Dayanıklı Büyük Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Büyük bahçe şemsiyesi satın almak istiyorsanız, dayanıklı ve kaliteli modeller Divona Home’da sizlerle! Seçkin tasarımlara sahip mega şemsiye modelleri, bahçe dekorasyonlarınıza çok yakışacak!

Özellikle balkon bahçe mobilyası olarak dekorasyonlarda tercih edilen şemsiye modelleri, konfor ve rahatlık açısından avantajlı çözümler sunmaktadır. Siz de geniş ürün yelpazesiyle sunduğumuz bahçe şemsiye modellerimizi inceleyerek; zevkinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayan büyük şemsiye modellerine sahip olabilirsiniz!

Divona Home Büyük Bahçe Şemsiyesi Modelleri | +10 Dış Mekan Şemsiyesi Önerisi

Bahçe şemsiyesi denildiğinde akla ilk gelen mobilya firması olarak, uzun yıllardır kaliteli ürünleri bahçelerinize taşıyoruz! Hem açık alan koşullarında gösterdiği dayanıklılıkla hem de bahçelerde istenilen düzeyde gölgelik alan sunmasıyla; büyük bahçe şemsiyesi oldukça beğenilmektedir.

Peki, firmamız tarafından siz değerli müşterilerimize sunduğumuz büyük şemsiye tasarımları nelerdir?

1 - Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi | Delüks Plaj ve Bahçe Şemsiyesi

Farklı renk alternatifleriyle sunulan Delüks plaj ve bahçe şemsiyesi modelleri, dayanıklı yapıdaki karbon çelik telden üretilmiştir. Aynı zamanda bahçe, balkon, teras ve plaj gibi alanlarda kullanım için uygundur. Bu tasarımlar, eşsiz özelliklere sahiptir.  

Ayrıca modellerde; güneş açısına doğru eğim verebilmeniz için tepeden kırabileceğiniz 360° masal başlığı bulunmaktadır. Bunun yanında modelleri tamamlayıcı sabitleyici aksesuarları da kullanarak, uygun bir kullanım elde edebilirsiniz. Avantajlı ölçülerle sunulan Delüks bahçe şemsiyesi büyük boyutlardaki modeller nelerdir?

  • 304 Delüks 180Q plaj ve bahçe şemsiyesi
  • 304 Delüks 200Q plaj ve bahçe şemsiyesi
  • 353 Lüks 200Q plaj ve bahçe şemsiyesi

2 – Büyük Bahçe Şemsiyesi Modeli | Elite Plaj ve Bahçe Şemsiyesi

Dış mekanlarınızda konfor sunan en güzel modellerden bir tanesi de, Elite büyük bahçe şemsiyesi tasarımları olmaktadır. Karbon çelikten üretilen bu tasarımlar; güneşten korunabilmek için tepeden kırılabilen 360° mafsal başlığı ile sunulur.

İşte farklı renklerde ve ölçülerde sunulan, dış mekân koşullarına dayanıklı Elite plaj ve bahçe şemsiyesi modelleri!

  • 306 Elite 240Q plaj ve bahçe şemsiyesi
  • 357 Elite 200Q plaj ve bahçe şemsiyesi

3 – Kiwi Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Bahçe dekorasyonlarınızı yükseltecek Kiwi büyük bahçe şemsiyesi modelleri, kullanışlı özelliklerle ve şık bir tasarımla sunulmaktadır.

Paslanmaya karşı güçlendirilmiş alüminyum iskelete ve alüminyum orta boruya sahip bu modeller; yüksek mukavemet gösteren plastik bağlantı parçalarına da sahiptir. Peki, en dayanıklı Kiwi bahçe ve balkon şemsiyesi modelleri nelerdir?

  • Kiwi klasik bahçe ve balkon şemsiyesi
  • Kiwi klips bahçe ve balkon şemsiyesi

4 - Rüzgara Dayanıklı Şemsiye Önerisi | Tropic Mega Bahçe Şemsiyesi

Estetik bir görünüm ve sağlam bir yapısı bulunan Tropic büyük bahçe şemsiyesi modeli, alüminyum malzemelerden yapılmış kilit sistemine sahiptir. Yağmurlu havalarda bile bahçelerinizde konforunuzun bozulmaması için, su itici bir özellik sunmaktadır.

Sahip olduğu akrilik kumaş, renk solmasını engellemektedir. Rüzgara dayanıklı Tropic mega bahçe şemsiyesi modeli açıklanacak olursa;

  • 363 Tropic 260x260 mega bahçe şemsiyesi

5 – Yarasa Plaj Şemsiyesi

Benzersiz ve şık bir tasarıma sahip yarasa büyük bahçe şemsiyesi modelleri, bahçe ve balkonlarda avantajlı bir şekilde kullanılabilmektedir. Farklı ölçülerde ve tasarımlarda sunulan bu modellerle, bahçe dekorasyonlarında bambaşka bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu ürünler;

  • Yarasa plaj şemsiyesi
  • Yarasa gazebo bahçe ve balkon şemsiyesi

6 – Dual Yuvarlak Mega Bahçe Şemsiyesi

Geniş bahçelerin aranan dekorasyon modelleri arasında Dual büyük bahçe şemsiyesi tasarımları yer almaktadır. Divona Home olarak fonksiyonel özelliklere sahip bu tasarımları, kaliteli ve şık tasarımlarla sunuyoruz.

Ürünlerin sahip olduğu; hava tahliye bacası, pratik bir kullanıma sahip  push-up özelliği, dayanıklı yapıdaki alüminyum gövde ve kollar, avantajlı bir kullanım sunacaktır! İşte, dekorasyonlarınızda değerlendirebileceğiniz o modeller!

  • 321 Dual yuvarlak 250Q mega bahçe şemsiyesi
  • 320 Dual kare 250x250 mega bahçe şemsiyesi

7 – Büyük Bahçe Şemsiyesi | Avokado Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Üst düzey kaliteye sahip ve uzun ömürlü Divona Home Avakado büyük bahçe şemsiyesi modelleri; şık görüntüsüyle dekorasyonları zenginleştirmektedirler. Bu modeller yüksek dayanıklılık sunan ve güçlendirilmiş alüminyum iskeletlere sahiptirler.

Ayrıca özgün tasarımları ile çok beğenilmekte olan bu modeller, balkon ve bahçelerde benzersiz dekorasyonların oluşturulmasına katkı sağlamaktadır. Peki, firmamızın sunduğu Avokado bahçe ve balkon şemsiye modelleri nelerdir?

Avokado Büyük Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Avokado kare bahçe ve balkon şemsiyesi

Avokado lüks model klips ters bahçe ve balkon şemsiyesi

Avokado klips yuvarlak bahçe ve balkon şemsiyesi

Avokado yuvarlak bahçe ve balkon şemsiyesi

8 – Formbrella Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Dört mevsim güneş ve yağmur gibi dış etkenlere karşı tam koruma sağlayan Formbrella büyük bahçe şemsiyesi; avantajlı ölçüleriyle müşterilere sunulmaktadır. Siz de bu ürüne dekorasyonlarınızda yer vererek, konforu ve şıklığı bahçelerinize taşıyabilirsiniz!

9 – Pulley Mega Bahçe Şemsiyesi

Modern görünümlü ve dayanıklı Pulley büyük bahçe şemsiyesi modelleri, Divona Home farkıyla sunulmaktadır. İşlevsel ve pratik bir kullanım sunan Pulley mega bahçe şemsiyesi modelleri şu şekildedir;

  • 350 Pulley Plus+ 330x330 mega bahçe şemsiyesi
  • 309 Pulley 400Q mega bahçe şemsiyesi

10 – Manuel Mega Bahçe Şemsiyesi

Dayanıklı alüminyum gövdeye ve hava tahliye bacasına sahip manuel büyük bahçe şemsiyesi modelleri, uygun fiyatlarda sunulmaktadır. Geniş alanlarda pratik bir şekilde kullanılabilen modellerde, push-up özelliği bulunmaktadır.

Siz de olası yağmurlarda ve güneşli havalarda bahçelerinizde keyifli zamanlar geçirmek istiyorsanız, bu modelleri tercih edebilirsiniz. İşte, Manuel mega bahçe şemsiyesi modelleri!

  • 310 manuel beyaz 250x250 mega bahçe şemsiyesi
  • 311 manuel kahve 250x250 mega bahçe şemsiyesi
  • 344 Manuel teleskopik 400x400 bahçe şemsiyesi
  • Mega manuel teleskopik bahçe ve balkon şemsiyesi

11 – Lüks Teleskopik Bahçe ve Balkon Şemsiyesi

Ergonomik ve harika tasarımla sunulan Lüks büyük bahçe şemsiyesi; güçlendirilmiş alüminyum iskelete sahip olmaktadır. Ayrıca esnek ve güçlü plastik bağlantı parçaları bulunur. Hem bahçe hem de teras, restoran veya cafe şemsiyesi olarak da sıklıkla tercih edilir.

Uygun Fiyatlı Divona Home Bahçe ve Balkon Şemsiye Fiyatları

Divona Home olarak her bütçeye hitap eden şemsiye fiyatları sunuyoruz. Kategori içerisinde sunduğumuz farklı tasarımlara sahip bahçe, plaj ve balkon şemsiyeleri; çeşitli dekorasyon stillerine hitap etmektedir. Bu modeller arasında yer alan dev şemsiye fiyatları ise, oldukça uygundur.

Siz de hem kaliteli hem de uygun fiyatlı büyük bahçe şemsiyesi satın almak istiyorsanız, firmamızı tercih etmeniz en doğru seçenek olacaktır. Ayrıca daha ekonomik fiyatlar ve güvenli ödeme yöntemlerimizle, sektördeki en güvenilir firmalar arasında olmaktayız.

Sıkça Sorulan Sorular

Büyük bahçe şemsiyesi ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları açıklanacak olursa;

1 - Teleskopik Şemsiye Nedir?

Büyük bahçe şemsiyesi olan bu modellere; katlanır şemsiye de denilmektedir. Ana borusu içerisindeki borunun hareket ettirilmesiyle, açılır ve kapanır.

Divona Home kaliteli şemsiye markaları arasında olarak; en kullanışlı ve şık teleskopik şemsiye modelleri sunar. Bunun yanı sıra tente modelleri ve şemsiye ayakları da sunmaktadır. Toptan ucuz şemsiye fiyatları için, firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

2 - Plaj Şemsiyesi Kaç Cm?

Dekorasyonlarda konfor için tercih edilen büyük bahçe şemsiyesi ve plaj şemsiyesi modelleri;  genel olarak 180-200-220 cm aralığındadır. En kaliteli şemsiye markası listesinde yer alan firmamız; şık, dayanıklı yandan ve ortadan gövdeli plaj şemsiyeleri sunar.

3 - Bahçe Şemsiyesi Nasıl Kapanır?

Şemsiye modellerinin gövdelerindeki kolun çevrilmesiyle kapanması sağlanmaktadır. Bu şekilde şemsiyeler, açılır kapanır bir özellik sunar.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı