Bahçe Sehpası Alırken Bilmeniz Gereken 7 Detay

Bahçe sehpası, dekorasyonlarda doğru bir şekilde kullanıldığında oldukça pratik ve şık bir görünüm sergiler. Bu sebepten dekorasyonlara uygun ve doğru modelin seçilmesi önemlidir. Peki, bahçe sehpası satın alırken hangi detayları dikkate almalısınız? İşte, ayrıntılar!

En güzel ve kullanışlı bahçe mobilyası çeşitlerinden bir tanesi olan sehpalar, dekorasyonları tamamlayıcı bir özelliğe sahiptir. Bu ürünler dekorasyonlara uyumlu bir şekilde dekore edildiğinde, mobilyalardan üst düzey bir verim alabilmek mümkün olur. Siz de bahçe dekorasyonunuz için bir sehpa modeli almak istiyorsanız, satın alma sürecinde detaylara dikkat etmelisiniz.

Bahçe Dekorasyonları İçin En Şık ve Kullanışlı Bahçe Sehpası Nasıl Seçilir?

Bahçe sehpası seçimi için; genel dekorasyon stili, renk, model, aksesuar kullanımı, ölçü ve uyum gibi pek çok kriter dikkate alınmalıdır. Tüm bu detaylar birlikte değerlendirilerek, ideal bir seçim gerçekleştirilebilir. Bu noktada bir dekorasyon için bahçe sehpası modeli seçiminde etkili olan detaylar açıklanacak olursa;

1 - Dış Mekan Sehpa Modelleri Kaliteli Malzemelerden Üretilmelidir

Bahçe sehpası yapımı için tercih edilen malzemeler kaliteli bir yapıda olduğunda, mobilyalar uzun süreli bir kullanım sağlar. Böylelikle dekorasyonlarınızda bir bahçe sehpası modelini senelerce kullanabilmek için, kaliteli malzemelerden üretilmesine dikkat etmelisiniz. Ayrıca mobilya seçiminde güvenilir firmalardan da alışveriş gerçekleştirmelisiniz. Bu sayede kaliteli bahçe sehpalarını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Divano Home firması olarak dış mekân koşullarına karşı dirençli bir yapıya sahip sehpa modellerini sunuyoruz. Üstelik farklı yapı malzemelerden üretilen sehpa modelleri de sunarak, çeşitli dekorasyon stillerine hitap ediyoruz. Peki, firmamızın müşterilerine sunduğu sehpa modelleri hangi malzemelerden üretilmektedir?

  • Ahşap
  • Rattan
  • Alüminyum
  • Cam
  • Metal
  • Plastik

2 - Bahçe Sehpası Modelleri Dekorasyon Beklentilerine Uygun Olmalıdır

Gerçekleştirmek istediğiniz bir dekorasyondaki beklentilerinizin ne olduğunu net bir şekilde ifade etmeniz, uygun bir modelin seçilmesinde etkili olacaktır. Örneğin; mobilya temizliği ve bakımı ile ilgili istekleriniz, model seçimini kolaylaştırmaktadır. Bu noktada istediğinize uygun ve pratik bir temizliğe sahip malzemelerden üretilen modelleri tercih edebilirsiniz. Detaylar açıklanacak olursa;

Ürünler

Detaylar

Rattan bahçe sehpası modelleri

Plastikten üretilen sentetik rattan modeller, zahmetli ve düzenli bir bakım gerektirmemektedir.  Yalnızca su ve sabun ile bu malzemeden üretilen sehpaları kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Alüminyum ve plastik bahçe sehpası modelleri

Alüminyum ve plastikten üretilen modeller, en ekonomik seçeneklerdendir. Paslanma göstermezler. Bu sebepten bakımları kolaydır. Su ve sabun kullanılarak, kolay bir şekilde temizlenebilir.

Bahçe sehpası ahşap modeller

Ahşap bahçe mobilyaları farklı ağaç türleri ile üretilmektedir. Ağaç türlerinin kendilerine has bir bakımı bulunmaktadır. Uzun ömürlü ve kolay bakıma sahip olan bir sehpa tercih etmek istiyorsanız,

teak bahçe sehpası tam size göre!

Demir bahçe sehpaları

Demir malzemelerden üretilen bahçe sehpaları, diğer modellere göre ağırdır. Düzenli bir şekilde bakımları gereklidir. Çünkü bakımı yapılmadığı zaman kolaylıkla paslanabilmektedir.

3 - Bahçe Orta Sehpası Modelleri Konforlu ve Doğru Ölçülere Sahip Olmalıdır

Ahşap, plastik, alüminyum ve rattan bahçe mobilyası tercih ederken; mutlaka konforuna dikkat edilmesi gerekir. Bu noktada bir bahçe sehpası dekorasyonda konfor sunmalıdır. Böylelikle kullanışlılık sağlar.

Ayrıca tercih edilen bahçe sehpası modelinin, ölçü olarak kullanılacak olan alanda nasıl duracağı da düşünülmelidir. Divano Home farklı ölçülere sahip ve konforu sunan yüzlerce sehpa modelini müşterilere sunmaktadır!

4 - Dekorasyonlarda Kullanılan Bahçe Sehpası Modelleri Uygun Aksesuarlarla ve Mobilyalarla Kombinlenmelidir

Yaşam alanlarınızı güzelleştiren bahçe dekorasyonunda kullandığınız bütün ürünler, birbiriyle bütünlük oluşturmalıdır. Böylelikle eşsiz bir dekorasyon gerçekleştirilebilir.

Bahçe sehpası modelleri, diğer bahçe mobilyaları ve aksesuarları ile uygun şekilde kombinlenmelidir. Bu sayede mobilyalardan üst düzey bir verim elde edilebilir.

Bu noktada dekorasyonunuzda yer verdiğiniz rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi, oturma grubu, bahçe masa takımı ve bahçe balkon salıncağı gibi ürünlerle; tercih edeceğiniz sehpa modeli uyumlu olmalıdır. Çünkü yaşam alanlarında sağlanan bu kusursuz uyum, hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

5 - Uygun Fiyatlı Bahçe Servis Sehpası Satın Alabilmek İçin İndirimler Takip Edilmelidir

Bütçenize en uygun bir bahçe sehpası satın almak istiyorsanız, sunulan kampanyaları ve indirim fırsatlarını takip etmelisiniz. Divano Home olarak pek çok ürünümüz için müşterilere avantajlı indirimler ve kampanyalar sunuyoruz. Böylelikle kaliteli bahçe mobilyalarını, uygun fiyatlarla satın alınabilmesini sağlıyoruz.

Hem kışın hem de yazın kullanım sağlayan bahçe sehpa modelleri bulunmaktadır. Ancak bahçelerde geçirilen süre yaz aylarında daha çok olduğu için, kış aylarında yapılan sürpriz ürün indirimlerden yararlanabilirsiniz.

6 - Bahçe Sehpası Modelleri Genel Dekorasyonun Hâkim Olduğu Renklerle Uyumlu Olmalıdır

Bir dekorasyon uyumlu renkler ile dizayn edildiğinde, dinamik ve canlı bir ambiyans oluşturmaktadır. Bu noktada bahçe dekorasyonlarınız için tercih edeceğiniz bütün mobilyalar, alanın renkleri ile uyumlu olmalıdır.

Siz de genel dekorasyonun hâkim olduğu renkler ile tasarlanan bahçe sehpası modeli satın alarak, muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz! Böylelikle star bir parça ile dekorasyonlarınızı zenginleştirebilirsiniz!

7 - Kullanılacak Alanın Planı Yapılmalı ve Pratik Kullanım Sunan Bir Model Satın Alınmalıdır

Bahçe dekorasyonlarını oluştururken zaman kazanabilmek için; önceden alanın ölçülüp bir planı yapılarak, sonrasında mobilyalar satın alınmalıdır. Böylelikle seçilen ürünün alana büyük bir model olması ya da küçük kalması gibi olumsuz durumlar yaşanmaz.

Ayrıca kullanılacak alanın dekorasyonuna uygun pratik modellerin seçilmesi kullanım kolaylığı sağlar. Bu noktada tekerlekli bahçe sehpası, uygun alanlarda pratik kullanım için ideal olmaktadır!

Sık Sorulan Sorular

Günümüzde bahçe dekorasyonlarında kullanılan farklı özelliklere ve niteliklere sahip pek çok mobilya bulunmaktadır. Bu mobilyalardan bir tanesi de sehpalar olmaktadır. Çeşitli yapı malzemelerinden üretilerek satışa sunulan; bahçe mobilyaları ve bahçe sehpası ile ilgili sık sorulan sorularda mevcuttur. Peki, o sorular nelerdir?

1 - Bahçe Sehpası Rattan Modeller Kullanışlı mı?

Rattan mobilyalar arasında yer alan sehpa modelleri, hem temizlik hem de kullanım açısından oldukça avantajlıdır. Hafif bir yapıya sahip olan bu modeller kolaylıkla bir yerden bir yere taşınabilmektedir. Ayrıca su ve sabun ile temizlenerek, kolay bir bakım da sunar.

Divano Home birbirinden güzel ve kullanışlı rattan bahçe sehpaları ile dekorasyonlarınıza yenilik getirecektir!

2 - Balkon Mobilyası Çeşitleri Nelerdir?

Firmamızın sunduğu balkon mobilyası çeşitleri oldukça fazladır. Kategori içerisinde çok satanlar yer alır. Açıklanacak olursa; koltuk takımı, yemek masası, balkon bahçe oturma grubu, balkon masa takımı, salıncak ve şemsiye modelleri bu kategori içerisinde sunulmaktadır.

3 - Bahçe Salıncağı Nedir?

Balkon bahçe salıncağı, tüm yapısı veya ayaklarıyla destek alan mobilyalar olmaktadır. Hem çocuklar hem de yetişkinler için üretilen modeller mevcuttur. İşlevselliğinin yanı sıra rahat bir kullanım sunmaktadır.

4 - Bahçe Salıncağı Kaç Lira?

Divano Home olarak sunduğumuz bahçe balkon teras salıncağı modelleri, çeşitli kriterlere bağlı olarak farklı fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Bahçe balkon salıncak ürünlerine dair özellikler fiyatlara etki etmektedir. Bu noktada her bütçye hitap eden bahçe salıncak modellerine ulaşabilmek mümkündür.

5 - Bahçe Şemsiyesi Fiyatları Nasıldır?

Açık alan mobilyaları arasında yer alan bahçe şemsiyesi modelleri, dayanıklı yapısıyla avantajlı bir kullanım sunmaktadır. Bu ürünlere dair fiyatlar; boyut, şekil, renk, malzeme ve tasarım detaylarına göre değişiklik göstermektedir. Bahçe tente, teleskopik ve plaj şemsiyesi vb. modellerinin fiyatları oldukça uygundur.

6 - Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Avantajlı kullanıma sahip tek kişilik bahçe salıncağı modelleri; ortalama olarak tekli salıncaklar 120 kg ağırlık taşıyabilmektedir.

7 - Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Farklı boyutlarda üretilen çok amaçlı bahçe salıncak modelleri vardır. Tek kişilik salıncak, iki kişilik bahçe salıncak ve üç kişilik bahçe salıncağı gibi tasarımlara rastlayabilmek mümkündür. Bu noktada her bir salıncak farklı vücut ağırlıkları taşımaktadır. Örneğin; üç kişilik bahçe balkon salıncağı ortalama olarak 240 kg ağırlık taşıyabilmektedir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı