Bodrum Şezlong Modelleri İle Konforlu Güneşlenme Şekli Sizleri Bekliyor!

Bodrum Şezlong Modelleri İle Konforlu Güneşlenme Şekli

Bodrum şezlong modelleri ile yaza hazırlanın! Havuz başları, bahçeler ve çeşitli etkinlikler için kullanılan şezlong sandalye yeni modelleri ile Divona Home’de sizleri bekliyor!

Farklı modelleri, tasarımları ve özellikleri ile öne çıkan Bodrum şezlong modelleri, bahçe mobilyaları arasında oldukça popülerdir. Çeşitli alanlarda kullanım sunan şezlonglarla, artık konforlu ve huzurlu bir yaşam mümkün! Güneşe, suya ve neme ekstra direnç gösteren Bodrum şezlong modelleri, uzun yıllar kullanım sunar. Ayrıca kolay taşınabilir olması da en büyük avantajlarıdır.

 

Çeşitli Bodrum Şezlong Modelleri İle Güneşlenmenin En Güzel Hali!

Farklı materyallerden üretilen, sade ve şık tasarımlarıyla öne çıkan birçok şezlong modeli vardır. Çeşitli detaylar barındırırlar. Divona Home Bodrum şezlong modelleri arasında farklı yönleri ile öne çıkan ürünler vardır. İşte, güneşlenmek için birbirinden güzel Bodrum şezlong modelleri ve detayları!

Farklı Yönleriyle Bodrum Şezlong Modelleri

Detayları

Fonksiyonel şezlong modelleri

Katlanabilir ve portatif yapıda olmaları ile kolay bir şekilde taşınabilirler.

Farklı ölçülerde ve boylarda bulunurlar.

Kademe ayarı, katlama özelliği ve birçok gelişmiş fonksiyonlara sahiptirler.

Kamplar, havuz kenarları ve çocuklar için uygun modeller vardır.

 

Dayanıklı  şezlong modelleri

Kaliteli materyallerden üretilmişlerdir. Bu sayede uzun ömürlü kullanımları kolaylaşır.

Tekerlekli ve portatif yapıları ile her yere yerleştirilebilir ve taşınabilirler.

Yağmura, güneş ışığına ve fırtınaya  karşı ekstra dayanıklılık gösterirler.

Uygun fiyatlı şezlong modelleri

Her bütçeye uygun şezlong modeli bulunur. Boyut, işlevsel özellik, üretilen materyal gibi etkenler fiyatlar üzerinde etkilidir. Aynı zamanda tekerlekli, katlanabilir ve portatif olması da fiyatları etkileyecektir.

 

 

Plaj – Havuz – Bahçe – Balkon İçin Şezlong Modelleri

Yaz mevsiminde ihtiyaç duyulan ürünlerin başında şezlonglar gelir. Bodrum şezlong modelleri modern tasarımlarıyla hemen hemen her alanda tercih edilmeye başlanmıştır. Şezlong denildiğinde ilk akla plaj ve havuz gibi alanlar gelse de, artık güneşin tadını çıkarmak istenen her alanda kullanılabilmektedir.

Güneşlenmenin bu denli fayda sağladığı ve doya doya güneş ışınlarının alınabildiği yaz mevsiminde, şezlong kullanımı yoğundur. Uygun fiyatlı ve kaliteli modellerle, ihtiyaç duyulan şezlonglara sahip olunabilir. Ancak plaj, havuz, bahçe ve balkonlar için seçilecek şezlonglar da, çeşitli detaylar göz önünde bulundurulur. Bunlar;

  • Kullanım alanına uygun modelin seçilmesi
  • Portatif olması
  • Uzun ömürlü ve dayanıklı materyallerden üretilmesi
  • Kolay temizlenebilir olması
  • Kolay taşınabilir olması
  • Doğru ölçülerde seçilmesi

 

Bodrum Şezlong Modelleri Konforlu Alanlar Oluşturur

Huzurlu ve konforlu bahçe mobilyası için Divona Home en ideal adrestir. Farklı modelleri, takım setleri ve şezlong detaylarıyla öne çıkan marka, yaşam alanlarına estetik bir görünüm sunar. Trendler arasında yer alan desenli şezlonglar, farklı modellerle satışa sunulmuştur.

Şık, modern ve göz alıcı yaşam alanları için birbirinden çeşitli Bodrum şezlong modelleri seçeneklerine göz atmak mümkündür. İşte, havuz başlarına, bahçelere ve balkonlara değer katacak birbirinden özel şezlonglar;

Desenli şezlong modelleri

Renkli manzaralı, heykel tasarımlı, geometrik desenli, astronot ve çiçek desenli modeller

Ahşap şezlong modelleri

Taşınabilir, katlanabilir, minderli, kestane ağacı, dişbudak ve tekerlekli ahşap şezlong modelleri

Minderli şezlong modelleri

Katlanabilir ikili, tekerlekli, dinlenme koltuğu, S şezlong, kollu ve kolsuz şezlong modelleri

Katlanır şezlong modelleri

Desenli ve ahşap şezlong modelleri

İkili şezlong modelleri

Ahşap, large, köşk daybed, mono şezlong modelleri

Plastik şezlong modelleri

Sırtı ayarlanabilir, kaymaz ayaklı, koçaklı, kollu ve kolsuz şezlong modelleri

Alüminyum modelleri

Kollu, kolsuz, takım setli şezlong modelleri

 

Her Zevke Uygun Çeşitli Malzemelerden Üretilir

Balkon mobilyası sadece tek bir materyalden değil birkaç materyalden üretilerek değişiklik gösterir. Bu materyaller farklı özelliklere ve detaylara sahiptir. Tasarımı, modeli, temizliği ve kolay taşınabilmesi bakımından birbirinden ayrılmaktadırlar.

Divona Home farklı ihtiyaçlara sahip şezlong modelleri üreterek, her ihtiyaca cevap vermeye çalışır. Bu noktada birçok ürünün satışını sağlar. İşte, en çok tercih edilen şezlonglar;

  • Alüminyum şezlong modelleri
  • Katlanabilir ahşap şezlong modelleri
  • Portatif ve fonksiyonel plastik şezlong modelleri
  • Şezlong ve masa takım modelleri

 

Onlarca Çeşit Şezlong Modeli Her Alan İçin Uyumludur

Bir ürünü her alana uyum sağlayabilmesi kolay değildir. Ancak şezlonglarda bu durum söz konusu değildir. Dış mekanlarda modern tasarımları ile öne çıkan Bodrum şezlong modelleri diğer aksesuarlarla bir bütün oluşturur. Büyük bahçe şemsiye modelleri, bahçe masa sandalye takımları ile uyumlu olunabilecek onlarca çeşit şezlong modeli mevcuttur.

Balkon, bahçe, teras, havuz, plaj ve kafeler için günümüzde pek çok çeşit şezlongdan bahsetmek mümkündür. Her alana kolay bir şekilde uyum sağlayan Bodrum şezlong modelleri, aynı zamanda ergonomik ve portatif bir yapıya sahiptir. İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu detaylara uygun olarak tasarlanmışlardır.

 

Uzun Yıllar Güvenle Kullanılabilecek Düzeyde Kaliteli Ve Dayanıklıdır

Uzun yıllar güvenle kullanabilecek modeller, farklı ekipmanlar ve materyallerle zenginleştirilmiştir. Bahçe ve deniz şezlong fiyatları özellikler ve üretildikleri materyallere bağlı olarak değişiklik gösterir. Ölçüleri, işlevsel özellikleri, kullanım ömürleri ve ekstra ekipmanları Bodrum şezlong modelleri fiyatlarını etkilemektedir.

Divona Home avantajlı fiyatlar ile satışa sunduğu şezlong modelleri; suya, neme ve aşınmaya karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Kaliteli ve dayanıklı yapıları, çok uzun yıllar kullanılmalarını kolaylaştırır. Farklı materyallerle üretilmeleri, birçok ihtiyacı karşılayabilecek nitelikli olduklarını gösterir. Bodrum şezlong modelleri fiyatları birçok detaya göre değişiklik gösterir. 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı