Bütçenize En Uygun Rattan Takım Fiyatları İçin Divona Home'a Uğramadan Geçmeyin!

Rattan Takım Fiyatları

Rattan takım fiyatları ne kadar? Bahçe mobilyasının aranan parçalarından biri rattan mobilyalardır. Peki, rattan takım fiyatları ve bakımı hakkında bilgi sahibi misiniz? Birbirinden güzel bahçe rattan takım modelleri ile bahçelerinize şıklık katabilir. Balkon dekorasyonunuza sıcaklık katabilirsiniz.

Ahşabın sıcaklığı ve doğal dokusu ile romantik bir hava yakalamak için rattan mobilyalar birebirdir. Örgü dokuma modeli ile ortamın havasını değiştiren mobilyalar yaz aylarının vazgeçilmezidir. Özellikle sıcak bahçe dekorasyonlarının yıllardır vazgeçilmez parçalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, rattan mobilya nedir?

 

Rattan Mobilya Ne Demek?

Rattan mobilyalar hasır dokuma tekniği ile örülmektedir. Rattan bambu ipler sayesinde oluşturulan mobilyalar oldukça şık ve zariftir. Rattan takımların hasır dokuma tekniği ile örülmesinin en önemli özelliği ise hafif olması ve aynı zamanda ortaya sağlam ürünler çıkarmasıdır. Çok eski çağlardan beri kullanılan bu teknik artık günümüz teknolojisi ile bir araya geldiğinde daha sağlam ve farklı materyaller ile üretilmektedir.

Bu ürünlerden biri de sentetik elyaflardır. Peki, sentetik rattan mobilya nedir? Rattan her bölgede yetişmediğinden dünyada sınırlı yerlerde üretilmektedir. Bu nedenle tedariğinde sıkıntı yaşayan üreticiler sentetik rattanlara yani plastik olanlara yönelmiştir. Mobilya üretiminde genellikle geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılmaktadır. Bu durumda sentetik rattanları doğal rattanlardan ayırmaktadır. Bu durumda rattan takım fiyatları da değişmektedir.

 

Rattan Mobilya Nasıl Yapılır? Rattan Takım Fiyatları Ne Kadar?

Rattan bambu ipler öncelikle dörder metre uzunluğunda kesilerek güneşte kurutulur. Ardından elde edilen bu bambu ipler düzleştirilir. Kalite kalite ayrılır ve mobilya üretimi yapan firmalara yollanır. Üretici firmalarda bu ipler yardımı ile hasır dokuma için gerekli işlemlere başlar ardından mobilyalar el işçiliği ile üretilir. Bununla birlikte rattan takım fiyatları da el işçiliğine göre değişmektedir.

Rattan takımlar daha sağlam olması adına genellikle alüminyum iskelet üzerine örülmektedir. Böylece dış mekân kullanımı için oldukça ideal olur. Hafif ve esnek olması ayrıca estetik gözükmesi de rattanı cazip kılan özelliklerden biridir. El işçiliği ile örülmüş rattan bahçe takımları fiyatları ile daha cazip hale gelmektedir. Peki, rattan takım fiyatları ne kadar? Rattan mobilyalar kullanışlı mı?

 

Rattan Mobilyalar Kullanışlı mı?

Oldukça popüler ve şık olan rattan mobilyalar hemen hemen her zevke hitap etmektedir. Konforlu ve şık oluşu tüm bahçe ve balkon alanlarında keyifle kullanılmaktadır. Peki, rattan takımlar kullanışlı mı? Rattan takım fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler…

  • Şık ve zarif olduğu için bahçe ve balkonlarda mükemmel durur.
  • Uzun ömürlü dayanıklıdır.
  • Aşınma, darbe, güneş gibi dış etmenlere karşı dayanıklıdır.
  • Yağmura karşı su geçirmez özelliğe sahiptir. Bu nedenle rahatlıkla kullanım kolaylığı sunar.
  • UV ışınlarına karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle kolay kolay solmaz ve yıpranmaz.
  • Hafif ve kullanımı kolaydır. Böylece rattan takım fiyatları da cazip hale gelmektedir.
  • Geri dönüştürülebilir doğal malzemelerden yapılmıştır. Bu nedenle çevre dostudur.

 

Rattan Takım Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Çevre dostu ve kullanışlı olan rattan mobilyalar elbette ki her evin vazgeçilmez unsurlarından olmaya adaydır. Peki, rattan mobilya alırken nelere dikkat etmek gerekir? Rattan takım fiyatları ne kadardır?

  • Alüminyum iskeletten yapılmış olmalıdır.
  • Sentetik rattanlar UV ışınlarına karşı dayanıklı olmalıdır.
  • Kolay taşınabilir olmalıdır.
  • Kullanılan alanın ölçülerine uygun olmalıdır.
  • Dekorasyonuz ile uyumlu olmalıdır.
  • Seçilen aksesuarlar rattan mobilyalar ile bütünlük sağlamalıdır.
  • İhtiyaçlarınıza yönelik mobilyalar tercih edilmelidir.
  • Seçmiş olduğunuz mobilyalar tarzınızı yansıtmalı ve eviniz ile bir bütünlük sağlamalıdır.

 

Rattan Bahçe ve Balkon Takımları Nasıl Temizlenir?

Kolay temizlenebilen rattan takımlar rahatlıkla temizlenebilirler. Sürekli bakıma ihtiyaç duymayan bu takımlar, aksesuarları ile rahat bir şekilde yıkanabilmektedir. Bu nedenle de kullanan kişilere çok zorluk çıkarmaz. Mobilyaların kullanılmadığı zamanlarda üzerine bir örtü örtülmesi yeterli olacaktır. Böylece kötü hava koşullarına maruz kalmamış olur ve daha uzun ömürlü olur. Peki, rattan takım fiyatları nasıl belirleniyor?

Bahçe ve balkonunuza yeni bir hava katmak istiyorsanız Divona Home rattan masa takımı modellerine göz gezdirebilirsiniz. Bahçenizin ihtiyacına göre satın alabileceğiniz birden fazla model vardır. Bu sayede konforun tadını çıkarabilir ve rattan takım fiyatları avantajlarından yararlanabilirsiniz.

 

Rattan Masa Sandalye Fiyatları Ne Kadar? Rattan Takım Fiyatları

Rattan masa sandalye fiyatları kullanılan malzemenin kalitesine göre farklılık göstermektedir. Fakat hem doğal hem de sentetik rattan ürünler ile bütçeniz için en uygun olan rattan mobilya ürünlerini satın alabilirsiniz. Her bütçeye hitap edebilen bahçe mobilya takımları için farklı model ve malzemeler vardır. Böylece herkes bütçesine uygun olan modeller tercih edebiliyor. Peki, rattan takım fiyatları ve modelleri nelerdir?

 

Rattan Takım ve Rattan Masa Fiyatları

Rattan masa sandalye fiyatları ahşap veya sentetik olmasına göre farklılık gösterir. Bununla birlikte alanın büyüklüğü veya küçüklüğüne göre de fiyatlarda değişim meydana gelebilir. Bu nedenle bahçe ve balkon takımı satın almadan önce mutlaka alanın ölçülerine dikkat etmek önemlidir. Peki, rattan takım fiyatları ve modelleri nelerdir?

Rattan takım fiyatları ve modellerinin kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir:

Rattan Bahçe Koltuk Takımı Modelleri

Genellikle geniş bahçe alanlarında tercih edilen bir modeldir.

Rattan Balkon Koltuk Takımı Modelleri

Küçük balkonlar için tercih edilen bu modellerin geniş aile seçenekleri de üretilmektedir.

Rattan Şezlong Modelleri

Özellikle bahçe ve havuz alanlarında kullanılmaktadır.

Rattan Köşe Oturma Grubu

Geniş bahçe ve balkon alanlarına sahip evler tarafından kullanılmaktadır.

Rattan Masa Sandalye Takımları

Hem bahçe hem de balkonlar için tercih edilmektedir.

Rattan Bahçe Aksesuarları

Dekorasyon bütünlüğü sağlamak için sepet, supla ve kutular gibi aksesuar ürünleridir.

 

Böylece hem bütçeniz hem de dekorasyonunuz zarar görmemiş olacaktır. Rattan takım fiyatları için Divona Home resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı