Bahçede Şıklığın Adı Bursa Rattan Bahçe Mobilyaları

Bursa Rattan Bahçe Mobilyaları

Rattan, son yıllarda mobilyalarda en çok kullanılan malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Bursa rattan bahçe mobilyaları, açık havanın sağlamış olduğu temiz hava, ılık rüzgar ve beraberinde gelecek olan güzel zaman geçirme isteğine farklı bir anlam katıyor. Harika bir seçim yaparak hem konfor sağlayabilir hem de rahatlığınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

 

Rattan Mobilya Özellikleri

Bursa rattan bahçe mobilyaları, son derece özel ve aynı zamanda sahip olduğu özellikleri sayesinde kullananlara avantaj sağlayan bir malzemedir. Asya, Afrika ve Avustralya'da yetişen bir ağaçtan elde edilmiştir. Çok uzun bir süre boyunca açık havada kalması hiçbir sorun yaratmaz. Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. Kış aylarında da olumsuz iklim şartlarından etkilenmemesi bu malzemeyi özel kılmaktadır.

Örme şeklinde tasarlanmış olan mobilyaların büyük bir kısmı rattan kullanılarak tasarlanmıştır. Sentetik ve doğal olmak üzere iki değişik türü vardır. Gerek evlerin bahçe ve balkonlarında gerekse ticari işletmelerde kullanılması söz konusudur.

Bursa Rattan Bahçe Takımları

Bursa rattan bahçe mobilyaları arasında dikkat çeken takımlar; başarılı el işçiliği ile üretilmiştir. Üzerinde kullanılmış olan kumaşın su geçirmemesi büyük avantaj sağlar. Aynı zamanda kolay bir biçimde temizlenmesi mümkündür. Gerek küçük gerekse ebat olarak daha büyük olan yerlerde tercih edilebilir. Takımların bir kısmında kullanılmış olan iskelet alüminyumdan üretilirken, bunun daha farklı türleri de mevcuttur. Sehpalı bir şekilde satılan takımlar genellikle; 1 adet üçlü, 2 tekli ve aynı zamanda sehpadan oluşmaktadır. Koltuk sayısının daha çok olduğu alternatifleri de unutmamak lazım.

Bursa Rattan Salıncaklar

Rattan malzeme kullanılarak tasarlanmış olan salıncaklar hem rahat hem de son derece estetik olan görünümü sayesinde beklentilerin ötesindedir. Renk anlamında değişik opsiyonların olması seçim hakkı anlamına gelir. Oldukça basit bir biçimde salıncak minderinin temizlenmesi mümkündür. Suya ve güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. Rattan mobilyaların örme kısımlarında ise makrume adı verilen ipler kullanılmaktadır. Birinci sınıf malzeme sayesinde çok uzun yıllar boyunca tercih edebileceğiniz bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Bursa Rattan Köşe Takımları

Bursa rattan bahçe mobilyaları geniş bir skaladan oluşması sayesinde farklı birçok ürün anlamına gelmektedir. Köşe takımları bir diğer alternatiftir. Genel özellikleri ise şöyledir;

  • En iyi el işçiliği kullanılarak üretilmiştir.
  • Ürünün iskelet kısmında dayanıklı olan alüminyum kullanılmıştır.
  • Sadece dış mekanlarda değil, iç mekanlarda da tercih edilmesi mümkündür.
  • Takım içerisinde özel tasarlanmış olan sehpa bulunur.
  • Bazı modellerde ise köşe takımı ile beraber, kolay kullanım özelliklerine sahip tabureler de mevcuttur.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak ona göre seçimlerinizi yapabilirsiniz. Divona Home olarak tam 40 sene önce başlamış olduğumuz işimizde başarılı ve kesintisiz bir biçimde devam ediyor. Kaliteli ürünleri yüksek olmayan fiyatlar üzerinden satmaktayız.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı