Modern Balkon Salıncak Fiyatları Ne Kadar?

Balkon salıncak fiyatları; tasarım ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Farklı alternatifler ve tasarımlar sunan Divona Home bütçe dostu balkon salıncak fiyatları ile beğeni toplamaktadır.

Özellikleri ve modelleri farklılık gösteren bahçe salıncağı tasarımları, yapı malzemesi bakımından fiyat farklılıkları göstermektedir. Birbirinden güzel ve kullanılacak alana farklılık katacak balkon salıncakları arasından seçiminizi, bütçenize uygun olacak şekilde yapabilirsiniz. İndirimli ve avantajlı balkon salıncak fiyatları için Divona Home web sitesini takipte kalın!

Balkon Salıncak Fiyatları Hangi Kriterlere Göre Belirlenir?

Dış mekânların daha ilgi çekici ve şık görünebilmesi için dekorasyon ürünlerinin seçimi büyük önem taşır. Modellerde; ölçü, tasarım ve renk gibi detaylar öne çıksa da balkon salıncak ürünleri seçiminde önemli olan bir detay daha vardır. Balkon salıncak fiyatları ekonomik ve bütçelerine uygun mobilya seçimi yapacaklar için oldukça önemlidir.

Her geçen gün gelişen mobilya sektöründe, birbirinden güzel bahçe salıncakları üretilmektedir. Peki, balkon salıncak fiyatları ne kadar? Net bir fiyat söylemek mümkün değildir. Çünkü ahşap, plastik rattan ve demir balkon salıncak fiyatları birbirinden ayrılmaktadır. Çünkü balkon salıncak fiyatları belirlenirken yapı malzemesi büyük önem taşımaktadır. Ayrıca fiyatlar belirlenirken dikkat edilecek kriterler şu şekildedir;

  • Balkon salıncağının rengi ve tasarımı
  • Yaşam alanına göre tercih edilecek salıncağın ölçüsü
  • Salıncağın tekli veya çiftli olması
  • Salıncağın sahip olduğu özellikler

1 - Tek Kişilik Balkon Salıncak Fiyatları Nasıldır?

Daha çok iç mekânlarda hem yetişkinler hem de çocuklara özel olarak üretilen ev içi salıncak modelleri vardır. Salıncaklar evin her alanında kullanılsa da, daha çok balkon salıncağı olarak tercih edilmektedir. Dar ve küçük alanlar için tek kişilik ürünler ideal olmaktadır.

Tek kişilik ve özgün tasarımlara sahip olan çocuk salıncak modelleri; çocuklu ailelerin kurtarıcısı olmaktadır. Çünkü çocukların daha keyifli ve huzurlu vakit geçirmelerine yardımcı olmaktadır. Ayrıca bu ürünler yetişkinler içinde muazzam bir dekorasyon ürünüdür. Seçilecek modeller ile dekorasyonlara marjinal bir görünüm kazandırılır.

Tekli balkon salıncak fiyatları oldukça uygundur. Tabii fiyatlar, tasarım ve yapı malzemesine göre değişiklik gösterir. Divona Home en sevilen tekli salıncak modelleri;

Tekli Salıncak Modelleri

Renkleri

Fındık tekli salıncak

Gri

Fındık tekli rattan salıncak

Kahverengi

Oscar tekli bahçe balkon salıncak

Krem

Victor tekli salıncak

Gri

Victoria tekli bahçe salıncağı

Kırmızı

2 - Çiftli Balkon Salıncağı Fiyatları Nasıldır?

Geniş balkonlara ve teraslara sahip olanlar, çiftli balkon salıncaklarının tercih edebilir. Bu ürün modeller kullanılacak alana ekstra bir şıklık ve konfor kazandırmaktadır. Renkleri, yapı malzemeleri ve dokuları ile birbirinden farklı bahçe balkon salıncağı fiyatları Divona Home’da sizi bekliyor!

Genellikle çiftli bahçe balkon salıncakları tasarımları göz önünde bulundurduklarında, oldukça uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Hemen hemen her bütçeye hitap edecek balkon salıncak fiyatları bulunmaktadır.

Siz de kendi bütçenizi göz önünde bulundurarak, dekorasyonlarınızı ekonomik olarak tercih edeceğiniz ürünlerle tamamlayabilirsiniz. Çift kişilik balkon salıncakları ve balkon salıncak fiyatları şu şekildedir;

Çift Kişilik Balkon Salıncak Modelleri

Fiyatları

Victoria turuncu çiftli bahçe salıncağı

₺21,.932,80

Ahtapot çiftli salıncak

₺5.631,41

Victoria kırmızı çiftli bahçe salıncağı

₺21,.932,80

Divona Home En Sevilen Balkon Bahçe Salıncak Modelleri Nelerdir?

Günümüzde gelişen mobilya sektörü birbirinden farklı malzemelerden üretilen salıncak modelleri tasarlanmasını sağlamıştır. Böylelikle her tarzda hitap eden ve her dekorasyonu tamamlayan ürünlere ulaşmak artık oldukça kolay bir hâle gelmiştir. Teras, bahçe, balkon ve kamp salıncak modelleri birbirinden farklı tasarımlarda bulunmaktadır.

Ev içi için daha çok rattan ürünler tercih edilmektedir. Dış mekanlarda ise yine rattan, alüminyum, plastik, hamak modelleri ve demir salıncak modelleri oldukça popülerdir. Tabii bu ürünler üretildikleri yapı malzemesine, tasarımına ve ölçülerine göre farklı fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

Balkon salıncak fiyatları ve birbirinden güzel balkon salıncağı modelleri için, Divona Home en iyi tercih olacaktır. İşte firmamızın en çok sevilen ve tercih edilen bahçe balkon salıncakları;

  • Fındık bahçe salıncak modelleri
  • Kapri rattan bahçe balkon salıncağı modelleri
  • Victoria renkli bahçe salıncak modelleri
  • İnci bahçe salıncağı modeli
  • Victor salıncak modeli
  • Oscar salıncak modelleri

Sık Sorulan Sorular

Dış mekân ve ev içi dekorasyonlarınız için tasarlanan onlarca salıncak modeli bulunmaktadır. Bu ürünler ile ilgili en çok merak edilen balkon salıncak fiyatları konusudur. Balkon salıncak fiyatları hakkında net bir şey söylemek mümkün değildir. Çünkü model ve yapı malzemesi gibi kriterlere göre fiyatlar değişir. İşte bu kategoriye ait en çok merak edilen sorular!

1 – Balkon Salıncakları Ne Kadar?

Balkon salıncak fiyatları salıncakların ölçüsüne, modeline ve üretim malzemesine göre değişir. Bu nedenle tercih edeceğiniz ahşap, rattan, plastik ve alüminyum balkon salıncak fiyatları; ufak detaylarla birbirinden ayrılmaktadır. Bahçe balkon salıncağı fiyatları ₺2.800, 00 - ₺151.000, 00 arasında değişiklik göstermektedir.

2 – 3 Kişilik Salıncak Kaç Kilo Taşır?

Balkon salıncaklarının kapasitesi salıncağın yapısına ve modeline göre değişir. Çeşitli ağırlıklara ve taşıma kapasitesine sahip olan balkon salıncak fiyatları birbirinden farklılık göstermektedir. Özellikle tek kişilik salıncaklar daha az kapasitede bir taşımayı gösterse de, 3 kişilik salıncaklar 250 kiloya kadar ağırlık taşıyabilmektedir.

3 – Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Tekli salıncak modelleri profil yapısına ve malzemeye göre kapasite olarak değişiklik göstermektedir. Ancak genel olarak bu ürünler 120 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip olmaktadır. Ürünlerin kalitesi ve kapasitesi arttıkça balkon salıncak fiyatları noktasında değişmeler yaşanmaktadır.

4 – Bahçe Salıncağı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Teras, bahçe, balkon ve veranda gibi alanlara salıncak seçim yapılırken, aynı noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle kriterlere dikkat edilerek seçilen bir ürün; dekorasyon ile tam bir uyum içinde olmasının yanı sıra hoş bir görünümde sunacaktır. Bu noktada salıncak seçiminde dikkat etmeniz gerekenler şu şekilde şekildedir;

  • Boyut ve kapasite
  • İskelet malzemesi
  • Dekorasyon ve tasarımın uyumu
  • Balkon salıncak fiyatları

5 – Bahçe Mobilyaları Nasıl Korunur?

Bahçe mobilyalarının kullanımında mobilyaları olumsuz yönde etkileyecek birçok faktör söz konusudur. Özellikle biriken kir, toz, yapraklar ve polenler mobilyaların görünümünü olumsuz yönde etkilemektedir. Düzenli olarak özel temizleme suları, sünger ve fırça yardımıyla mobilyaları temizleyerek, uzun yıllar kullanım elde edebilirsiniz

Ayrıca bahçe mobilyalarınız için çeşitli bahçe mobilyası kılıfı seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Her bir bahçe mobilyası için farklı tasarımlarda ve renklerde kılıflar üretilmektedir. Böylelikle kılıfları kullanarak; hem marjinal bir görünümü elde edebilir hem de mobilyalarınızı olumsuz hava şartlarından korunmuş olabilirsiniz.

6 – Salıncak Ömrü Ne Kadar?

Farklı özellikleri, iskelet yapıları ve tasarımları bulunan birbirinden güzel bahçe salıncaklarının kullanım ömürleri de değişiklik göstermektedir. Bir mobilyanın uzun süreli kullanılabilmesi için en önemli etken düzenli bir şekilde bakımının yapılmasıdır. Çünkü bakımı yapılmayan ve sürekli olarak dış mekanlarda kullanılan ürünlerin zamanla deforme göstermesi muhtemeldir.

Bir mobilyayı veya dekorasyon ürününü satın alırken öncelikle kullanım detaylarının iyi bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İklim şartlarına bağlı olmak kaydıyla, düzenli olarak bakımı yapılan bahçe salıncakları en az 10 yıl kullanım ömrü sunmaktadır. Birbirinden dayanıklı salıncak modelleri ve uygun balkon salıncak fiyatları için Divona Home’u tercih edebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı