Bursa Bahçe ve Balkon Mobilyaları Divona Home'da

Bursa bahçe mobilya modelleri bahçelerinize doğallık ve ışıltı katmak için uygundur. Günün önemli ve dinlendirici zamanların ev sahipliğini yapan bahçeler, konforuyla ön planda olmalıdır. Bu nedenle mobilya seçimleri dikkatle ve özenle yapılmalıdır.

Dış mekan mobilyaları denildiği zaman akla hemen gelen balkon ve bahçeler, gerek yaz aylarında gerekse kış aylarında daha konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Bursa bahçe mobilya seçenekleri ile size ait olan bu özel meskenleri çok rahat bir hale getirebilirsiniz.

Divona Home Farkıyla Bursa Bahçe Mobilya Ürünleri

Divona Home ailesi olarak bahçe, balkon ve teraslarınızda ev rahatlığını sağlayacak ürünler sunmaktayız. İç ve dış mekana uygun yapılan mobilyalarda yüksek kalite malzeme kullanılmıştır.  Özellikle rattan bahçe mobilyası kategorisine ait ürünlerde gözle görülür şekilde işçilik ön plandadır. Ailenizle keyifli anlar geçirmek ve misafirlerinizi mutlulukla ağırlamak için Bursa bahçe mobilya serisi sizlerle…

Bursa Bahçe Balkon Salıncaklar

Salıncaklar hem iç mekanda hem de dış mekanda kullanılmak üzere tasarlanmışlardır. Özellikle açık havada kullanılması söz konusudur. Metalden üretilmiş olan modelleri son derece dayanıklıdır. Şıklık göz ardı edilmemiştir.

Zemine tam bir şekilde oturan iskelet üzerinde duran salıncaklar, çeşitli aralıklardaki ağırlıkları kaldırabilecek kapasiteye sahiptir. Kule, Love Story, Üzüm tekli, Kule sarı, Fındık tekli modelleri arasından dilediğiniz gibi bir seçim yapabilirsiniz.

1 - Bursa Bahçe Mobilya  - Balkon Masa Takımları

Bursa bahçe mobilyası arasında masa takımları her daim büyük bir ilgi görmektedir. Bunların bir kısmı çok sık kullanılan bambu ağacı ile dizayn edilmiştir. Aynı zamanda rattan da söz konusudur. Tercih edilen malzemeye göre farklı birçok avantajı elde etmek mümkündür. Masa takımları gerek tek başına gerekse sandalyelerle beraber satılır.

Viyana, Lazaro, Mimoza, Orbit, Merlin türü çok sayıda ürün mevcuttur. Kalabalık aileler için 6'ya kadar çıkan sandalye sayısı ile takım olarak sunulur.

2 - Bursa Bahçe Balkon Oturma Grupları

Oturma grupları bahçelerin ve aynı zamanda balkonların olmazsa olmazıdır. Seçim yapmadan önce kullanılacak olanın büyüklüğüne göre hareket etmek mantıklıdır. Dilerseniz köşeli olarak tasarlanmış ürünleri satın alabilirsiniz.

Oturma gruplarında koltuk ve kanepe sayısı farklılık gösterir. Aynı zamanda takımı tamamlayacak şekilde dizayn edilmiş şık bir masa ve sehpanın bulunduğu opsiyonlar da her daim büyük bir ilgi toplamaktadır. Marsilya, Clint, Oslo, Lorient bunlardan bazılarıdır.

3 - Bursa Bahçe Balkon Diğer Ürünler

Bursa bahçe balkon mobilyaları daha farklı birçok üründen oluşur. Şıklık katmak ve rahat bir şekilde zaman geçirmek isteyenler için tasarlanmış olan şu opsiyonlar dikkat çeker;

  • Hem yaz aylarında hem de kış aylarında rahatlıkla tercih edilebilecek şemsiyeler, klasik ve modern olmak üzere iki farklı konseptte üretilmişlerdir. Zemine tam anlamı ile oturan ürünlerin içinde direkli, kollu sisteme sahip, manuel, teleskopik, yuvarlak, klips olarak tanımlanmış çok sayıda model mevcuttur.
  • Şezlonglar, güneşlenmek ve çok daha rahat bir şekilde uzanabilmek için tasarlanmıştır. Özellikle güneşin keyfini çıkarabilmek adına ergonomik özellikleri sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Tatile gitmeden bu keyfi evinizin balkonunda ya da bahçesinde yaşayabilirsiniz. Pandora, Pratt, Kafkas, Cobbe, Hampton tarzı birçok ürün söz konusudur.
  • Tulipa, Belmont, Naomi, Polen olarak bilinen sandalye modelleri çok şıktır. Oldukça kaliteli malzeme kullanılarak üretilmişlerdir. Özellikle son yıllarda tabure tarzında imal edilmiş olanlar sık tercih edilmektedir.

Bursa bahçe mobilyaları uygun fiyatlı bir şekilde Divona Home tarafından satılmaktadır. İhtiyacınızı kaliteli ürünlerle karşılayabilirsiniz.

Bursa Bahçe Mobilya Ürünlerini Neden Tercih Etmelisiniz?

Açık alanlar yaz aylarının gelmesiyle birlikte uğrak mekanlar haline gelmiştir. Özellikle şehrin kalabalığından uzak olmak isteyenler zamanın büyük bir kısmını balkon, bahçe ve teraslarda geçirmektedir. Durum bu olunca temiz hava eşliğinde konforu yakalamak bahçe mobilyaları sayesinde sağlanmaktadır.

Peki bahçe mobilyaları alırken nelere dikkat edilmelidir? Özellikle Bursa bahçe mobilya modelleri neden tercih edilmelidir? Neden ucuz bahçe mobilyaları uzun ömürlü değildir?

Özelliği

Tercih Sebebi

Kaliteli olması

Kaliteli mobilyalar uzun ömürlü ürünlerdir. Böylelikle senelerce kullanılabilmektedir. Bu nedenle Divona Home Bursa bahçe mobilyası imalatçıları kalite üzerine yoğunlaşarak mobilyalar üretmiştir.

Aranılan beklentiyi vermesi

Mobilya alırken birden fazla beklenti içerisinde olabilirsiniz. Bu durum normaldir. Ağır bir mobilya takımı yerine daha hafif ve taşınabilir ürünler tercih edebilirsiniz. Ayrıca ahşap mı rattan mı veya farklı bir malzemeden olmasına karar verebilirsiniz. Bursa bahçe mobilya modelleri bu seçenekleri sizlere sunmaktadır.

İstenilen ölçü ve rahatlık

Bahçe mobilyası 2. el ürünlerde istediğiniz ölçülerde mobilya almanız mümkün değildir.  Özellikle test edemez ve üzerinde değişiklik yapılmasını talep edemezsiniz. Böylelikle konforundan emin olmayacağınız ürünler almış olursunuz. 

Aksesuar seçimleri

Seçtiğiniz Bursa bahçe mobilya ürünlerine uygun aksesuarlarla bahçelerinize şıklık katabilirsiniz.

Renkler

Evlerde olduğu gibi bahçelerde kullanacağınız Bursa bahçe mobilya modelleri istediğiniz renklerde bahçe mobilyası üreticileri tarafından yapılmaktadır. Divona Home mağazalarından, internet sitesinden bu yönde talepte bulunabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Balkon mobilyaları, teras ve bahçe mobilyaları konfor ve rahatlık üzerine kurulmuş malzemelerden yapılmalıdır. Özellikle uzun ömürlü kullanım açısından kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Dış mekan mobilyaları daha fazla ısıya, ışığa ve neme maruz kalmaktadır. Bu sebeple renklerde atma veya ürünlerde deforme görülmektedir. Durumun en aza indirilmesi açısından kalitesinden emin olduğunuz ürünleri tercih ediniz.

1 - Bursa Bahçe Mobilya Yıkanır mı?

Mobilyalarda kullanılan malzemeye bağlı olarak değişmektedir. Örneğin ahşap Bursa bahçe mobilya modellerini yıkamak yerine nemli bez ile silmelisiniz. Kullanılan malzeme doğal olduğundan fazla ıslanmaya veya kimyasal ürünlere tepkime verebilir. Bu nedenle yumuşak ve nemli bir bez yardımıyla temizlemek yeterli olacaktır.

2 - Bursa Bahçe Mobilya Nasıl Korunmalıdır?

Sadece bahçe teras veya balkonlarda kullanılan mobilyalar değil evlerde dahi ısıya fazla maruz kalmış mobilyalar ömrünü yitirmektedir. Bu nedenle açık havada kullandığınız ürünleri şemsiye altında muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle zararlı UV ışınlarının direkt temasını engellemiş olursunuz. Ayrıca uzun süreli kullanılmayacak mobilyaların hava alan bir örtü yardımı ile kapatılması yıpranmasını engellemektedir.

3 - Rattan Suya Dayanıklı mı?

Rattan Bursa bahçe mobilya modeli su geçirmez. Bununla birlikte UV ışınlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle her yağış sonrası mobilyalarınızı kapalı bir alana taşımanız gerekmeyecektir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı