Birbirinden Konforlu Bahçe Şezlongları

Konfora ve Kullanıma Göre Şezlonglar

Şezlong modelleri,  tasarım özellikleri ve özellikleri nedeniyle kullanım kolaylığı ve yenilik sunar. Modernliği ve şıklığı bahçeye taşıyan şezlong modeli, yaz aylarında sık sık tatil yapanların da ihtiyaçlarını karşılıyor. Katlanabilir model bir arabanın bagajında veya bir plaj çantasında saklanabilir. Böylece her yerde güneşlenmenin keyfini çıkarabilir veya yaz aylarında istediğiniz bronzluğu elde edebilirsiniz. Bu ürünlerde açıktan koyuya tüm renkler mevcuttur.

 

Rahat Bir Kullanım

Alışılmadık bir tasarıma sahip olan ve hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından popüler olan şişme şezlong, geniş bir iç hacme sahiptir ve farklı boy ve kilodaki insanlar için uygundur. Hasır şezlong, sade ve zarif tasarımıyla da büyük beğeni topluyor. Bu ürünlerin kenarlarında ve file kısımlarında farklı tonlar mevcuttur. File şezlong modelinin canlı görünümü bahçeye modern bir görünüm kazandırıyor. Kumaş şezlong ayaklarında demir malzeme kullanılmıştır. Kumaş kısmında ise koyu yeşil, pembe, kırmızı gibi parlak renkler tercih edilmiştir.

Rahat şezlonglara sahip kumaş şezlonglar, fonksiyonel tasarım özellikleriyle oldukça beğeni topluyor. Kumaş şezlong modeli katlanabilir olduğu için istediğiniz yere taşıyabilir veya kullanmadığınız zamanlarda bir köşeye koyabilirsiniz. Bu nedenle fazla yer kaplamayan bir bez şezlong kullanım kolaylığı sağlar. Katlanır şezlonga ait olan kumaş şezlong plaj veya kamp için yatak olarak da kullanılabilir. Böylece yaz tatiliniz boyunca katlanabilir şezlongunuzu her yere yanınızda götürebilir ve her yerde konforun tadını çıkarabilirsiniz.

 

Konfor Sağlayan Şezlonglar

Şezlonglar, katlanabilir şezlonglar, kumaş şezlonglar, file şezlonglar başta olmak üzere onlarca farklı marka seçeneği ile aradığınız modeli bulmak ve konforun tadını çıkarmak çok kolay. Şezlong modeli, tasarım işlevi nedeniyle dikkat çeken ürünlerden biridir. Şezlong serbestçe açılıp kapatılabilir. Şezlonglar için dikkat çekici dekorasyon önerileri

 Solaryum modeli havuzlu bir evin bahçesinde çok güzel dekore edilebilir. Bulunduğu ortama daha sıcak ve samimi bir tarz getiren şezlong modeli, aynı zamanda konforunuzu da artırarak yaz aylarında rahat bir güneşlenme keyfi yaşamanıza olanak tanır. Şezlong modelinin bahçedeki diğer mobilyalarla kolayca dekore edilebilmesi de beğenilmektedir. Bir şezlongu dekore ederken öncelikle onu nerede ve nasıl kullanacağınıza karar vermelisiniz. Havuzun kullandığı ürünün ahşap bir şezlong olduğunu görebilirsiniz.

 

Şık Tasarımlı Şezlong Modelleri

Ahşap şezlong, bahçenize şık bir görünüm katarken, dolgulu dokusu güneşlenmenin keyfini daha çok çıkarmanızı sağlar. Bazı ahşap şezlonglar takım olarak da satılabilir. Ahşap şezlong takımı, güneşlenirken masaya soğuk bir içecek koyabileceğiniz ve dinlenmek için ayaklarınızı tabureye uzatabileceğiniz küçük bir masa ve ayak taburesi ile donatılmıştır. Bazı ahşap şezlong takımları iki ayrı şezlong ve bir masaya sahip olabilir. Böylece sevdiklerinizle birlikte güneşlenebilir ve banyo yapmanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Bu ürünlere ait masalar, cep telefonunuzu, içeceklerinizi ve eşyalarınızı yanınızda taşımanıza yardımcı olacaktır.

 

Şezlonglar İçin Dikkat Çekici Dekorasyon Önerileri

Şezlong modeli havuzlu bir evin bahçesinde çok güzel dekore edilebilir. Bulunduğu ortama daha sıcak ve samimi bir tarz getiren Şezlong modeli, aynı zamanda konforunuzu da artırarak yaz aylarında rahat bir güneşlenme keyfi yaşamanıza imkân tanıyor. Solaryum modelinin bahçedeki diğer mobilyalarla kolayca dekore edilebilmesi de beğeni topluyor. Bir şezlongu dekore ederken öncelikle onu nerede ve nasıl kullanacağınıza karar vermelisiniz.

Havuzun kullandığı ürünün ahşap bir şezlong olduğunu görebilirsiniz. Ahşap şezlong, bahçenize şık bir görünüm katarken, dolgulu dokusu güneşlenmenin keyfini daha çok çıkarmanızı sağlar. Bazı ahşap şezlonglar takım olarak da satılabilir. Ahşap şezlong takımı, güneşlenirken masaya soğuk bir içecek koyabileceğiniz ve dinlenmek için ayaklarınızı tabureye uzatabileceğiniz küçük bir masa ve ayak taburesi ile donatılmıştır.

 

Her Alana Uyumlu Şezlonglar

Bazı ahşap şezlong takımları iki ayrı şezlong ve bir masaya sahip olabilir. Böylece sevdiklerinizle birlikte güneşlenebilir ve banyo yapmanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Bu ürünlere ait masalar, cep telefonunuzu, içeceklerinizi ve eşyalarınızı yanınızda taşımanıza yardımcı olacaktır. Şezlong modelini süslerken minder kullanılması tavsiye edilir.

Minderler yatarken sadece ürünün malzemesinin sırta müdahale etmesini engellemekle kalmaz, aynı zamanda şezlongun görüntüsüne de hareket kazandırır. Şezlong dekorasyonu yaparken sandalye şeklinde bir model de tercih edebilirsiniz. Şezlong evde havuzda kullanılabilir veya denize giderken araba bagajı ile taşınabilir. Bunun nedeni açılıp kapanabilmesi ve taşınmasının kolay olmasıdır. Bahçenizdeki diğer mobilyalarla uyum içinde farklı şekillerde dekore edilebilen bir şezlong sunabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı