Bodrum Bahçe Masa Sandalye Alışverişinde Altın Değerinde Bilgiler!

Bodrum Bahçe Masa Sandalye Alışverişinde 6 Altın Bilgi

Bodrum bahçe masa sandalye modellerine ilgi oldukça yoğundur. Havaların ısınması ve yaz mevsiminin gelmesi ile bahçelerde eğlenceli vakitler geçirilebilir. Divona Home, Bodrum bahçe masa sandalye takımlarıyla şık ve konforlu bir bahçeye sahip olunabilir.

Balkon ve bahçelerin konforlu bir yapıda olabilmesi için, uygun modellerde ve tasarımlarda ürünler tercih edilmelidir. Yaşam alanlarının dekorasyonlarında Bodrum bahçe masa sandalye takımları seçilirken; boyut, renk, tasarım, hijyen konusu gibi detaylar dikkate alınır.

 

Bodrum Bahçe Masa Sandalye Tercihinde Öne Çıkan Kriterler!

Divona Home bahçe mobilyası firmaları arasında özgün tasarımları ile öne çıkıyor. Takım olarak satışa sunulan bahar mobilyaları, bahçelerde ve dış mekanlarda istenilen görüntülerin oluşmasını sağlıyor. Peki, Bodrum bahçe masa sandalye seçiminde öne çıkan kriterler nelerdir? Açıklayalım!

 

Bahçe Masa Sandalye Takımının Üretildiği Materyaller

Bahçeler için mobilya seçiminde en dikkat edilmesi gereken nokta, masa sandalye takımlarının hangi materyalden üretildiğidir. Çünkü bahçe mobilyası dış mekanlarda uzun süre kalacaktır ve bu nedenle kullanım ömrünün daha uzun olması gerekir. Bahçelerin daha konforlu ve güzel görünebilmeleri uygun olan ürünlerin seçimi ile gerçekleşecektir. Bu noktada;

  • Bahçeler için tercih edilecek Bodrum bahçe masa sandalye takımı, suya dayanıklı materyallerden üretilmelidir.
  • Güneş ışınlarından zarar görmeyen ürünlerin seçilmesi önemlidir. Masa sandalye takımlarının UV katkılı materyallerden üretilmelidir.
  • Hafif ve kolay taşınabilir olmasına dikkat edilmelidir.

 

Masa Sandalye Takımı Materyalleri

Ahşap

Kamış

Alüminyum

Rattan

Polipropilen

Platin

 

Bodrum Bahçe Masa Sandalye Takımlarının Renkleri

Bodrum bahçe masa sandalye modelleri, farklı renk alternatifleri ile sunulur. Özellikle yapılmak istenen dekorasyona uyum sağlayacak onlarca çeşitli ürünün varlığı söz konusudur. Sade ve şık dekorasyonların oluşturulması için; beyaz, siyah ve kahverengi tonlardaki takımlar yoğun bir şekilde talep edilir.

Açık alanlardaki mobilyaların; açık ve koyu tonlarda seçilmesinde bazı kriterler söz konusudur. Dar bahçelere sahip olan kişiler; açık renklerde ve daha minimal boyutlardaki masa sandalye takımları tercih ederek geniş alanlar elde edebilirler. Aynı şekilde geniş alanlara sahip olan kişiler de, daha büyük ve koyu renkli takımları seçebilirler.

Bazı Bodrum bahçe masa sandalye modelleri minderli olabilir. Dekorasyona uyumlu olacak bu tarz modellerde minder rengi de, dekorasyona artı ve eksi yönler kazandıracaktır. Uygun minder rengi seçimi, aksesuarlar ve mobilya renkleri ile sıra dışı özgün bir bahçe dekorasyonu oluşturulabilir.

 

Masa Sandalye Takımının Tasarımı ve Modeli

Bahçe mobilyası olarak en popüler olan tasarımlar; ahşap, alüminyum ve rattan malzemelerden üretilenlerdir. Bu modeller her zaman ve her dekorasyona kolaylıkla uyum sağlayabilir. Bahçeler için tercih edilecek olan ahşap, alüminyum ve rattan mobilyalar; kendi aralarında avantaj ve dezavantaj bulundurmaktadır. İşte, seçimleri kolaylaştıran önemli detaylar!

Ahsap Masa Sandalye

Rattan Masa Sandalye

Alüminyum Masa Sandalye

Gösterişli ve işlenmiş detaylara sahiptir.

İşçiliği ve estetik detaylara sahiptir.

Şık ve sade tasarımlara sahiptir.

Uzun ömürlüdür. Bakımı bir tık zordur.

Uzun ömürlüdür ve düzenli bakım gerektirir.

Uzun ömürlü olmasının yanında neredeyse hiç bakım gerektirmez.

 

Masa Sandalye Takımının Kolay Taşınabilir Olması

Yaz aylarında bahçe takımları, güneşli alanlara veya gölgelik alanlara taşınabilir düzeyde hafif almalıdır. Bu nedenle daha konforlu ve pratik bir kullanım için uygun materyallerden üretilirler. Alüminyum materyale sahip Bodrum bahçe masa sandalye ürünleri, daha hafif yapılarıyla tercih edilirler.

Hafifliği önemli bir kriter olarak gören kişiler; ahşap masa sandalye takımlarından yana tercihte bulunmamalıdır. Çünkü ahşap yapısı gereği ağır bir materyaldir. Hafif yapıdaki ürünler için, rattan ve alüminyum Bodrum bahçe masa sandalye takımları tercih edilebilir.

 

Masa Sandalye Takımının Uzun Ömürlü Kullanıma Uygunluğu

Uzun yıllar rahat bir şekilde bahçe masa sandalye takımı kullanabilmek, dayanıklı yapıdaki ürünlerin tercihi ile gerçekleşir. Divona Home ahşap bahçe mobilyası ve diğer ürünleri ile uzun ömürlü, güvenle kullanabilecek takımlar sunar. Böylelikle;

  • Dayanıklı ve kaliteli materyallerden üretilen modeller, kısa sürede deformasyonların önüne geçer.
  • Divona Home uzun yıllar boyunca fonksiyonlu ve formunu kaybetmeyen Bodrum bahçe masa sandalye ürünleri sunar.
  • Dış mekanlar için uyumlu olan masa sandalye takımlarında kalite ve işçilik ön plana çıkar.

 

Hijyen Şartlarının Pratik Bir Şekilde Yerine Getirilebilmesi

Bahçeler için tercih edilen, Bodrum bahçe masa sandalye takımlarının bakımları hayati önem taşır. Çünkü düzenli bakımın şart olduğu bu ürünler, gerekli bakımların yapılması ile daha uzun ömürlü olur. Ayrıca hijyen şartlarının yerine getirildiği ahşap, alüminyum ve rattan masa sandalye takımı modelleri; uzun yıllar orijinali bozulmadan kullanılır.

Dış mekan, teras ve balkon gibi alanlarda kullanılan masa sandalye takımları, uygun şekilde muhafaza edilmelidir. Kullanılmadığı zamanlarda üzerleri mobilya kılıfları ile kapatılabilir. Uzun süre kullanılamayacak olan ürünlerse, daha uygun şekilde muhafaza edilebilecek alanlara kaldırılabilir.

Bodrum bahçe masa sandalye takımlarında, ahşaplar ekstra bakım isteyen takımlardır. Ancak bu modellerin tazyikli sular veya sert fırçalarla temizlenmemesi gerekir. Bunun yerine doğal yağlar, yumuşak süngerler ya da daha hafif yapılı fırçalarla temizlenebilirler.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı