Kış Aylarına Uygun Bahçe Oturma Takımları | 10+ Model

Bahçe oturma takımları, kullanışlı ve seçkin tasarımları sayesinde hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilmektedir. Divona Home kış aylarında da bahçe keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz bahçe oturma takımları sunar. Peki, bu modeller nelerdir? İşte, ayrıntılar!

En özel ve benzersiz niteliğe sahip Divona Home bahçe oturma takımları, kullanışlı yapılarıyla dikkat çekmektedir. Bu modeller dekorasyonların güzelleşmesine katkı sağlarken aynı zamanda konforda sunarak, rahat bir kullanıma sahiptir. Tüm bunların yanı sıra sunduğumuz oturma takımlarını uygun fiyatlarla da satın alabilmeniz mümkündür.

En Kullanışlı ve Modern Bahçe Mobilyası Modelleri | Divona Home Bahçe Oturma Takımları

Özellikle kış aylarında kullanım için tercih edilen bahçe ve balkon mobilyası seçimi oldukça önemlidir. Çünkü bu aylarda kullanılacak mobilyaların dış mekân koşullarına karşı direnç göstermesi gerekir.

Bu noktada kış aylarına uygun bahçe oturma takımları çeşitlerine Divona Home’da ulaşabilirsiniz! Sunulan modeller hem şıklığı hem konforu hem de dayanıklılığı ile dekorasyonlarınız için ideal bir tercih olacaktır.

Bahçe oturma takımları; farklı yapı malzemeleriyle üretilerek satışa sunulmaktadır. Rattan, ahşap ve alüminyum malzemelerden üretilen modeller, bahçe mobilyası çeşitleri olarak en çok satanlar arasında yer almaktadır. İşte, kış aylarında dekorasyonlarınızda severek kullanacağınız bahçe oturma takımları!

1 - Kullanışlı Rattan Bahçe Mobilyası: Divona Home Bahçe Oturma Grubu Rattan Modeller

Rattan bahçe oturma takımları, kaliteli yapısı sayesinde açık hava kullanımına imkân sunmaktadır. Farklı tasarımlarda ve ölçülerde satışa sunulan bu modeller, bahçelerde şık bir dekorasyon ürünü olarak yer alır.

Ayrıca rattan modeller, her bütçeye hitap eden fiyatlarla da müşterilere avantaj sağlar. Aynı zamanda bahçe ve balkonlarda kullanıma uygun olan bahçe oturma grubu plastik modellerde, uygun fiyatlı olarak satışa sunulmaktadır. Peki, Divona Home olarak sunduğumuz kullanışlı ve şık rattan oturma takımı modelleri nelerdir?

Ürünler

Set İçeriği

Pure rattan bahçe oturma grubu - krem

2+1+1+S

Doky rattan bahçe oturma grubu

2+1+1

İbiza rattan bahçe oturma grubu

3+1+1+S

Bella rattan bahçe oturma grubu

2+1+1

İsabel rattan bahçe oturma grubu

3+1+1

2 - En Şık Bahçe Oturma Grubu Modelleri: Alüminyum Bahçe Oturma Takımları

Yazın kavurucu güneşine ve kışın sert koşullarına karşı dayanıklılık gösteren alüminyum bahçe oturma takımları, ideal bir kullanım sunmaktadır. Paslanmaz özelliğe sahip şık ürünler, hem kolay bir bakım hem de uzun süreli bir kullanım sağlar.

Özellikle kış aylarında alüminyum malzemelerden üretilen bahçe oturma takımları seçeneklerini, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Çünkü aşırı soğuk havalarda bile dayanıklılık sunacaktır. Ayrıca bu tarz havalarda alüminyum bahçe oturma grubu koruma örtüsü ile de kolaylıkla korunabilmektedir.

Son dönemlerde açık alan mobilyası olarak en sık tercih edilen modeller arasında yer alan alüminyum bahçe oturma takımları; Divona Home farkıyla dekorasyonlarınızı süslüyor! Siz de popüler bir şekilde bahçe balkon mobilyası olarak tercih edebileceğiniz, alüminyum bahçe takımı modellerine göz atmak istemez misiniz?

  • Neon alüminyum oturma grubu
  • Lizbon alüminyum bahçe oturma grubu (3+1+1+S)
  • Palma alüminyum set
  • Rita mini oturma grubu (2+1+1+S)
  • İstanbul alüminyum bahçe oturma grubu (3+1+1+S)
  • Crox alüminyum oturma grubu
  • Alex alüminyum oturma grubu

3 - Dekorasyonları Güzelleştiren Bahçe Oturma Grubu Ahşap Modeller

Bahçe dekorasyonlarınızda değerlendireceğiniz ahşap bahçe oturma takımları, 4 mevsim pratik bir kullanım sunan ahşap bahçe mobilyalarındandır. Özellikle bu modellerin rahat yapısı, büyük bir beğeni toplamaktadır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen ahşap bahçe oturma takımları, pratik bir temizliği de sizlere sunacaktır.

Dekorasyonlarınızı renklendiren ve süsleyen ahşap bahçe oturma grubu minderi ile de kullanım sağlanabilir. Böylelikle bu modellerle rahat bir şekilde saatlerce yemek yiyebilir, oturabilir ve sohbet edebilirsiniz! İşte, Divona Home’un müşterilerine sunduğu, çok amaçlı ve farklı zevklere hitap eden ahşap bahçe balkon takımı modelleri!

Ürünler

Set İçeriği

Monte Carlo ahşap bahçe oturma grubu

3+1+1+S

Parle ahşap bahçe oturma grubu

3+2+1+S

Verona bahçe oturma grubu

3+2+1+1+OS

Vinca bahçe üçlü koltuk takımı

3+1+1

Wood iroko ahşap bahçe oturma grubu

3+1+1+S

Sık Sorulan Sorular

Yaz ve kış aylarında bahçenin tadını çıkarmak için kullanılan mobilyalardan olan bahçe oturma takımları; geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu mobilyalar, kalabalık aileler için oldukça idealdir. Misafirlerinizle veya ailenizle keyifli vakit geçirmek için, bahçe oturma takımları ile dekorasyonlarınızı süsleyebilirsiniz. Peki, bahçe mobilyaları ve oturma takımları ile ilgili merak edilen sorular nelerdir?

1 - Bahçe Oturma Takımı Nasıl Seçilir?

Divano Home olarak geniş ürün yelpazesiyle bahçe oturma takımları sunmaktayız. Bu ürünler, her bütçeye ve her zevke hitap etmektedir. Sizde dekorasyonlarınız için bahçe oturma takımları seçerken, bütçenize ve zevkinize uygun bir model tercihinde bulunmalısınız. Balkon masa sandalye, yemek masası takımları, sehpa modelleri ile de bu takımları tamamlayabilirsiniz.

Genel dekorasyon stilinize uygun dilediğiniz modele kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu noktada rattan, ahşap ve alüminyum modeller, modern tasarımları ile Divona Home’da sizleri bekliyor!

2 - Bahçe Oturma Grupları Fiyatları Nasıldır?

Piyasa göre hem kalite hem de ucuz bahçe mobilyaları sunan Divona Home dikkat çekmektedir. Kategori içerisinde sunulan bahçe oturma takımları; model bazında farklı nitelikli özelliklere sahip olmaktadır.

Bu noktada ürünlerin özellikleri, rengi, tasarımı, boyutu ve aksesuarları gibi detaylar fiyatları etkilemektedir.

3 - Bahçe Salıncağı Nedir?

Balkon ve bahçelerde kullanım sağlayan bahçe salıncağı modelleri, oldukça kullanışlı ürünlerdir. Ayrıca bahçe masa takımı ve bahçe oturma takımları ile eşsiz bir uyum yakalayabilirler. Bahçe salıncak modelleri bütün hava şartlarına karşı dayanıklı olmaktadır. Bunun yanı sıra ahşap ve rattan malzemelerden üretilen modellerde mevcuttur.

Bütün iskeletinden ya da ayaklarından destek alan bahçe balkon salıncağı, rahatlık açısından da konfor sunmaktadır. Ayrıca bahçe salıncak modelleri, hem yetişkinler hem de çocuklar için özel olarak tasarlanmaktadır.

4 - Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi Modelleri Nasıldır?

Divona Home rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi (teleskopik, plaj şemsiyesi) modellerini; hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Özellikle sert hava koşullarında bile kullanım sağlayan bu şemsiye ve tente modelleri, bahçelerde sorunsuz bir kullanıma olanak sağlayacaktır.

5 - Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Bahçe salıncak modellerinin kapasitesine göre, taşıyacağı vücut ağırlığı da değişmektedir. Tek kişilik salıncak veya iki kişilik bahçe salıncak modelleri, farklı vücut ağırlıkları taşımaktadır. Ayrıca ürünlerin dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmesi de, bu duruma etki eder.

6 - Bahçe Salıncağı Kaç Lira?

Bahçe balkon teras salıncağı modellerinin üretim malzemesi, boyutu, rengi, tasarımı ve bazı nitelikli özellikleri gibi pek çok kriter; fiyatların belirlenmesinde etkin bir rol oynamaktadır.

Siz de dekorasyonlarınıza ve zevklerinize uygun bir bahçe balkon salıncağı tercihi yaparak, site üzerinden fiyatlarını ve indirim fırsatlarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Üstelik avantajlı kargo imkânlarımızdan da yararlanabilirsiniz. Ayrıca sunduğumuz tekli salıncak ve çiftli salıncak modellerinin yanında hamak modellerine de göz atabilirsiniz.

7 - Tekli Bahçe Salıncağı Kaç Kilo Taşır?

Dayanıklı ve üst düzey kaliteye sahip malzemelerden üretilen tek kişilik bahçe salıncağı modelleri, ortalama olarak 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Tercih edilen bir salıncak modelinin kapasitesi; kalitesi ve tasarımıyla ilgilidir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı