Balkon Mobilyası Seçiminde Portatif ve Katlanabilir Mobilyaların Yeri

Balkon Masa Sandalyede Katlanır, Portatif Ürün Seçmek Ne Gibi Kolaylık Sağlar?

Balkonlar özellikle sıcak yaz akşamlarında en çok zaman geçirildiği alanlardır. Hatta cam balkon sistemine sahipseniz kış aylarında dahi zaman geçirebileceğiniz alanlar haline dönüşüyor. Sabah kahvaltıları akşam yemekleri 5 çayları ve akşam kahveleri arkadaş sohbetleri ve kimi zaman sadece temiz hava almak için kullanılan bu mekanların yaşamımızdaki yeri son derece önemli alanlarıdır. 

Bazı balkonlar büyük ve geniş iken bazı balkonlar daha dar ve küçük ebatta olabiliyor. Bu sebeple balkon dekorasyonunda çok da yer almayan portatif ürün seçmek kullanım açısından daha doğru bir seçenek olacaktır. Portatif masa takımı tasarımları hem yer bakımından balkonunuzda kolay bir şekilde hareket ettirebilmenizi sağlar hem de soğuk kış günlerinde muhafaza edilmesi için az alan gerektirmiş olur.

 

Portatif Ürünler İle Daha Düzenli Görünen Balkonlar

Balkon dekorasyonunda çoğunlukla ahşap, plastik, alüminyum ürünler ilk başta tercih edilen ürünlerdir. Şık bir balkon için ahşap modellerin daha albenisi olduğunu söyleyebiliriz.

Bir balkonda şıklığın beraberinde pratiklik de önem kazanır. Temizlik yaparken eşyaları saklarken ya da çamaşır asarken ayakaltında bir şeylerin olmaması işinize engel olmayacak ve sizi yavaşlatmayacaktır. Bu sebeple balkonlarda açılır kapanır masa ve sandalye ürünlerini tercih etmek alan kısıtladığı için doğru bir seçim olacaktır. 

Açılır kapanır masa ve sandalye modelleri ihtiyaç duyulması halinde açık alanlarda da kullanım sağlar. Kullanımın bittiği esnada katlanarak kaldırılır ve fazla yer kaplamasının önüne geçilir ve derli toplu bir şekilde kenarda tutulabilir. Özellikle balkonların dar olduğu ya da balkonda saklanması gerekli eşyaların çok fazla olduğu durumlarda kurtarıcı olan bu masalar oldukça fonksiyonel özelliklere sahiptir.

 

Açılır Kapanır Masa Sandalye Modelleri

Açılır kapanır masa ve sandalye modelleri de masalarda da olduğu gibi kolay saklanma ve kolay kullanım özelliği ile balkonların vazgeçilmez eşyaları arasındadır. Bu ürünler balkon dışında da bahçe, mutfak ve benzeri gibi alanlarda kullanıma uygundur.

Portatif masa ve sandalye takımlarında katlanıp içi içe geçebilen modellerde mevcuttur. Bu modeller yer bakımdan çok büyük tasarruf sağlar. Ayrıca bu masa ve sandalyeler sabit masa ve sandalye takımlarından daha da uygun fiyat seçeneği ile satışa sunulur. Hem uygun fiyatlı olması hem de kullanış bakımından son derece uygun olan bu balkon ürünleri ile balkonunuzun keyfini çıkarma zevkini varmış olursunuz.

 

Balkon Dekoru Nasıl Olmalıdır

Balkonlar kapalı olunca ve yaz mevsimlerinin en çok zaman geçirildiği yerlerdir. Kışın bile cam balkon sistemi bulunuyor ise vakit geçirebileceğiniz alan anlamına gelir. Balkonlar evin dışarıya açılan alanlarıdır. Eve yorgun geldiğinizde dinlenebilirsiniz ailenizle beraber keyifli kahvaltı ve akşam yemekleri yiyebilirsiniz. Bu sebeple dekor evin odalarında olduğu gibi balkonda da vazgeçilmez bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Balkon dekorasyonunda fazla yer kaplamayan portatif ürünleri tercih etmek doğru bir seçim olabilir. Portatif masa takımı tasarımları balkonunuzda hızlı bir şekilde hareket etmenize olanak sağlar ve kış günlerinde depolanması için daha az yer gerektirmiş olur.

 

Katlanır Balkon Masası

Katlanır balkon masası yaşamlarında pratiklik arayan bireyler tarafından gözde olan ürünler arasında bulunuyor. Sunmuş olduğu pratiklik yanında aynı zamanda alandan tasarruf edilmesini de mümkün hale getiriyor. Katlanır balkon masaları farklı dizayn ve tasarımlar ile kullanıcıların beğenisini sunuyor.

Katlanır balkon masası çeşitleri içinde sabit bir zemine asılabilen balkon masaları yer alıyor. Bu balkon masaları sahip olduğu aparatlar sayesinde kolay bir şekilde şekil alabiliyor kullanılmadığı zamanlarda katlı şekilde duran Bu ürünler konulduğu alanın rahatlık ile değerlendirilmesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda dar alanlar için aranan ürünler arasında yer alıyor. Bir diğer katlanabilir masalar ise kolay bir şekilde taşınma özelliği vardır. Katlı şekle gelmesi balkon masasının bir yerden diğer bir yere taşınmasını mümkün hale getiriyor. Aynı zamanda kullanılmadığı vakitlerde balkon masasının muhafazası edilişini de kolaylaştırmış olur. Bu sayede katlanabilir balkon masası istenilen yer ve ortamda rahat bir şekilde tercih edilir.

Katlanır balkon masası farklı materyaller kullanarak tasarlanıp üretilir. Bu da farklı özellikle beğenideki bireylerin bu anlamdaki ihtiyaçlarını karşılamazsını sağlamış olur. Metal katlanır masa çeşitleri olduğu gibi ahşap katlanır balkon masa çeşitleri de yer alıyor. Farklı materyaller kullanılarak tasarlanıp üretilmiş olan ürün açık ya da kapalı alanda kolay bir şekilde kullanım imkanı tanıyor.

 

Balkonlar İçin Portatif Masa Sandalye Modelleri

Ev dekorasyonu son dönemlerde giderek önemi artmış bir konu olmaya başlamıştır ve neredeyse tüm bireyler artık ev dizaynlarını değiştirerek yeni tasarımları evlerine uygulamaya başlamışlardır. Ayrıca bununla beraber dekoratif küçük dokunuşlar dahi yapılabiliyor.

Ev dekorasyonu denildiği zaman evin en önemli bölümlerinden bir tanesi olan balkonlar dikkat çekmektedir. Balkonlar özellikle önümüzdeki bahar ve yaz sezonlarında ailecek ve misafirlerimiz ile sıklıkla zaman geçirdiğimiz bölümlerden bir tanesi olacaktır. Bu nedenle balkonlarınızın dekorasyonu da önemli bir hal almıştır. Son zamanlarda balkon dekorasyonlarının gözdesi durumuna gelen portatif masa ve sandalye modelleridir. 

Portatif masa ve sandalyede günümüze giderek popülerliğine artırmış ve sadece balkonlarda değil evin iç odalarında da rahat bir şekilde tercih edilir hale gelmiştir.

Balkonlarda ailece ve konuklarınızla zaman geçirebileceğiniz için bol bol sohbet edeceğiniz rahat oturma gruplarını ihtiyaç vardır. Portatif sandalyeler sağlamış olduğu konforluluğu sayesinde insanlar tarafından oldukça fazla tercih edilir. Ayrıca balkonlar bir oda büyüklüğünde olmadığı için kullanılan sandalye ve masa modellerinin fazla yer kaplamıyor olması aranan özelliklerdendir.

Son zamanlarda özellikle portatif sandalye ve masa modelleri oldukça ideal boyutlara sahip olması ile beraber fazla yer kaplamayarak geniş bir alan oluşmasına da imkan tanıyor. Portatif masa ve sandalyeleri kolay katlanabilir ve taşınabilir olmasından dolayı bireyler tarafından beğenilip çoğunlukla tercih edilir.

Son zamanların favorisi durumuna gelen portatif sandalye ve masa modelleri pek çok farklı malzeme kullanılarak tasarlanıp üretilir. İnsanların balkonlarında genellikle ahşap ya da metal malzemelerden yapılmış olan modelleri öncelikle tercih eder. Ayrıca pek çok farklı model ve tasarım yer alması ile geniş model yelpazesine sahip olan portatif masa ve sandalye modelleri artık pek çok ünlü marka tarafından da üretimi vardır.

 

Her Balkona Uygun Balkon Masası Çeşitleri

Evlerinizin yapısına uygun olarak tercih edebileceğiniz masa modelleri her dekorasyona uygun seçeneğe sahip çeşitliliğe vardır. Küçük balkonlarda kolay bir şekilde uyum sağlayan portatif balkon masa ve sandalye modelleri hem ideal boyutlarda hem de eşsiz tasarımları ile sizlere mükemmel bir deneyim yaşatıyor. Küçük ebatlı balkonlar için geliştirilmiş olan bu ürünler hem camlı tasarımları hem de içerik alternatifleri ile beklentinizi tamamen karşılamayı hedefliyor. Masa tercihi yapılırken balkonunuzun yapısına dikkat etmeniz gerekir. Kullanın bakımından oldukça önemli bir yere sahip olan çok masa ve sandalyeler açık balkonlarda oldukça keyifli vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Yağmur ya da kar yağması durumunda hasar görebilecek  masa seçeneklerini yer vermemeniz gerekir. Bu ürünler kısa süre içinde ilk günkü görünümünü kaybedeceğinden dekerasyondaki bütünlüğün bozulmasına sebep olabilir. Dayanıklı yapısı ile her mevsim size eşlik edebilecek olan camlı portatif balkon masa ve sandalye modelleri ile siz de balkon keyfinize ara vermeyin. Camlı modellerinin beraberinde uzun seneler boyunca dayanıklılığını koruyacak pek çok kullanım beğenisini kazanan bolkon masası seçenekleri de hem uygun fiyata hem de kullanışlı yapısı ile sizlere yüksek performans sunuyor.

Siz de balkon dekorasyonunuz için ürün tercihi gerçekleştirirken balkonunuzun yapısına uygun ebatlarda ve ölçülerde ürün satın alarak kullanım sürenizi daha da uzatabilir ve yüksek verim olanağını elde etmiş olabilirsiniz. Büyük balkonlar için güzel bir alternatif olan yuvarlak balkon masası gibi alternatiflerde görünümü ve yapısı ile farklı bir görünüme ulaşmanızı daha kolay bir hale getiriyor.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı