Bu Yaza Damga Vuracak Kaş Bahçe Şemsiyesi Modellerimize Bakmadan Geçmeyin!

Kaş Bahçe Şemsiyesi

Kaş bahçe şemsiyesi modelleri şık, zarif ve son derece kullanışlıdır. Yağmurdan ve güneş ışınlarından korunma sağlayan işlevsel bir üründür. Renk, boyut, desen ve türleri açısından zengin alternatifleri vardır.

Güneşten koruyan tente çeşitlerinin en çok tercih edilen modellerinden bir tanesi şemsiyelerdir. Zemine sabitlemesinin kolay olması için ayaklı tasarlanan ürünlerdir. Su ve güneş ışınlarını geçirmemesi için yalıtım uygulanan kaliteli dış mekân dekorlarıdır. Havuzda, parklarda, deniz kenarlarında ve evinizin bahçesinde kullanılan işlevsel ürünlerdir.  

 

Birbirinden İşlevsel Bahçe Şemsiyeleri

Kaş bahçe şemsiye modelleri çeşitli ebat, şekil, yapı ve renkte üretilmektedir. Kişiler, ihtiyaç ve zevklerine göre modelleri bu seçenekler arasında zorlanmadan belirler. Suya dirençli kumaş/ brandalardan üretilen bahçe şemsiyeleri teras ve açık balkonlarda da kullanılabilir. Farklı şemsiye alternatifleri evinizin arka ya da ön bahçesinde dekorasyonu tamamlayan parçalar olarak yerlerini alır. Kaş bahçe şemsiyesi kullanım yerleri;

  • Çatı, balkon, teraslarda güneşten koruma ve mahremiyet sağlayan kullanışlı dekorasyon ürünleridir.
  • Evlere uygun tasarlanan şemsiyeler daha minimal yapıda ve daha az alan işgal eden modellerdir.
  • Evi ve bahçesi güneş alan herkese uygun ürünlerdir. Evler harici kafe gibi işletmelerde de kullanabilir.
  • Güneşlik ve şemsiye modelleri restaurant benzeri iş yerlerinden tercih edilen ürünler arasındadır.
  • Yemek yiyen ya da sohbet eden müşterileri güneşten koruma hedefiyle kullanılır.

Oval, kare ve çift taraflı bahçe şemsiyeleri her zaman trend ürünlerdir. Açık havanın tadını çıkarırken gelişen yağmur gibi olumsuz durumlardan etkilenmenizi engeller. Şemsiyenin altında kahvenizi içerek yağmuru seyredebilirsiniz. Bir süre sonra rahatsız edene güneş ışınlarının yakıcılığını önler.

 

Eşsiz Bahçe Şemsiyeleri Seçimleri

Yalıtımları sayesinde güneşin yakıcı etkisinden koruyan bahçe şemsiyelerinin seçimleri önemlidir. Boyutları, açılıp kapanmaları müşterilerin tercihlerinde etkilidir. Kaş bahçe şemsiye seçimleri;

  • Şemsiye alımlarında öncelik hangi mekânda kullanılacağına karar vermedir. Teras, balkon veya bahçe için tasarlanan modeller birbirinden farklı özelliklerdedir.
  • Bahçe şemsiyelerinin belirlenmesinde mevsim özellikleri etkilidir. Yaz ve kış için farklı malzemelerden üretilmiş ürünler olabilir.
  • Yaşadığınız şehrin mevsim şartlarına uygun modeller tercih etmeniz gerekmektedir. Sert rüzgarlar olan bir bölgede yaşıyorsanız ayaklı sabitlenebilir özellikleri olan modelleri tercih etmelisiniz.
  • Balkon ile deniz kenarında ortak kullanım için katlanabilir, taşınması kolay Kaş balkon şemsiye modellerine yönelmelisiniz.
  • Kullanılan malzeme, model ve kullanım amacınıza yönelik zevkinize uygun şemsiye seçenekleri bulabilirsiniz.
  • Oval bahçe şemsiyeleri pratik kullanımı olan geleneksel modellerdir. Daha modern çizgilere sahip bahçelerde kare şemsiyeler tercih edilebilir.

Kullanım alanları da şemsiye modellerinin seçimlerine yön verir. Havuz başında kullanılan modeller daha çok taşınabilir, ayaklarına su ya da taş konularak sabitlenebilen özelliklere sahiptir. Havuzlarda tercih edilen bu modeller rüzgârdan etkilenmeyen ve sabit kalan işlevsel ürünlerimizdir. Taşınmalarının kolay olması istenen yere konumlandırılmasını sağlar.

 

Renkli Bahçe Şemsiyesi Tasarımları

Kaş bahçe şemsiyesi, birbirinden eğlenceli renk skalasına sahiptir. Dilediğiniz renk ve modelde ürünlerle bahçenizi canlandırabilirsiniz. Desenleri, şekil ve renkler değişik, ilgi çeken tasarımların yaratılmasında önemlidir. Yeşil, mavi, bordo, bej, kırmızı ve diğer canlı renklerin tamamı şemsiye modellerinde kullanılmaktadır. Bahçelerde kullanılan şemsiyeler eğlenceli mekanlar yaratır.

Piknik alanlarında, deniz kenarlarında, teraslarda ve geniş balkonlarda olumsuz hava koşullarından korunma için herkes tarafından tercih edilmektedir. Model ve renk seçimlerinden önce hangi alana konulacağı belirlenmelidir.

Kaş bahçe şemsiyesi alternatifleri tüm kullanıcıların zevkine uygun tasarımlardan oluşur. Balkon için üretilen şemsiye modellerimizde sabitleme imkânı bulunmaktadır. İhtiyacınıza ve kişisel tercihlerine uygun pek çok seçenek içerisinden seçim yapmanız kolaydır.

Alınan ürünlerin uzun ömürlü olması için bakımlarına dikkat edilmesi gerekir. Dış ekenlere fazla maruz kalan ürünün sıkça temizlenmesi gerekmektedir. Temizleme işleminde ilk bahçe şemsiyenizin üstünde toplanan kir ve toz kalıntısının temizlenmesi gerekir. Sonrasında su ve bez yardımıyla silinmesi yeterlidir.

 

Uygun Fiyatlı Bahçe Şemsiyeleri

Geniş bir kullanıcı kitlesi olan bahçe şemsiyelerinin fiyatlarının belirlenmesinde çeşitli ölçütler değerlendirilir. Fazla maliyet yüklemeyen her bütçeye uygun modelde şemsiye bulma şansınız vardır. Kaş bahçe şemsiye fiyatları kumaş türü, model, çift taraflı olmaları ve boyutlarına göre şekillenmektedir.

Sadece küçük bir mekânda koruma sağlama amacınız varsa daha minimal boyutlarda şemsiyeler sizin için idealdir. Kaş büyük bahçe şemsiyesi için biraz daha fazla maliyet ortaya çıkabilir. Açılır - kapanır olması, çift taraflı kullanım sağlaması ve işletmelere özel üretilmeleri şemsiyelerin fiyatlarında değişimler olmasını sağlar.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı