dekorasyon tipleriyle tam uyumu yakalayacak bir oturma seti arıyorsanız, Viyana Çay Seti Koltuk Takımı tasarımımız, oturma ve TV izleme odalarınıza mükemmel uyumu getirir. Sezonun trend renkleri olan koyu ve açık gri tonlarını minderlerinde yansıtarak modern stile, siyah çelik iskelet ile endüstriyel dekorasyona hitap eden bu model, şık ahşap orta sehpası ile arkadaşlarınızla keyifli bir çay vaktinde buluşabilmenizi sağlıyor. Modelin kaliteli ve zarif havası, oturma odalarına farklılık katar.

 

Kış Bahçenizde Sportif Bir Stil Kazandırın 

Spor ve sade bir stilden hoşlanıyor ve evinizde bu havayı kış bahçesine de aktarmak istiyorsanız, Viera Çay Seti Koltuk Takımı modelimizi sizler için sunuyoruz. 2 adet tekli ve 1 adet ikili koltuktan oluşan bu setimiz, turuncu renk tonlarının sıcaklığını kış bahçenize kazandırır. Ahşap renk detayına yer verilen iskeleti ve konforlu, sıcak renk tonlarındaki dikdörtgen formlu oturma alanı minderi ile spor dekorasyona uyumlu bir görüntüyü sunuyor.

Kış bahçenizde dinlenmek, vakit geçirmek, kitap okumak ve arkadaşlarınız ile hep beraber oturmak için uygun ortamı yaratan bu takım ile birlikte, açık renk şık bir ahşap orta sehpayı da kullanabilirsiniz. Orta sehpa veya minimal çay sehpaları ile rahatlıkla uyumu yakalar.

Kırmızıdan İlham Alarak Çarpıcı Detaylardan Yararlanın

Dekorasyonda kırmızıyı kullanmaktan vazgeçemeyenler için Viera Çay Seti modellerimiz arasındaki kırmızı minderli ve gürgen ahşaptan üretilmiş orta sehpalı seçeneğimizi sunuyoruz. Bahçe, veranda, mutfak ve balkon alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model ile kırmızı tonlarının hakim olduğu modern veya klasik dekorasyon stilini yaratabilirsiniz.

Özellikle siyah cam şamdanlar, gürgen ahşap raflar ve kahverengi seramik saksılar ile bu çay seti takımımızı birleştirerek, kış bahçenizde oldukça sakin, sofistike, akşam saatlerinde sizi dinlendiren bir ortam yaratabilirsiniz.

Modelin oturma ve sırt minderlerinin kolay şekilde silinebilmesi sizin için kullanımda konfor sunarken, takım içinde yer alan orta sehpa ise ekstra bir orta sehpa alımı yapma probleminizi ortadan kaldırıyor.

Gürgen ahşaptan üretim uzun yıllar boyunca yüksek dayanıklılık sunuyor. Gürgen ağacı iskelette destekleyen metal malzeme ise dayanıklılık gücünü yükseltirken son dönemlerin en trend dekorasyon stillerinden olan endüstriyel ve rustik dekor detaylarını ön plana alıyor. Viera Çay Seti Sehpalı takım modelimiz, kırmızı, beyaz ve siyah üçlemesi ile mutfak dolaplarını döşemiş olduğunuz mutfaklarınızın balkona açılan bölümlerinde veya balkonlarında tercih edebileceğiniz bir modeldir.

Teraslarınızda En Çarpıcı Görünümü Tek Bir Takımla Elde Edin

Eğer iç ve dış mekan dekorasyonunda çarpıcı öğelerden hoşlanıyor ve koyu renk tonlarının gücüne inanıyorsanız, toprak tonlarının en çarpıcı halini Tulipa Çay Seti takımızda bulabilirsiniz. Oturma minderlerine ilişkin tasarımı ile diğer tüm modellerden ayrılan bu set, direk olarak rustik, vintage ve endüstriyel dekor seçeneklerini oluşturmak için kullanılabilir.

Gold renk detayına yakın, eskitilmiş, metal iskelet tipi ile hardal ve tütün rengi, oval formlu oturma minderlerinin birleşimini taşıyan bu model, teras alanında oldukça dikkat çekici ve ağır bir stili yansıtmak için tercih edebileceğiniz detayları taşıyor. İçe doğru eğimli şekilde bir kuş yuvası stilinde tasarlanan tekli koltukları yüksek konfor sunarken, rahatlıkla silinerek temizlenebilir.

Dekora kattığı sofistike hava sayesinde dikkatleri üzerine çekecek olan bu takımla birlikte koyu renkli ahşap raflar üzerine yerleştirdiğiniz, sedef saksıları ve yeşil bitkileri, teras zeminine uygun şekilde sereceğiniz büyük, ince, taba rengi bir hasır halıyı kullanarak endüstriyel dekoru dış mekana taşıyabilirsiniz.

Rustik bir hava elde etmek için ise oldukça şık bir tasarıma sahip olan ve temperli cam yüzey ile tasarlanan, oval orta sehpa üstüne ahşap derin kaseler ve hoş minimal mumlar yerleştirebilirsiniz.

Çay Setlerini Kullanırken Avantajları Deneyimleyin

Yaşam alanlarınız güzelleştirmek için tercih edeceğiniz çay setleri takımları kullanım sırasında birden fazla avantajı sizlere sunarlar. Modellerimize ilişkin avantajlar ise şunlardır:

  • Beş çaylarında geniş aile bireyleriniz ile aynı takımda rahatlıkla oturarak vakit geçirebileceğiniz bir alan tasarım detaylarına bağlı oluşur.
  • Takımlar sayesinde hem tekli hem de ikili koltuk modelleri aynı anda uyumlu renk tonları ile dekorasyona eklenirler.
  • Tüm takımların minderleri ve yastık kısımları kolaylık silinerek temizlenebilirler.
  • İskeletlerin oluşturulmasında kullanılan dayanıklı metal ve farklı ahşap çeşitleri, size uzun ömürlü ve kaliteli bir kullanımı sunar.
  • Kararma yapmayan ve çürümeyen mobilyalar ile balkon dekorasyonu oluşturma şansına sahip olursunuz.
  • Ek orta sehpa edinme gereği duymaz özellikle cam yüzeyli sehpalar ile dekorda zarafeti yakalarsınız.

Divona Home
WhatsApp Destek Hattı