Birbirinden Güzel Eskişehir Yolluk Modelleri

Eskişehir Yolluk Modelleri

Evinize renk katacak yolluklar, özel tasarımlar ve özgün motiflerle hem geleneksel izleri taşır hem de modern etkinin peşini bırakmaz. Şık tasarımlar, evinizin koridor ve antresine özel tasarlanmış, boy ve en olarak ince uzun etkileyici görsellikle sunulmuştur. Eskişehir yolluk modelleri, göz kamaştırıcı ve mistik tasarımlarla bir araya gelerek şaşırtıcı tasarımları Divona Home kalitesiyle sunmaktadır.

 

Eskişehir Rustik Yolluk Modelleri

Rustik modelleri geleneksel yapının izlerini taşırken, örgü ve jüt tasarımlarla doğallığın çarpıcı zarafetini de sunmaktadır. Türkiye’nin geleneksel motifleriyle süslenmiş desenler, sade ve tek renk modeller olarak göz alıcı tasarımlar, hafiflik ve incelikle sunulmaktadır. Dokuma modeller ve makine modeller olarak, sizi etkileyici bir tasarımlar tanıştıracak Eskişehir yolluk modelleri;

  • Yıkanabilir yolluk modelleri
  • Kaymaz tabanlı yolluk modelleri
  • Shaggy yolluk modeller
  • El dokuma yolluk modelleri
  • Kesme yolluk modelleri
  • Örgü yolluk modelleri

Farklı renk, desen ve tasarımlarla evinizin havasını değiştirecek çarpıcı modellerdir. Şık ve etkileyici tasarımlarla göz alıcı modeller, rustik tarzın en sevilen çeşitleriyle sunulmaktadır.

 

Eskişehir Shaggy Yolluk Modelleri

Shaggy yolluk modelleri, tüylü ve tek renk modeller olarak sadeliğin hüküm sürdüğü ev dekorasyonlarına uygun dizayn edilmiştir. Kesimi ve eni antrelerle koridorlarla uygun tasarlanmış olan modeller, temizlemesi kolay ve etkileyici görünümleriyle göz kamaştırıcıdır. Eskişehir yolluk modelleri geniş bir ürün yelpazesine sahip olarak, kullanışlı, sade ve özgün tasarımları bir araya getirmiştir.

Şık shaggy yolluk modelleri hafif ve tüylü yapısıyla doğal tasarımlar arasında yer alarak, evinizin atmosferini değiştirecek, göz kamaştırıcı etkisini daima sürdürecektir. Modern ve geleneksel motiflerin bir araya geldiği yolluk modellerinden farklı olarak, sadelik ve tek renkle ilgi çeken modeller arasında yerini almıştır. Sade ve duru modellerden biri olarak, açık ve koyu renklerle bir araya gelmiştir.

 

Eskişehir Kaymaz Tabanlı Yolluk Modelleri

Kaymaz tabanlı modeller, alt tabakasında bulunan silikon malzemesiyle yere yapışarak yolluğun daima düz durmasını sağlayacaktır. Sade ve desenli modeller olarak, kesme yolluk modellerinde de bulabileceğiniz kaymaz taban, özellikle ahşap ve fayans yerlerde şık bir görünüm sunar.

Eskişehir kaymaz yolluk modelleri, özgün ve şık tasarımlarla sade, kesme ve desenli modeller olarak sunulmuştur. Eskişehir yolluk modelleri arasında bol çeşitlilikle karşılaşacağınız gibi uygun fiyatlarla ve özgün tasarımlarla evinizin ruhunu tazeleyebilirsiniz.

 

Eskişehir Kesme Yolluk Modelleri

Makine yolluk tasarımlarından biri olan kesme modeller, sade ve şık desenlerle süslenmiş etkileyici bir görselliğe sahiptir. Uygun fiyatlarıyla birlikte hafifliğinin sağladığı etki evinizde ferah bir ortam oluşmasını sağlayacaktır. Modern tasarımlarla geleneksel motiflerin bir araya geldiği kesme modeller, bakımı ve temizliği kolay seçenekler arasında yer almaktadır.

Şık, tasarım ve geleneksel motiflerin bir araya geldiği etkileyici modeller arasında Eskişehir yolluk tasarımları, her çağa uygun yeni modelleri sunmaya daima devam ederek, evinizin dekorasyonunda yenilikçi izler bırakacaktır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı