Bambu Bahçe Takımı Modelleri ile Eşsiz Bahçe Mobilyaları

Bambu bahçe takımı çeşitleri, açık alanlarda tercih edilen bahçe mobilyaları arasında yer alır. Oldukça konforlu olan bambu bahçe mobilyası çeşitleri; bahçelerde yemek yemek veya kahve içmek gibi aktivitelerin gerçekleştirilmesini sağlayan ideal modellerdir. Peki, bahçe dekorasyonlarınıza eşsiz bir görünümü kazandıracak Divona Home bambu bahçe takımı en yeni ürünleri nelerdir?

Herkes bahçede dekorasyonlarında kışın ve yazın kullanışlılık gösteren  bahçe mobilyası modellerini tercih eder. Birbirinden farklı özelliklere ve tasarımlara sahip birçok bahçe mobilyası müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Kış aylarında suya dayanıklı, yaz aylarında ise güneş ışınlarına karşı solma, yıpranma göstermeyen modeller tercih edilir. Bambu bahçe takımı modelleri, bu noktada oldukça ideal ürünlerdir.

Divona Home Bambu Bahçe Mobilyası Modelleri Nelerdir?

Firmamızın güvencesiyle sunulan bambu bahçe takımı modelleri; doğal bir görünüm sunmaktadır. Aynı zamanda dayanıklı özelliklere de sahip olarak, kullanıcılara uzun süreli bir kullanım fırsatı vermektedir. Ayrıca bambu bahçe takımı tasarımlarının doğal malzemelerden üretilmesi, kullanım esnasında güvenilirlik de sağlamaktadır.

Divona Home olarak bambu bahçe mobilyası çeşitlerini geniş bir ürün yelpazesi ile sunuyoruz. Sizler de renk ve tercihlerinize göre farklı desenlerde ve renklerde üretilerek satışa sunulan modeller arasından bir tercih yapabilirsiniz. Böylelikle estetik tasarımlara sahip ürünlerle dekorasyonlarınızı zenginleştirebilirsiniz!

Bambu bahçe mobilyaları çeşitli aksesuarlarla daha estetik bir görünüme sahip olabilmektedir. Özellikle modele uygun olarak tercih edilen bambu bahçe takımı minderleri; tasarımın daha estetik ve konforlu olmasını sağlayacaktır!

Ayrıca bu modeller dekorasyonda kullanılan diğer ürünler ile de eşsiz bir uyum yakalamaktadır. Örnek verilecek olursa; ahşap bahçe mobilyaları kategorisinde yer alan bahçe salıncağı ve şemsiyeleriyle görsel bir bütünlük oluşturabilmektedir. Peki, showroomlarımızdan ve web sitemizden satın alabileceğiniz bambu bahçe seti ve diğer dekoratif öğeler nelerdir? İşte, kategori içerisindeki çok satanlar!

Divona Home Bambu Bahçe Mobilyası Çeşitleri

Cool bambu oturma grubu (3+1+1+S)

Zambak bambu sehpa

Lupin bambu üçlü koltuk

Berry bambu üçlü koltuk

Zambak bambu üçlü koltuk

Delphi bahçe keyif koltuğu

Berry bambu koltuk takımı (3+1+1+S)

Zambak bambu koltuk takımı (3+1+1+S)

Taçnur bambu renkli sarkıt lamba (40x52 cm)

Lupin bambu koltuk takımı (3+1+1+S)

Bambu Bahçe Takımı Modelleri Neden Tercih Edilmelidir?

 

Avantajlı ve pratik bir kullanıma sahip olan bambu bahçe mobilyası modelleri, kullanıcılar için çeşitli dekorasyon çözümleri sunmaktadır. Ayrıca dekorasyonların genel şıklığına da büyük fayda sağlar. Genellikle bambu malzemesi, çeşitli ev tekstili ürünlerinde tercih edilmektedir.

Odunsu bir bitki olan bu malzeme günlük hayatta kullanılan pek çok mobilyada karşımıza çıkmaktadır. Kötü kokuyu bünyesinde hapseder ve eğilip bükülmelere karşı dayanıklıdır.

Bambunun sert bir madde olması, hem kaliteli hem de dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Böylelikle bambu mobilyalarıyla uzun süreli bir kullanım elde edebilirsiniz. Tüm bunların yanında antibakteriyel bir özelliğe sahip olması da, sağlık açısından olumludur. Yani bambu bahçe takımı modelleri, mikropların oluşmasını engelleyerek güvenli bir kullanım sunar.

Bu mobilyaların bir diğer avantajı ise, suya dayanıklı yapılarıdır. Böylelikle herhangi bir rutubet oluşturmamaktadır. Ayrıca su emici bir yapısı da bulunmadığından, mobilyalarda sudan kaynaklı herhangi bir deformasyon meydana gelmez. Çevre dostu bu ürünlerin herhangi bir olumsuz yönü bulunmamaktadır. Bu özelliği, doğaya duyarlı birçok kişi tarafından tercih edilmesini kolaylaştırmaktadır.

Ayrıca bambu malzemesinden üretilen ürünler bazı inanışlara göre enerji de açığa çıkarmaktadır. Yani kişilere şans getirdiği ve bunun yanı sıra; zenginlik, mutluluk gibi arzu edilen şeylerin enerjisini yaydığı bir ambiyansı da ortaya çıkardığına inanılmaktadır. Sonuç olarak bambu bahçe mobilyası ve balkon mobilyaları; hem maddi hem de manevi olarak kullanıcılar üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır.

Divona Home Bambu Bahçe Takımı Fiyatları

Sektörde öncü bir firma olarak farklı yapı malzemelerinden üretilen pek çok bahçe mobilyaları sunmaktayız. Bu mobilyalar arasında; ahşap bahçe mobilyaları, rattan bahçe mobilyaları, alüminyum bahçe mobilyaları, plastik bahçe mobilyaları ve bambu bahçe takımı modelleri yer almaktadır.

Kategoriler içerisinde ürün çeşitliliğimiz oldukça fazladır. Siz de farklı renk aralıkları ve desenlerle çeşitlendirilen ve sunduğumuz bambu mobilyalarını, firmamız üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Özellikle piyasaya göre ekonomik bir şekilde belirlediğimiz bambu takım fiyatları; müşterileri memnun edecek düzeyde olmaktadır.

Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir bahçe mobilyasına sahip olmak istiyorsanız, Divona Home ilk tercihiniz olmalıdır. Bu noktada kaliteli ve ucuz bahçe mobilyaları fiyatları her bütçeye hitap etmektedir.

Bambu Bahçe Mobilyası Fiyatlarını Etkiyen Faktörler Nelerdir?

Balkon bahçe gibi alanlarda fonksiyonel bir kullanıma sahip olan bambu bahçe mobilya fiyatları; çeşitli faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Bu noktada bambu bahçe balkon mobilyası çeşitleri, ürünlerin sahip olduğu birçok özelliğe göre farklı fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

Örneğin; iki kişilik bambu masa takımı modelleriyle, 3 kişilik bambu masa takımlarının fiyatları sahip olduğu ölçüler sebebiyle farklılık gösterir.

Divano Home olarak sunduğumuz bambu bahçe mobilyası modellerinin fiyatlarını etkileyen faktörler açıklanacak olursa;

  • Ölçü
  • Kalite
  • Tasarım
  • Renk
  • Desen
  • Ürünlerle birlikte kullanılan bahçe mobilyası aksesuarları

Sık Sorulan Sorular

Hem küçük hem büyük bir bahçe dekorasyonunda tercih edilen ve keyifli bir köşe oluşturmayı sağlayan bambu bahçe takımı oldukça sevilir. Peki, bambu masa sandalye takımları, bambu bahçe takımı, bahçe balkon masa sandalye takımı, bambu balkon takımı modelleriyle alâkalı sık sorulan nelerdir? İşte, o sorular ve cevapları!

1 – Bambu Koltuk Suya Dayanıklı mı?

Yapısı itibarıyla bambu, çok sağlam ve sıkı dokulu olmaktadır. Bu noktada tıpkı rattan bahçe mobilyası (masa sandalye takımları, bahçe masa takımı, yemek odası takımı, yemek masası sandalye takımı) gibi bambu bahçe takımı mobilyaları da, suya oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir.

2 – Bambu Mobilya Sağlam mı?

Bambu bahçe takımı ve bahçe masaları, bahçe oturma grupları, son derece dayanıklı dekorasyon ürünleri olmaktadır. Aynı zamanda çok hafif olması sebebiyle de rahat nakliye ve taşıma gibi fırsatlarda sunar.

3 – Bambu Güneşe Dayanıklı mı?

Sevilen ürünler arasında yer alan bambu bahçe takımı çeşitleri, 80 derece sıcaklığa kadar sağlamlığını en iyi şekilde korumaktadır. Bu noktada bambu bahçe takımı modelleri, güneşe dayanıklı ürünlerdir. Mobilyaların belirtilen sıcaklığa maruz kalması halinde renginde solmalar ve çatlamalar oluşabilir.

4 – Bambu Suya Dayanıklı mı?

Bambu bahçe takımı dış mekân koşullarına karşı dayanıklılık göstermektedir. Dolayısıyla bambu bahçe mobilyası tasarımları; yağmur dahil olumsuz hava koşullarında üst düzey bir direnç sunmaktadır.

5 – Bahçe Şemsiyesi Nasıl Kapanır?

Evde salıncak modelleri (balkon salıncağı, capri swing salıncak, tek kişilik hamak modelleri) ve şemsiye modelleri oldukça sık kullanılan ürünlerdir. Bu ürünlerle alakalı merak edilen konulardan bir tanesi de şemsiyelerin nasıl kapandığıdır. Bahçe şemsiyesi modelleri, genel olarak gövdesinde bulunan kolun çevrilmesi ile açılıp kapanabilmektedir.

6 – Plaj Şemsiyesi Ne Renk Olmalı?

Bahçe şemsiyesi büyük ve küçük boyutlarda olabilmektedir. Dekorasyonlarınıza uygun bir şekilde tercihte bulunmalısınız. Rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi, yandan gövdeli, cafe, teleskopik ve plaj şemsiyesi modelleri, kullanım alanlarına uygun bir şekilde seçilmelidir. Bu noktada plaj şemsiyesinde tercih edilen renk, açık renk olmalıdır. Böylelikle güneş ışınlarını doğrudan yansıtabilir.

7 - Bambu Bahçe Takımı Bakımı Nasıl Olmalı?

Suyu fazla sevmeyen bambu bahçe takımı modellerinin, ayda bir defa temizlenmesi yeterlidir. Bu noktada bambu bahçe mobilyası çeşitleri, bir sünger veya bez yardımıyla temizlenebilmektedir. Özellikle bambu bahçe takımı temizliğinde hazırlayacağınız karışımı; 2 veya 3 çay kaşığı amonyak, 1-2 damla bulaşık deterjanı ve suyla hazırlamanız lekelerin çıkmasında etkili olacaktır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı