Berjer Koltuklarla Evinizin Havasını Hemen Değiştirin

Salonlarda ve oturma odalarında trend parçalar arasında son yıllarda kendine hatırı sayılır yer edinen berjerler, yaşam alanınızda kendinize özel konfor merkezi oluşturmanızı sağlar. Mevcut salon takımlarınıza ya da oturma odalarındaki koltuk takımlarınıza ekleyebileceğiniz berjerler ile yaşam alanınıza hem yeni bir soluk hem de özel bir keyif alanı oluşturabilmeniz mümkün.

Yaşam Alanınıza Başrol Oyuncusu Kazandırın

Evini yenileyenlerin ya da henüz evini yeni kuranlar için mobilya tercihi oldukça önemli. Özellikle salonlarda ve oturma odalarında kullanışlı ürünlerin tercih edilmesi, yaşam alanınızdan çok daha büyük keyif almanızı sağlayacaktır. İster standart ister özel üretim oturma grubu ya da salon takımları için ortamı hareketlendirecek başrol oyuncusunun varlığı yaşam alanınızın görünümüne eşsiz bir değer katar. Üzerinde keyifli zaman geçireceğiniz berjerler yaşam alanınızda bulunması gereken başrol oyuncusu gibidir. Son sezonun gözdesi köşe takımlarıyla birlikte kullanabileceğiniz berjer koltuklar yaşam alanınıza beklediğinizin çok daha ötesinde bir görünüm ve beklentilerinizin ötesinde bir konfor alanı sunacaktır.

Klasik Tutkunlarının Vazgeçilmezi

Yaşam alanınızda klasik çizgilerin izini sürenlerdenseniz salonlarınızın baş tacı elbette berjerler olacaktır. Hem konfordan hem de vintage bir görünümden vazgeçemeyenlerin ilk tercihi berjerler, yaşam alanlarınıza vintage bir esinti katarken aynı zamanda üzerinde çok keyif alacağınız standart üstü bir konfor sağlar.

Berjer Koltuk Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

Salonlarında berjer modelleri tercih eden pek çoğumuzun berjer satın almadan önce dikkat etmeleri gereken önemli detaylar var. Salonunuzda bir berjer yoksa, salonunuzu yenilemek yerine bir berjerle ortamın havasını değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Yeni bir salon hazırlığında olanlar ya da mevcut alanında küçük değişikliklerle hareketlendirmek isteyenlerin tercihi olan berjer koltuk modellerini inceleyerek işe başlayabilirsiniz.

·         Yaşam Alanının Boyutlarını Dikkate Almalısınız

Salonunuzun ya da oturma odanızın büyüklüğü sizin doğru berjeri seçmenizde en büyük yardımcınız olmalı. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, berjerin verdiği tek kişilik konforun evin diğer yaşayanlarının konforunu ve hareket alanını sınırlamayacak büyüklükte olmasıdır. Mevcut mobilya ve oturma gruplarınıza berjer eklemek istiyorsanız da yine mevcut alanı doğru şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Hareket alanının azalması odanın ferah yapısına olumsuz yönde etki edecektir.

·         Küçük Mekanlar İçin Açık Renkler

Berjer kullanmayı düşlediğiniz yaşam alanınızda yer sorunu yaşayanlardan iseniz bu konfordan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Özellikle küçük boyutlara sahip yaşam alanları için hantal ürünler yerine ebatları biraz daha makul berjer seçimi iyi bir tercih olacaktır. Bu konuda dikkat edilmesi gereken ikinci unsur ise renk seçimidir. Küçük boyutlu yaşam alanlarında berjerlerin açık tonlarda seçilmiş olması, ortamın ferahlığını artıracak önemli bir dekorasyon tekniğidir.

·         Kaliteli Ürün Her Zaman Daha Uygun Fiyatlıdır

Kaliteli ürünlerin seçilmesi kimi zaman mevcut bütçeniz için zorlayıcı olabilir. Ancak berjerler gibi üzerinde gerçek bir konfor sağlayan ürünlerin kullanım ömürleri düşünüldüğünde kaliteli ürünler her zaman tasarruf sağlar. Kalitesiz ürünler için yapacağınız ödeme her ne kadar daha az gibi gözükse de kısa süreli bir kullanım ömrü sunacağını unutmayın. Bu nedenle mobilya alırken ilk kıstasınız asla fiyat olmamalıdır. Ürünlerde kullanılan malzemelerin ve işçiliğin kalitesi ürünün kalitesini gösterir. Ürünün kalitesi ise kullanım ömrüyle doğru orantılıdır. Kısa süreler içinde yeni masrafların önüne geçmek için mutlaka kaliteli ürünler tercih etmelisiniz.

·         Kolay Temizlenebilen Kumaş Tercih Edilmeli

Evin tüm yorgunluğuna, en eşsiz anlarına şahitlik eden salonlar ve oturma odalarında kullanılan mobilyaların yoğun kullanımı onların temizlik ve hijyen açısından risk taşıyan objelere dönüştürebiliyor. Bu nedenle berjerler için tercihte bulunurken kolay temizlenebilen kumaşlardan üretilmiş olması, temizlik ve hijyen açısından elinizi kolaylaştıracaktır. Yoğun kullanım nedeniyle sıkça kirlenen berjer koltukların kolay temizlenebilmesi bu nedenle oldukça önemli...

·         Evin Dekorasyonuna Uygun Rengi Seçmek

Yaşam alanınızda kullandığınız koltuk ve köşe takımları, halılar ve diğer aksesuarlar ile uyumlu renklerde berjer seçimi evinizin dekorasyonuna uyumu için dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus… Mevcut koltuklarınızla yakın tonlar seçilebileceği gibi zıt tonlarla da hoş bir ambiyans oluşturabilmeniz mümkün. Ancak renk ve ton seçiminde mevcut mobilyalarınızla birlikte yaşam alanınızın boyutu birlikte değerlendirilmelidir. Daha ferah bir alan için mutlaka açık tonlarda kalmanızı tavsiye ediyoruz. Berjer koltuk seçiminizde destek hattımızı arayarak iç mimarlarımızdan profesyonel yardım talep edebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı