Bahçe Saksı Modelleri ile Çiçeklerinize Şık Alan Oluşturun! | 10 Bahçe Saksısı

Bahçe saksı modelleri ile dış mekan başta olmak üzere iç mekan canlıları de dahil, bitki ve çiçeklerinize en uygun dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Bahçe mobilyası dekorasyonu içinde vazgeçilmez olan dekorun parçalarından biri de çiçek ve bitkilerdir. Ortama doğallık ve sıcaklık katacak bu canlıları da en güzel haliyle sunmak, estetik bütünlük açısından önemlidir.

Divona Home olarak hasır ve örgünün doğa ile tekrar buluşmasına yardımcı olacak muhteşem bahçe saksı modellerine set halinde en uygun fiyat ve yüksek kalitede ulaşabilirsiniz.

Divona Home Bahçe Saksı Modelleri ve Özellikleri

Bahçe ya da balkon gibi dış yaşam alanlarında kullanacağınız modern ve bir o kadar da kullanışlı hasır ve rattan modeller son dönemlerin en çok tercih edilen malzeme tipidir. Hem hafif oluşu hem de doğal olması aslında sadeliğin asaletini gözler önüne bir kez daha sermektedir.

Ayrıca bütün bahçe mobilyaları ile yakaladığı bütünlük ve uyum da bahçe saksı modellerini seçilir hale getirmektedir. Divona Home olarak çevreye zararı olmayan el işçiliği ile üretilen saksı setlerimizin genel özellikleri şöyledir;

Bahçe Saksı Modelleri

Özellikleri

Saksı Ölçüleri

İster küçük isterseniz de büyük saksı modelleri ile alanınıza en uygun ürünü seçme imkanı tanır. Çünkü saksı modelleri set halinde büyüklü ve küçüklü olarak satılmaktadır.

Saksı Materyalleri

Dış mekan saksı modelleri her türlü aksesuar ile uyumlu rattan, hasır ve örgüden yapılmıştır. Klasikten spor tarza kadar her stile uygun materyal ile bütünlük oluşturur.

Saksı Şekli

Bahçe saksı modelleri oval, yuvarlak, derin, kulplu, üçlü, dörtlü, iki renkli, kalın hasır örgülü olmak üzere çeşitli tarzlara uygun şekilde yapılmıştır.

Saksı Stili

Her tarza uygun bahçe saksı modeli mevcuttur. Klâsik, spor, şık, modern ve estetik anlamda bahçe salıncağı başta olmak üzere bütün mobilyalarınız ile en uyumlu modelleri sitemizde bulabilirsiniz.

Dış Mekan Saksı Modelleri ve Saksılık Setleri

Divona Home kalitesindeki tüm ürünlerde olduğu gibi bahçe dizaynı için üretilmiş saksı modellerinde de rattan, örgü, hasır kalitesini bulmanız kaçınılmazdır. Küçük dokunuşlu ancak büyük etki yaratan bitki ve çiçek kategorisini en modern ve estetik dokunuşlar ile sunmak herkesin hayalidir. İşte birbirinden iç ısıtan bahçe saksı modelleri şunlardır;

1 - Melango Hasır Örgü Bahçe Saksı

Tamamen insan sağlığına en faydalı doğal iplerden yapılan ve çevre dostu olan bu modelde, modernliğin yanında uzun ömürlü kullanım hedeflenmiştir. Sepet detay özelliklerinde sağlam ve dayanıklı makine dikişi kullanılmıştır. Ölçüleri ise şu şekildedir;

  • 15X15 profil
  • 1 mm kalınlık
  • İskelette statik boya
  • Demonte olarak gönderim mevcuttur.

2 - Dekoratif Büyük Saksı: Çift Renkli Rattan Bahçe Saksı

Rattan kalitesinin belki de en güzel örneklerinden olan bu üründe çift renk el işçiliği dokuma kullanılmıştır. Kalıp ve netlikten ziyade yumuşak geçişlerin olması, ortamı oldukça samimi ve sıcak hale getirecektir. Ayrıca modelin detaylı özellikleri şöyledir;

  • Özellikle sağlam ve oldukça tok duruşlu olmasıyla dış yaşam alanlarına uygun kaliteye sahiptir.
  • Çok yönlü dekorasyona imkan tanır.
  • Bazı noktalarda rattan ip kalitesinin en doğal halini görmeniz mümkündür.
  • Ayrıca el yapımı olduğu için ölçülerde artılar ve eksiler olacaktır.
  • 40 cm çapında ve 32 cm yüksekliğinde ideal bir modeldir.

3 - Yuvarlak Üçlü Çift Örgü Hasır Bahçe Saksı Seti

Üç adet saksılık modelinden oluşan bu sette küçükten büyüğe her kademede ürün mevcuttur. Ürüne ait detaylar şöyledir;

Büyük Boy Ölçüleri

46 cm çapında ve 30 cm yüksekliğindedir.

Orta  Boy Ölçüleri

38 cm çapında ve 25 cm yüksekliğindedir.

Küçük Boy Ölçüleri

30 cm çapında ve 20 cm yüksekliğindedir.

Genel Özellikleri

Rattan el örgüsü ile yapılmıştır.

Ölçülerde hasır örgü olduğu için artı ve eksiler olabilir.

Bahçe saksı sağlam ve tok duruşu ile oldukça dayanıklıdır.

Ürünün bazı yerlerinde renk değişimi olması, doğal olduğunun kanıtıdır.

4 - Yuvarlak Hasır 6’lı Set Bahçe Saksı Seti

Altı adet küçüklü ve büyüklü bu ürün oldukça kullanışlıdır. Gerek büyük bahçe gerekse küçük bahçe alanları için her boyu mevcuttur. Alacağınız dış mekan büyük boy plastik saksı ve küçük boy saksıları, en şık şekilde bu kılıflar içine yerleştirebilirsiniz. Rattan örgü kalitesindeki bu ürün özel tasarım olup ölçüleri şu şekildedir;

Büyükten Küçüğe Bahçe Saksı Kılıfı Ölçüleri

1 Numaralı

45 cm çap

45 cm yükseklik

2 Numaralı

40 cm çap

40 cm yükseklik

3 Numaralı

35 cm çap

35 cm yükseklik

4 Numaralı

30 cm çap

30 cm yükseklik

5 Numaralı

25 cm çap

25 cm yükseklik

6 Numaralı

20 cm çap

20 cm yükseklik

5 - Bombeli Hasır Örgü 2’lü Set

İkili halde satılan bu set, bohem tarz yaratacaklar için ahşap bahçe salıncağı ile kombinlenecek muhteşem detaylı modellerden biridir. Ürün bulunduğu alana sıcaklık ve değişik dizayn fikirleri yaratacak avantaja sahiptir.

El işçiliği ile hiçbir işleme tabi tutulmadan gelişigüzel şekilde en doğal haliyle ilgilileri ile buluşmaktadır. Özellikle küçük bahçe alanları olan kişilerin bitkilerini yerden tasarruf ederek kullanmasına olanak tanımaktadır. Bahçe saksı seti en küçük model çapı 30 cm, yüksekliği ise 43 cm’dir. Büyük modelin ise yüksekliği 43 cm, çapı 44 cm’dir.

6 - Yuvarlak Kulplu Hasır Örgü 3’lü Bahçe Saksılık 

Yuvarlak demir kulpları ile hasırın doğal havasına hem sağlamlık hem de şıklık katmıştır. Bu üçlü modelde birbirinden farklı ölçülerde bahçe saksı kılıfı bulunmaktadır.

Sağlam ve tok örgü ile yapılan modelin kendine özgü tasarımı bulunur. Herhangi bir kalıpla yapılmadığı için keskin ve net çizgilerden ziyade, çiçeklerin kendini içinde iyi hissedeceği samimi bir havası vardır. Diğer bahçe mobilyası  ürünleri ile de oldukça uyumludur. Model üzerindeki leke ve renklenme durumları, modelin insan sağlığına zararı olmayan malzemeden yapıldığını da göstermektedir.

7 - İki Renkli Hasır Örgü Saksılık Set

Siyah ve hasırın üçlü sette kendini bulduğu modern modelin rattan kalitesindeki örgüsü, gözleri ve gönülleri keşfetmeye değerdir. Sağlam ve tok duruşunun yanında ortama çok yönlü dekorasyon avantajı sağlaması da en çok tercih edilme sebeplerinden biridir. Ürünün özellikleri şu şekildedir;

  • El işçiliği ile üretilmektedir.
  • Net ve kesin ölçü boyutları olmamakla beraber, doğal otlardan yapıldığı için renk değişimleri görmeniz olasıdır ki bu naturellik açısından oldukça avantajlı bir durumdur.
  • Rattan ürünlerden olan bahçe saksı modellerini içine yerleştireceğiniz bu özel tasarım set, küçüklü büyüklü halleriyle oldukça şık durmaktadır.
  • Hemen her boyuttaki bahçe alanları için kullanabilirsiniz.

8 - Yuvarlak Bombeli Kalın ve Hasır Örgü Saksılık Set

Yerden tasarruf etmek isteyenlere özel bu set, derin ve uzun ölçüleri ile büyük avantaja sahiptir. Ayrıca derin ve ağız kısmının dar olması çiçeklerin daima nemli kalmasını sağlayacaktır. Kulp detayının oluşu ile de dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanım imkanı verir.

Ayrıca kalın ve oldukça sağlam duruşlu örgü detayı ile dayanıklılık hedeflenmiştir. Dış yaşam koşullarına karşı en sağlam bahçe saksı ya da saksılık olarak kullanacağınız modellerden biridir. Üç boyu mevcuttur. En küçük boyu 24 cm, en büyük boyu ise 40 cm civarındadır.

9 - Demir Kulplu Hasır Örgülü Üçlü Bahçe Saksı Seti

Oval ve demir kulplu bu model hem spor hem şık hem modern hem de mistik tarzların belki de bir arada bulunduğu nadir ürünlerden biridir. İster saksı olarak isterseniz de saksılık olarak kullanabilirsiniz. Bunun yanında;

  • Demir ve yuvarlak kulpları ile tutuş kolaylığı yanında hasır ile bütünlük sağlamıştır.
  • Sık ve kalın dokuma rattan işi sayesinde kolay kolay aşınma olmaz.
  • Doğal rattan malzemesi ile yapıldığı için yani işlem görmediği için, ürünlerin üzerindeki renk cümbüşünü görmeniz ne kadar sağlıklı olduğunun da kanıtıdır.
  • Net ve kesin çizgilerle yapılmamış oluşu da ortamın sıcak atmosferine küçük dokunuşlar katacaktır.

10 - Hasır Örgü Siyah Kulplu 4’lü Bahçe Saksı Seti

Tıpkı tığ ile ince ince büyük titizlik içinde el işçiliğinin zirvesi diyebileceğiniz ürünün malzeme kalitesi rattandır. Hasırın belki de siyah ile en çok yakıştığı oval ve karenin birleşimi bu bahçe saksı ya da saksılık modeli 4 boydan oluşur.

Bahçe alanınıza göre ister dörtlü ister ikili şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca ev içi dekorasyonda da büyük şıklık yaratacaktır. Özellikle ahşap mobilya ile olan uyumu, son derece estetik görünüm yaratmaktadır.

Bahçe Saksı Fiyatları

Bahçe saksı fiyatları kalitesine en uygun şekilde değerlendirilmiş ve ürünler genel olarak birbirine yakın fiyatlı konumlanmıştır. Ancak yine de fiyatlar üzerinde bazı etkenler vardır. Bunlar işçilik, malzeme kalitesi, saksının şekli, saksının modeli, boyutu ve ölçüleri gibi faktörlerdir.

Ayrıca büyük boy plastik saksı fiyatları ile doğru orantılı büyük boy saksı en ucuz modellere buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca internet sitemizden bahçe salıncakları fiyatları başta olmak üzere, hemen hemen tüm ürünlerde geçerli olan kampanya ve sepette indirim imkanından da yararlanabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Divona Home olarak dış mekanlarınıza en uygun bahçe saksı modelleri için, yukarıda birbirinden şık ve modern ürünler mevcuttur. Ayrıca bu konuda merak ettiğiniz sorular için de aşağıdan yardım alabilirsiniz.

1 - Bitki Saksısı Nasıl Olmalı?

Hangi bitki ya da çiçek olursa olsun, mutlaka ama mutlaka saksı delikli olmalıdır ki canlılarınız hava alabilsin. Ayrıca alacağınız model dekoratif görünmelidir. Bunun için hasır, örgü ve rattan modelleri tercih edebilirsiniz. Buna ek olarak bahçe saksı modeli bulunduğu mekâna, dokuya ve mobilyaya uygun renk tonlarını da içermelidir.

2 - Rattan Saksı Dayanıklı mıdır?

Rattan modeller özellikle bahçe için tasarlanmış kaliteli malzeme ile yapıldığı için, uzun ömürlü diyebileceğiniz ürünlerden biridir. İster doğal ister sentetik rattan ipten yapılmış olsun, hem şık hem de dayanıklı ürün almak istiyorsanız tercihinizi bundan yana kullanabilirsiniz.

3 - Rattan Bahçe Saksı mı Plastik Saksı mı?

Rattan dış hava şartlarına en dayanıklı birinci sınıf malzeme kalitesidir. Ayrıca dekoratif olarak da hemen her mobilya ile uyum gösterir. Plastik yine aynı şekilde hem uygun hem de dış yaşam şartlarına dayanıklıdır. Ancak rattan kadar dekoratif değildir. Divona Home bahçe saksı modellerini plastiği kamufle etmek için kullanabilir ve bu durumu avantaja çevirebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı