Çay Seti Koltuk Takımı Nasıl Kullanılmalıdır?

Çay seti koltuk takımı modası hiçbir zaman geçmeyecek bir tarza sahiptir. Bundan yıllar önce de beğeni toplayan yıllar sonra da tercih edilecek zamansız bir takımdır. Buna benzer renkler ve çizgiler taşıyan koltuk takımları pek çok şekilde dekore edebilirsiniz. Dilerseniz pastel renklerle birleştirerek dilerseniz zıtlık oluşturacak açık renklerle kullanabilirsiniz. Farklı kullanımlara olanak tanıması olası bir dekorasyon değişikliğinde de bu takımı vazgeçilmez kılar.

Metal detaylar taşıyan çay seti koltuk takımı bir oturma odasının başköşesine de yerleşebilir bir kış bahçesinin merkezine de. Evi küçük olanların kurtarıcısı olan bu tip takımlar geniş alanlarda da ferah bir ortam sağlar. Çay saatlerinde biriktirilen kıymetli anıların en iyi ortağıdır. Küçük ailelerin oturma grubu ihtiyacını rahatlıkla karşılarken büyük aileler için de alternatif bir yaşam alanı sunmaktadır.

 

Küçük Alanları Değerlendirmenin Yolu

Eğer evinizdeki küçük bir alanı dekore edecekseniz çay seti koltuk takımı tam size göre. İşgal ettiği yer oldukça az olmasına rağmen konforlu ve yeterli bir oturma alanı sağlaması büyük bir artı. Bu yüzden evini yenileyenlerin veya yeni evlenenlerin en çok tercih ettiği koltuk takımları arasında yer alıyor.

Evinizde küçük bir kış bahçesi mi dekore ediyorsunuz? Ya da oturma odanıza yepyeni bir hava mı katmak istiyorsunuz? Çay seti koltuk takımıyla uyumlu halı, orta sehpa gibi detayları birleştirin. Eğer dekorasyonu bir adım ileriye taşımak istiyorsanız tamamlayıcı parçalar eklemeyi de unutmayın. Orta sehpa, uyumlu bir kitaplık veya takımın çizgisine uygun bir konsol seçebilirsiniz.

Evin En Keyifli Köşesini Dekore Edin

Çay ve kahve keyfinin en iyi destekçisi olan bu takım misafirlerinizin en çok dikkatini çeken alan olacak. İster kendinizle baş başa kalıp kitabınızı okuyun isterseniz sevdiklerinizle derin bir sohbete girin. Bu takımı evinizin bir köşesinde değerlendirdiğiniz takdirde evin diğer odalarının pabucu dama atılacak.

Sevdiğiniz aksesuarlarla dekorasyonu destekleyin. Çay seti koltuk takımı metal detaylar ve koyu renkler taşıyor. Bu yüzden koyu renk veya gümüş parıltılı biblolarla çok yakışan bir tarzı var. Ayrıca güzel anlarınızı belgeleyen fotoğrafları siyah ve beyaz çerçevelerle takım haline getirerek duvarınıza da asabilirsiniz. Bu tarzla en çok yakışan renkler toprak renkleri ve pastel tonlardır. Bu renklerden aksesuar seçimi yaparsanız pişman olmazsınız.

 

Doğadan Esintiler Ekleyin

Kendinizi doğanın içerisinde nasıl da huzurlu hissettiğinizi hatırlayın. Evinizde de bu huzuru hissetmek istemez misiniz? Zaten evinizde kendinizi güvende ve iyi hissediyor olmalısınız. Ancak bu mutluluğu bir ileri adıma taşımak isterseniz evinizde de doğanın güzelliğini taşıyabilirsiniz. Bunu yapmanın en kolay yolu ise ev içi çiçekleri kullanmaktır.

Salonunuzda size doğada yapılan keyifli bir yürüyüşü hatırlatan bir bitki mutlaka olmalı. Çay seti koltuk takımı tarzı bakımından bitkilerle çok güzel uyum sağlıyor. İri yapraklı yeşil bir bitkiyle bütünlük sağlıyor. Doğadan esintileri hissetmenin bir diğer yolu da toprak tonlarını ortama eklemektir. Odaya toprak tonlarında veya kum renginde bir halı ekleyebilirsiniz. Bu hem koyu renk metalle harika bir dekorasyon sağlar hem de ortamdaki bitkilerle birlikte çok şık gözükür.

 

İskandinav Tarzı Esintiler İle Modern Bir Yaşam Alanı

‘Nedir bu İskandinav tarzı?’ diye düşünüyor olabilirsiniz. Kuzey Avrupalıların evlerini dekore etme tarzı olarak çok kısa şekilde açıklayabiliriz. Ancak bu tarzın kullanımı elbette ki Kuzey Avrupa ile sınırlı kalmadı. Uzun süredir dünyanın pek çok yerinde kullanılmaktadır. Ülkemizde de bir süredir en çok tercih edilen tarzlardan biri. Çünkü hem son derece modern bir havası var. Hem de oldukça kullanışlı.

Çay seti koltuk takımı da hem materyal hem de görünüm olarak İskandinav tarzına oldukça yakın. Evini modern şekilde dekore etmek isteyenlerin de ilk tercihlerinden biri. Oturma grubunu kullandığınız odaya girince içiniz açılsın istiyorsanız duvarlarınız mutlaka açık renk olmalı. Perdelerinizde de koyu renklerden uzak durmalısınız. Ancak avize, lambader gibi detaylarda siyah metalin asaletini kullanmaktan çekinmeyin. Bu sayede hem koltuklarla bütünlük sağlanır hem de tarzı odanın içerisinde tam anlamıyla yaşatmış olursunuz.

Sadeliğin Ardındaki İhtişam

Evinde daha minimal ve sade çizgileri görmek isteyenlerden biriyseniz çay seti koltuk takımı tam size göre. Şıklık ve ihtişam illa ki abartıyı gerektirmiyor. Beyaz ve siyahın buluşmasındaki zarafet odanızda vazgeçilmez bir enerji yaratacak. Güzel bir salon bitkisi, çayınızı kahvenizi taşıyacak yumuşak çizgileri olan bir sehpa ve güzel bir aydınlatma şıklık için yeter de artar.

Ortama renk katmak isterseniz bir duvarınızda dilediğiniz pastel bir tonu kullanabilirsiniz. Ya da son yıllarda çok moda olan duvar resimlerini kullanabilirsiniz. Bir duvarınıza veya duvarın bir bölümünde resim veya geometrik şekillerde boyanmış bir dekor uygulayabilirsiniz. Açık renk duvarınıza bir daire şeklinde somon rengini ekleyin bu detay çay seti koltuk takımı ile harika bir görünüm oluşturacak. İnternette gezinirken gördüğünüz ve ‘Ne kadar güzel!’ demekten kendinizi alamayacaksınız.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı