En Özel Bambu Bahçe Mobilyası Modelleri 2023

Bambu bahçe mobilyası dış mekânlarda kullanımı ile dikkat çekmektedir. Özellikle bahçe ve verandalarda hoş görüntüler oluşturmaktadır.

Divona Home bambu bahçe mobilyası açısından zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Hemen hemen her alanda kullanıma uygun bambu bahçe mobilyası tasarımları sunarak, dekorasyonların zenginleştirilmesine katkı sağlamaktadır. Dayanıklı ve solma göstermeyen bambu ürünler çeşitli aksesuarlarla tamamlanarak, sizin zevkinize sunulmaktadır.

Dış Mekânlarınıza Renk Katacak Bambu Bahçe Mobilyası Nelerdir?

Bambu denildiğinde bu materyalden üretilen pek çok farklı mobilya bulunmaktadır. Oturma grupları, köşe takımları, bahçe balkon masa takımları ve sandalyelerde dahil olmak üzere, konfor açısından en ideal ürünlerdir. Ayrıca bambu yanında bahçe mobilyası rattan tasarımlara da yer verilerek, ortamın daha sıcak bir görünüm kazandırılması sağlanmaktadır.

Ürün kalitesi ve dayanıklılığı göz önünde bulundurulduğunda, bambu farklı materyallerle de birlikte kullanılmaktadır. Bahçe mobilyası bambu materyali yanında rattan, hasır ve diğer ahşap materyaller kullanılarak, tasarımların daha zengin görünmesi sağlanır. Böylelikle siz de zevkinize uygun modelleri dış mekanlarınıza yer verme imkânı elde edebilirsiniz. İşte, Divona Home'nin en çok satan bahçe mobilyaları;

Divona Home En Sevilen Bahçe Mobilyası Modelleri

Luna ikili rattan sehpalı bahçe koltuk takımı

Daisy bahçe koltuk takımı

Loft masalı rattan bahçe koltuk takımı

Lagodya rattan bahçe köşe takımı

Moon L bahçe köşe takımı

Clark 6 kişilik masa takımı

Cenova bahçe masa takımı

Nova rattan bahçe masa takımı

Divona Home Bahçe Balkon Mobilyası ile Uyumlu Dış Mekan Modelleri

Bambu bahçe mobilyası tasarımları ve yapıları ile kullanılan alanlara sıcak bir görünüm kazandırmaktadır. Özellikle tasarım açısından diğer ürünlerle tam bir bütün oluşturarak, ortamın ambiyansını üst noktalara taşımaktadır. Bambu bahçe mobilyası ile uyum sağlayacak Divona Home bahçe mobilyaları şu şekildedir;

  • Oturma grubu modelleri
  • Köşe takımları
  • Bahçe salıncağı modelleri
  • Bahçe şemsiyesi modelleri
  • Şezlong modelleri
  • Masa ve masa takımları
  • Sandalyeler
  • Barbekü ürünleri

1 – Şık Tasarımlı Bahçe Mobilyası Salıncak Modelleri

Balkon bahçe dekorasyonları için özel olarak tasarlanan bambu bahçe mobilyası birçok ürünle tam bir uyum içindedir. Özellikle bahçe salıncağı modelleri bu tarz ürünlerle dekore edilmektedir. Salıncakları kullanarak kendinize özel bir oturma alanı oluşturabilirsiniz.

Birbirinden farklı özelliklere sahip Divona Home bambu bahçe balkon salıncağı tasarımları, konforlu ve rahat bir kullanım sağlamaktadır. Yastıklı ve minderli seçenekler sunan demir salıncak modelleri bahçelerinize çok yakışacak!

2 – Masa ve Masa Takımı

Son dönemlerde yeni tasarımları ve trend görünümleri ile öne çıkan bambu masa takımları; konforlu alanlar oluşturulmasına imkân sunmaktadır. Bambu bahçe mobilyası ile birbirini tamamlayan onlarca çeşit masa ve masa takımı bulunmaktadır.

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında bahçenizi bambu bahçe mobilyası ile dekore etmek istiyorsanız; yaşam alanlarınızı renklendirecek farklı renk ve tasarımlarda bulunan masa takımlarına bir göz atmalısınız.

3 – Bambu Bahçe Mobilyası ile Uyumlu Sandalyeler

Divona Home birbirinden şık ve konforlu sandalye modelleri; bambu bahçe mobilyası, oturma grupları ve masa sandalye takımı ile oldukça uyumludur. Süngerli, kumaşlı ve ahşap tasarımları bulunan sandalyeler bambu bahçe mobilyası ile bir bütün oluşturarak, dekorasyonların tamamlanmasını sağlamaktadır.

Teras, bahçe ve balkon masa sandalye ürünlerinde, bambu masa sandalye tasarımlarını görmek mümkündür. Çünkü bambu masa sandalye takımları, bahçe ve balkon mobilyası olarak en sık tercih edilen ürünler arasındadır. Ayrıca mobilyalar arasında tekli koltuk şeklinde ürünleri de balkonlarınızda tercih edebilirsiniz.

4 – Desenli Şezlonglar ve Şezlong Sehpalar

Dış mekânlarınızda geçireceğiniz vakti daha konforlu ve eğlenceli hâle getirmek tamamen sizin elinizde! Doğal ve sıra dışı bir dekorasyon oluşturmak istiyorsanız, bambu bahçe mobilyası tercih edebilirsiniz. Ayrıca dekorasyonunuzu tamamlayacak şezlonglar, şezlong sehpalar ve diğer aksesuarları kullanarak, iyi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bambu bahçe mobilyası ile bir alanı dekore etmek oldukça zevklidir. Özellikle bambunun dokusu ve rengi hemen hemen her dekorasyon ürünü ile uyum içinde olmasını sağlar. Bambu koltuk takımı ve ahşap şezlong modelleri iyi bir uyum içindedir. Kalın minderlere sahip olan şezlonglar, hoş bir görüntü sergilemektedir.

5 – Ahşap ve Bambu Materyalden Üretilen Şemsiye Modelleri

Bahçenizde gölgelik arıyorsanız bahçe şemsiyesi tasarımları tam size göre! Şık ve rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi modelleri, hem dekoratif hem de konforlu bir kullanım sunar. Siz de kullanacağınız şemsiyelerle bir dinlenme alanı oluşturabilirsiniz.

Bambu bahçe mobilyası ile uyumlu olan mermerli bahçe şemsiyesi yazların tadını çıkarmanızda, sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Divona Home olarak sunduğumuz teras şemsiyesi seçenekleriyle; bahçenizde yer kaplamayan, açılır kapanır modellerle uyumlu bir bahçeye sahip olabilirsiniz.

Bambu Bahçe Mobilyası Kullanım Alanları Nerelerdir?

Kullanım alanı en geniş olan dekorasyon ürünlerinden bir tanesi bambu bahçe mobilyası tasarımlarıdır. Bambu mobilyalar genellikle bahçe, teras ve balkon gibi daha çok dış mekânlarda tercih edilir. Ancak iç dekorasyonlarında doğal bir görünüm isteyen kişiler içinde, en ideal ev dekorasyon mobilyaları arasında yer almaktadırlar.

Kullanım alanlarına göre farklı bahçe mobilyaları tercih edilmektedir. Dış mekânlarda kullanıma uygun olan mobilyalar, olumsuz hava şartlarına dayanıklı olmalıdır. Böylelikle yağmur ve kar gibi durumlarda ürünlerin korunması için bahçe mobilyası koruma kılıfı yeterli olmaktadır. Kullanım alanına göre 2, 4, 6 kişilik bambu balkon takımı tasarımlarını dış mekânlarda değerlendirebilirsiniz.

Bambu Bahçe Mobilyası Avantajlı mı?

Bambu bahçe mobilyası ürünleri birçok açıdan avantaj sağlamaktadır. Çünkü bambu yapısı itibarıyla doğal bir materyaldir. Bu sayede bambu bahçe mobilyası ürünlerinin hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olduğu söylenebilir. Ayrıca bu ürünler sağlık açısından da herhangi bir tehdit oluşturmamaktadır.

Doğal olan bambu mobilyaların kir tutma gibi bir özelliği bulunmamaktadır. Bu sayede her zaman düzenli ve temiz bir görünüm sunarlar. Bambu bahçe mobilyası minderi olarak da üretilmektedir. Minderlerin düzenli olarak temizlenmesi bambu mobilyaların daha hoş görünmesini sağlar.

Kötü kokuları bünyesini hapsetmeyen mobilyalar; zorlu mevsim koşullarına karşı direnç göstermektedir. Farklı renk ve desenlerle tasarlanarak, ürün çeşitliliği açısından da birçok avantaj sunmaktadır.

Avantajlı Bambu Bahçe Takımı Fiyatları

Bahçe mobilyası fiyatları sahip olduğu özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Mobilyaların genişliği, aksesuar çeşitliliği, kaç kişilik olduğu, markası ve kalitesi bambu bahçe mobilya fiyatları üzerinde etkilidir.

Divona Home ucuz bahçe mobilyaları ve avantajlı fiyatlar sunarak, iç ve dış dekorasyonlarınızı yeniden oluşturmanıza imkân sunmaktadır. Her geçen gün müşteri portföyünü geliştiren online mobilya mağazası uygun fiyatlarıyla birçok müşterinin odağındadır.

Sık Sorulan Sorular

Günümüzde kullanım açısından artış gösteren bambu mobilyaların  özellikleri hakkında çeşitli detaylar merak edilmektedir. İşte merak edilen o sorulardan bazıları;

1 – Bambu Mobilya Suya Dayanıklı mıdır?

Bambu mobilyalar suya dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ancak her şeyin fazlasının zararlı olduğu unutulmamalıdır. Uzun süre yoğun yağmur ve kar altında bekletilmesi, mobilyalarda deformasyon olmasına neden olacaktır.

2 – Bambu Bahçe Takımı Yıkanır mı?

Yıkanarak kullanılabilir olan mobilyalar arasında bambu ve rattan ürünler yer almaktadır. Temizliği ve kullanımı oldukça pratik olan bu ürünlerin sık sık yıkanmaması gerekir. Çünkü leke tutmayan bir yapıya sahiptirler. Sürekli olarak yıkandıklarında yıpranmaları ve eskimeleri söz konusu olabilmektedir.

3 - Bambu Mobilya Sağlam mı?

Hafif yapısı bambu mobilyaların dayanıklı olup olmadığını akla getirir. Ağırlığı ile ters orantılı bir dayanıklılığa sahip olan bu ürünler, uzun yıllar kullanım için en ideal mobileler arasında yer almaktadır. Bambu son derece dayanıklı ve kaliteli bir malzemedir.

4 – Bambu Kalitesini Nasıl Anlaşılır?

Bambu mobilyalar kusursuz görünümleri ile dikkat çeker. Eğer bir mobilyada lekelenme, kararma ve renk değişimi söz konusuysa; o mobilyanın kalitesinden şüphe etmek gerekir.

5 – Bambu Bahçe Takımı Boyanır mı?

Bambu bahçe mobilyası renk ve doku bakımından idealdir. Ancak illa bambu rattan mobilyaları boyamak istiyorsanız, sprey boya ile rengini yenilebilirsiniz.

 

 

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı