Bahçe Peyzaj Çalışmalarında Bahçe Salıncağının Yeri Nedir?

Bahçe peyzaj doğal ve yapay unsurları belirli zamanlarda düzenleme işidir. Yani genellikle park, bahçe gibi alanları daha görsel hale getirerek kullanışlılığını arttırmaya yönelik çalışmaları kapsar. Bahçe peyzaj çalışmalarında son dönemlerde popüler olan bahçe salıncağı modelleri yerini almaya başlamıştır.

Divona Home firmamızda birbirinden farklı kalite ve ölçüde bulunan salıncak modelleri tasarım özellikleriyle bahçe peyzaj çalışmalarının en çok tercih edilen bahçe mobilyası ürünleri arasındadır. Ahşaptan rattana kadar dayanıklı ve dekoratif yapısıyla bahçe salıncağı modellerinin dekorasyondaki yeri nedir?

Bahçe Peyzaj Çalışmasında Bahçe Salıncağı Önemi

Doğayı kendi evinde hissetmek ve en samimi haliyle yaşamak isteyenlere en güzel tercihlerden biri, bahçe salıncağı modelleridir. Zaman zaman eğlence bazen dinlenme bazen de yatak olarak kullanacağınız bu tasarımsal modeller ile günün stresini bir nebze de olsun atma şansını yakalayabilirsiniz. Bunun yanında;

  • Dekorasyonda bahçe sandalyesi olmak üzere diğer bahçe mobilyası ürünleriyle en çok uyum sağlayan salıncak ürünleri, bahçe peyzaj noktasında alternatif seçenek olarak kullanılabilir.
  • Dinlenme, eğlence, sallanma, oturma alanı gibi amaçlara hizmet edeceği gibi diğer bahçe mobilyası ürünlerini ön plana çıkarmaktadır.
  • Spordan klasiğe modernden mistik tarza varana kadar her stil ile uyumlu bütünlük yakalamaktır.
  • Dayanıklı ve sağlam dokusuyla hem dekoratif hem de fonksiyonel ilgi ve ihtiyaç köşeleri oluşturmaya yarar.

Bahçe Peyzaj Düzenlemesinde Salıncak Modelleri Dekorasyon Önerileri

Bahçe peyzaj işlemlerinde kullanacağınız salıncak modelleri ile en modern ve şık dokulu dizayn için Divona Home bünyemizdeki ürünlere göz atmanızda fayda vardır. Peki salıncak ürünleri, bahçe peyzaj çalışması düşünenler için nasıl dekore edilebilir?

  • Modern dekorasyon alanları için daha çok minderli salıncak modelleri ile daha açık renkli modellere göz atabilirsiniz.
  • Yine naturel ortamlar için ahşap modeller listenizde bulunsun.
  • Kırmızı, yeşil, turuncu, sarı gibi renkleri açık ve daha geniş alanlarda kullanmanız ortama canlılık katabilir.
  • Bahçe alanınıza en uygun ölçüdeki modeller, yer tasarrufu ve alanı etkin kullanma bakımından önemlidir.
  • Bahçe şemsiyesi, oturma grubu, koltuk takımı, köşe takımı, bahçe sandalyesi, aksesuarlar ile birlikte kullanımı dekorasyonda bütünlük yaratabilir.
  • Spor ve şık bahçe tasarım dekorasyonu için ahşap, hasır örgü modellerini tercih edebilirsiniz.
  • Daha klasik dekorasyon için dayanıklı rattan modeller büyük ölçüde işinizi görecektir.
  • Hem uygun hem de dayanıklı bir bahçe peyzaj dekorasyonu için metal, alüminyum malzemeli salıncak modellerine göz atabilirsiniz.
  • Ahşap salıncak kullanırken bambu ya da hasır ile rattan salıncak kullanırken alüminyum ile destekleyici aksesuar kullanımı bütünlük için avantaj yaratabilir.
  • Müstakil ev bahçe peyzaj için ahşap modelleri tercih edebilirsiniz.
  • Küçük bahçe alanlarına uygun tek kişilik modellere ve büyük bahçe alanlarına uygun iki, üç ve dört kişilik modellere bakabilirsiniz.
  • Zamansız salıncak modeli istiyorsanız ahşap bu noktada avantajlı dokuya sahiptir. Bahçe düzenlemesi işlerinde özellikle son yıllarda doğaya en yakın malzeme olan ahşap materyalinin seçimi de ne kadar çok tercih edildiğinin göstergesidir.

Bahçe Peyzaj Dekorasyonuna Renk Katacak Divona Home Bahçe Salıncak Modelleri

Bahçe peyzaj çalışmalarının bahçe mobilyası ürünlerinden olan salıncak modelleri, birbirinden farklı tasarım özellikleriyle Divona Home bünyemizde yerini almıştır. Her tarza ve mekan ölçüsüne en uygun çeşitleriyle online sitemizde ilgililerini beklemektedir. İyi bir bahçe düzenlemesi yapmak isteyen kişilere aşağıdaki seçenekler hem estetik hem de işlevsel olarak avantaj sağlamaktadır.

1 - Bahçe Peyzaj Çalışmasında Naturel Dokulu Ahşap Salıncak Modelleri ve Dekorasyon Fikirleri

En trend ve güncel modellerden olan ahşap salıncak, doğal çizgide oldukça modern ve şık yapısıyla zerafeti gözler önüne sermektedir. Genellikle sadelikten yana çizgisi olanların tercih edeceği bu modelleri, diğer bahçe ürünleriyle kombinlemeniz oldukça kolaydır. Divona Home bünyemizdeki ahşap salıncak modelleri ile bahçe peyzaj düzenlemesi önerileri nasıl olabilir?

Ahşap Salıncak Modeli

Dekorasyon Fikirleri

Bold Ahşap Salıncak

Bu model büyük bahçe alanlarına uygun şekilde ahşap, bambu ve örgü mobilyalar ve aksesuarlar ile uyumlu olacaktır.

Venedik Salıncak (Ahşap)

Bahçe sandalyesi ve masa takımları ile en uyumlu modellerden biridir. Ayrıca rattan koltuk takımları yanında hoş duracaktır.

Gondol Ahşap Model

Yandan direkli şemsiye ürünleriyle ve ahşap sehpalar ile uyumlu şekilde bahçe peyzaj alanında yerini alacaktır.

Alora Ahşap Model

Modelin renkli dokusuna uyumlu büyük ve dolgulu minderler ile kullanımı, modernlik ve şıklık bakımından etkili olabilir.

Simena Ahşap Model

Yatak olma özelliğiyle ister dinlenme isterseniz de küçük bir aydınlatma lambası ve bambu sehpa eşliğinde keyif köşesi olarak da kullanabilirsiniz.

Monica Ahşap Model

Büyük saksı modelleri ile kendinizi Amazon ormanları içinde hissedebilirsiniz.

Siesta Bahçe Salıncağı

Dinlenme ve yatak olma özelliğine sahip bu model için en güzel dekoratif mobilya, şemsiye modellerinden olacaktır.

2 - Bahçe Dekorasyonunda Rattan Salıncak Modelleri

Bahçe peyzaj düzenlemesinde dayanıklı ve sağlam dokulu rattan kalitesi gerek el işçiliği gerekse kullanışlı yapısıyla çokça tercih edilmektedir. Peki firmamızdaki rattan salıncak modelleri ve dekorasyon fikirleri nelerdir?

Salıncak Modeli

Dekorasyon Önerileri

Panama Salıncak

Ahşap, bambu gibi şık tasarımlı küçük bir sehpa ve saksı ile nostaljik kahve köşeleri oluşturabilirsiniz.

Capri Baby Milas Salıncak

Sentetik rattan dokusunu, puf veya rattan şemsiye modellerinden biri ile kombinleyebilirsiniz.

Fındık Tekli Rattan

Tek kişilik bu model yanında sallanan bambu koltuk ve sehpa ile iyi bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Capri Bed Rattan

Bu model yatak olma özelliğiyle dinlenme ve yatma köşesi olarak kullanılabilir. Tam gölgelik sağlayan yandan direkli şemsiye modelleri ile güzel bir ikili olacaktır.

Victor Tekli Salıncak

Bu model rattan kalitesinin belki de en şık türlerinden biridir. İster balkonda dinlenme ortamı isterseniz bahçede havuz başı şemsiye ile dekore edebilirsiniz.

Capri Baby Rattan Gümbet

Özellikle küçük bahçe peyzaj modelleri seçerken işinize en çok yarayacak ölçülere sahiptir. Aydınlatma lambası ile birlikte kitap okuma köşesi olarak kullanabilirsiniz.

İnci Bahçe Salıncağı

Modern ve şık dokulu kombinasyonlar adına daha büyük minderler ve ahşap dokulu mobilyaları dekore edebilirsiniz.

3 - Küçük ve Büyük Bahçe Peyzaj Düzenlemesi için Tek ve İki Kişilik Modeller

Divona Home olarak her alana en uygun bahçe peyzaj düzenlemesi için gerekli olan salıncak ürünlerine sahibiz. Kalitesinden tasarım özelliklerine varana kadar çeşitli detayları ile uzun ömürlü kullanım sağlayan ve renkli tasarımlarıyla dikkat çeken modeller hangileridir?

Tek Kişilik Bahçe Salıncağı Modelleri

Çift Kişilik Bahçe Salıncağı Modelleri

Capri Baby Milas Rattan Salıncak

Nergis Salıncak

Fındık Tekli Gri

Bold Ahşap Salıncak

Cenova Bahçe ve Balkon Salıncağı

Venedik Salıncak

Milano Antrasit Sepet Salıncak

Mallaorca Salıncak

Oscar Tekli Salıncak

Monica Salıncak

Capri Bodrum Rattan

Simena Ahşap Salıncak

Victor Tekli Salıncak

İnci Salıncak

Gondol Bahçe Hamak

Siesta Ahşap Salıncak

Panama Salıncak

Capri Oylat Rattan Salıncak

Sıkça Sorulan Sorular

Bahçe düzenlemesi için bahçe salıncak modelleri, dekorasyondan kullanım amacına varana kadar yukarıda ayrıntılı olarak verilmiştir. İlave olarak merak ettiğiniz diğer bilgilere de aşağıdaki sorulardan ulaşabilirsiniz.

1 - Bahçe Salıncak Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

Bahçe salıncağı seçerken en önemli detay kullanılan malzeme kalitesidir. Ayrıca diğer yandan ürünün modeli, gelişmiş tasarım özellikleri, rengi ve boyutu ile fiyatı da bu noktada oldukça önemlidir. Diğer mobilyalar ile uyumlu trend modellerden olması ayrıca bakacağınız diğer detaydır.

2 - Bahçe Peyzaj Mobilyaları Nelerdir?

Bahçe düzenlemesi yaparken bahçe alanlarına en uygun oturma grubu, köşe takımı, masa sandalye seti, bahçe şemsiyesi, şezlong modelleri, barbekü modelleri, salıncak modelleri, bahçe aksesuarları en çok tercih edilen mobilyalardır.

3 - Bahçe Peyzajı Ne Zaman Yapılır?

Bahçe düzenlemeleri genellikle kış ve yaz başlamadan önce yılda iki defa yapılmaktadır. Bahçe tasarımınız için öncelikle kullanacağınız mobilyaları, çiçekleri, aksesuarları belirleyip ona göre plan yapmalısınız. Çünkü özellikle bitkiler noktasında toprağın hazır hale gelmesi gerekir.

4 - Bahçe Peyzaj Tasarım Aksesuarları Nelerdir?

Bahçe düzenlemesi yaparken bazı bahçe aksesuarı ürünlerinin kullanımı da ortamdaki bütünlüğü sağlaması noktasında önemlidir. Divona Home firmamızdan kaliteli ve uygun fiyatlı alacağınız aksesuarlar şunlardır; barbekü modelleri, saksı modelleri, ışıklandırma ürünleri, bahçe minderleri, bahçe pufları, sehpalar, rattan aksesuarlar vb. ile bahçe düzenlemesine küçük ayrıntılar ekleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı