En İyi Bahçe Salıncak Fiyatları Divona Home’da

Bahçe salıncak fiyatları Divona Home’un salıncak kategorisinde yer alan, model çeşitlerine göre değişmektedir. Bahçe salıncağı fiyatları, istisna olarak balkon salıncağı olarak da nitelendirilir. Sepetli veya sepetsiz sallanma özelliği bulunan, tek kişilik ve üzeri değişen boyutlarla, farklı ham maddeler kullanılarak tasarlanan, oturma grubunun bir parçasıdır.

Divona Home bahçe salıncak fiyatları; ürünün tasarımına, boyutuna ve ham maddesine göre belirlenir. Belirlenen bu fiyatlar, zaman zaman indirimlerle ve güncel zamlarla birlikte değişim gösterebilir. Divona Home’da yer alan en iyi bahçe salıncak fiyatları ve güncel modelleri için, Divona Home mağazamızı veya web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Bahçe Salıncağı Fiyatları ile Sunulan Balkon ve Bahçe Salıncak Modelleri

Geniş ürün yelpazesi arasında yer alan balkon ve bahçe salıncakları, Divona Home’da birbirinden farklı tasarımlarla yer alıyor. Bu tasarımlar kullanıldığı her alana, hem şıklık katıyor hemde konforlu zaman geçirmenizi sağlıyor. İç ve dış mekan uyumlu tasarlanan ve uygun bahçe salıncağı fiyatları ile sunulan modellerin yer aldığı salıncaklar;

Milano Antrasit, Siesta, İnci, Simena, Mallaorca, Alora, Panama, Venedik, Ahşap, Nisan, Nergi, Capella, Oscar, Victor,, Capri Swing, Capri Oylat, Capri Junda, Cenova, Capri Bodrum, Capri Alaçatı, Capri Milas ve Capri Gümbet gibi tasarımlardır. Bu şık tasarımların yer aldığı bahçe salıncak fiyatları ve ürün özelliklerini, Divona Home sitesinden öğrenebilirsiniz.

Divona Home Bahçe Salıncak Fiyatları

Birbirinden farklı modellerle tasarlanan geniş boyutlarıyla yer alan salıncaklar, bahçenizde en sevdiğiniz oturma parçası olacak. Bahçede, balkonda ve evde kullanabileceğiniz iç ve dış mekan uyumlu salıncaklar, mobilyalarla da kombin edilebilecek şık tasarımlara sahip. Her zevke hitap edecek olan bu tasarımların fiyatları zamanla değişebilse de, güncel bahçe salıncak fiyatları şu şekildedir;

  • Milano Antrasit Sepet Salıncağı/ 4.735,38 TL
  • Fındık Tekli Salıncak/ 5.181,08 TL
  • Capri Gümbet Rattan Bahçe Balkon Salıncağı/ 5.750,00 TL
  • Capri Milas Rattan Bahçe Salıncağı/ 5.800,00 TL
  • Capri Alaçatı Örgü Bahçe Salıncağı/ 5.900,00 TL
  • Capri Bodrum Rattan Bahçe Balkon Salıncak/ 5.900,00 TL
  • Cenova Bahçe Balkon Salıncağı/ 5.900,00 TL
  • Oscar Tekli Bahçe Balkon Salıncağı/ 8.900,00 TL
  • Capri Junda Rattan Bahçe Balkon Salıncağı/ 9.490,00 TL
  • Capri Oylat Rattan Bahçe ve Balkon Salıncak/ 11.900,00 TL
  • Capri Swing Double Bodrum Rattan Bahçe Balkon Salıncak/ 12.500,00 TL
  • Victor Tekli Salıncak Modeli/ 14.685,00 TL
  • Oscar Double Bahçe Balkon Salıncağı/ 14.900,00 TL
  • Capella Salıncak Modeli/ 27.007,20 TL
  • Nergis Salıncak Modeli/ 70.183,20 TL
  • Nisan Salıncak Modeli/ 51.000,00 TL
  • Bold Ahşap Bahçe Salıncağı/ 49.324,10 TL
  • Venedik Ahşap Bahçe Salıncağı/ 49.324,10 TL
  • Panama Bahçe Salıncağı/ 61. 936,80 Tl
  • Alora Bahçe Balkon Salıncağı/ 69.699,00 TL
  • Mallaorca Bahçe Balkon Salıncağı/ 77.867,70 TL
  • Simena Ahşap Bahçe Balkon Salıncak/ 78.459,70 TL
  • Monica Bahçe Balkon Salıncak/ 81.129,90 TL
  • İnci Bahçe Salıncak Modeli/ 83.508,00 TL
  • Siesta Bahçe Salıncağı/ 150.752,00 TL

1 - Rattan Bahçe Salıncak Fiyatları

Kullanıldığı her alana şıklık katan rattan bahçe salıncağı modelleri, modern tasarımıyla iç mekanlarda da tercih ediliyor. İç mekânlarda mobilyalarla kombinlenebilen rattan bahçe salıncağı fiyatları;

 Rattan Bahçe ve Balkon Modeli

Rattan Bahçe Salıncak Fiyatları

Capri Gümbet Rattan Salıncak

5.750,00 TL

Capri Milas Rattan Salıncak

5.800,00 TL

Capri Bodrum Rattan Salıncak

5.900,00 TL

Capri Junda Rattan Salıncak

9.490, 00 TL

Capri Oylat Rattan Salıncak

11.900,00 TL

Rattan Capri Swing Double Bodrum Tek Kişilik Salıncak

12.500,00 TL

2 - Bahçe Salıncağı Fiyatları | Divona Home Sepet Salıncak Modelleri

Divona Home ürün kategorisi arasında yer alan sepet salıncakları, birbirinden farklı şık tasarımlarla kullanıldığı her alana konfor ve güzellik katıyor. Kullanıldığı her alanı güzelleştiren, iç ve dış mekan uyumlu olan bu salıncak modelleri genellikle; bahçe, balkon, ve salon gibi alanlarda kullanılır. Baby grubunda olan salıncak modelleri de çocuk odasında kullanılmaktadır.

Farklı tasarımlarla, salıncak kategorisinde yer alan bu modeller; Capri Baby Milas, Capri Baby Gümbet, Milano antrasit, Fındık Rattan, Capri Gümbet Rattan, Capri Milas Rattan, Capri Alaçatı, Cenova, Oscar, Capella ve Panama modelleri olmak üzere kategoride yer alıyor. Sepet bahçe salıncak fiyatları bilgisi için, Divona Home mağazasından veya web sitesinden öğrenebilirsiniz.

3 - Divona Home Ahşap Salıncağı

Ahşap bahçe salıncağı dış mekan uyumlu olarak üretilen bir salıncak modelidir. Bu salıncak modeli, bahçe salıncak fiyatları arasında her bütçeye uygun tasarımlardan biridir. Bahçe salıncak fiyatları, genellikle ürünün tasarımına göre değişen kategori arasında yer alıyor. Divona Home ahşap bahçe salıncaklarında model çeşitleri bulunmaktadır. Bu modeller;

Bold Ahşap, Venedik Ahşap, Monica Ahşap, Siesta Ahşap, Alora Ahşap ve  Simena Ahşap modelleri yer alıyor. Bu modeller salıncak kategorisinde bulunan ahşap özellikli tasarımlardır. Bu şık bahçe salıncak fiyatları için web sitesini veya Divona Home mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle güncel bahçe salıncağı fiyatları ve ürünler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Divona Home Bahçe Koltuk Takımı Yeni Modeller

Güneşli havaların ve serin yaz akşamlarının, en çok değerlendirildiği alanlardan biri olan ve konforlu, keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bahçeleriniz için; Divona Home koltuk takımları bulunuyor. Bu koltuk takımları, modern ve şık modellerle tasarlanan oturma grubudur. Bu oturma grubu, bahçe salıncakları ile kombilenerek spor ve şık bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Bahçe koltuk takımları ve bahçe salıncak fiyatları, zaman zaman değişim göstermektedir. Değişim gösteren bahçe salıncağı fiyatları yanı sıra, model çeşitleri de değişmektedir. Bu modeller; Rattan, Daisy, Alex Alüminyum, Maldiv, Mono, Lale, Kamelya, Petunya ve nergis gibi birçok model çeşitleri bulunuyor. Kullanıldığı her alana konfor sağlayan bu modeller, istisna olarak balkon da kullanılabilir.

Sık Sorulan Sorular

Günümüzde değişen piyasa koşullarında bahçe salıncağı fiyatları değişiklik göstermektedir. Balkon ve bahçe salıncak fiyatları vb. sorular ve yanıtları;

1 - Bahçe Salıncağı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bahçe salıncak alışverişinde öncelikle, bahçe salıncak fiyatları arasında bütçenize uygun modelleri belirlemelisiniz. Belirlediğiniz bütçenizin yanı sıra; ürünün ham maddesine, boyutuna, ve iç- dış mekân uyumuna bakmalısınız. Eğer evinizde, balkonda vs. istediğiniz bir alanda kullanmak istiyorsanız, iç mekân uyumlu olarak tasarlanan ürünleri tercih ediniz.

2 - Bahçe Salıncağı Yıkanır mı?

Balkon ve bahçe salıncakları ile ilgili en çok merak edilen bahçe salıncak fiyatları ve bunun yanı sıra kullanım aşamasıdır. Kullanım aşamasında yer alan salıncak temizliğini, dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Genellikle yıkanması önerilmese de, kullanım ömrünü etkileyeceği söylenebilir.

3 - Rattan Salıncak Özellikleri Nedir?

Salıncak model çeşitleri arasında yer alarak, poli rattan veya sentetik rattan olarak nitelendirilir. Hafif malzeme yapısıyla, her mevsime dayanıklı bir özelliğe sahiptir. PVC, PE ve PU ham maddeleri ile çeşitli kalitelerde üretilmektedir. Rattan bahçe salıncak fiyatları oldukça uygundur.

4 - Bahçe Salıncak Fiyatları Neden Değişiyor?

Geçen zamanla; tek kişilik bahçe salıncak fiyatları, sepet bahçe salıncak fiyatları, rattan salıncaklar ve ahşap salıncaklar zamlarla birlikte değişmektedir. Değişen bu fiyatlar zamların yanı sıra, tekli bahçe salıncağı ve diğer modellerde belirli zamanlarda indirime de girmektedir.

Divona Home her bütçeye uygun bahçe salıncağı fiyatları sunmaktadır. Sizler de cebinizi yakmayacak bahçe salıncağı fiyatları ile benzersiz dekorasyonlar oluşturulabilirsiniz!


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı