Bahçe Oturma Gruplarıyla Bahçe ve Balkonlarınızı Konforlu Alanlara Dönüştürün

 

Gerek iç mekânlarda gerekse dış mekânlarda kullandığımız mobilyalar, yaşadığımız her anın çok daha konforlu olmasını sağlarken tarzınızı yansıtacak şekilde dekore edilmesi, yaşam alanımızın daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlar. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte bahçelerimiz ve balkonlarımızın dekorasyonu da yeniden önem kazanmaya başladı. Daha konforlu daha şık ve daha estetik bir bahçe ya da balkonlara sahip olmak için bahçe oturma gruplarına dekorasyonda yer vermek hem pratik hem de ekonomik bir çözüm olabilir.

Bahçeli bir eve sahip olmak hepimiz için çok büyük bir avantaj. Yaşam alanlarımızda kendimize ait alanlar ne kadar fazla olursa, rahatlığımız ve konforumuz da o derecede artar. Bu nedenle bahçeli bir eve sahipseniz oldukça şanslısınız. Ancak hepimiz bu kadar şanslı olamayabiliriz. Evinizde bahçe kadar olmasa da biraz daha rahat nefes alabileceğimiz en az bahçe kadar önemli dış mekanlarımızdan biri de balkonlar… Balkonlarımızın tasarımında kullanabileceğiniz bahçe oturma grupları ile mekanınızı çok daha konforlu ve çok daha şık bir alana dönüştürebilmeniz mümkün.

Bahçe Oturma Grupları Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bahçelerinizi ve balkonlarınızın tasarımında kullanacağınız oturma gruplarının seçimi için bilmeniz gereken önemli detaylar var. Bahçenizi ve balkonunuzu şık bir mekana dönüştürürken üzerinde geçireceğiniz zamanı da düşündüğümüzde konforu da göz önüne alarak tercihler yapmak, evde kaldığımız pandemi şartlarında dikkat edilmesi gereken ilk ve en önemli konu.

Dış Mekana Uygun Sağlamlıkta Ürünler Seçin

Dış mekanda kullanılan mobilyalar, evimizde kullandığımız mobilya ve oturma grupları ile aynı ortam koşullarına sahip değil. Güneş, rüzgar, gündüz ve gece sıcaklık farklılıkları gibi pek çok hava koşuluna iç mekanlarda kullanılan mobilyalara göre daha fazla maruz kalan bahçe oturma gruplarında sağlamlık ve ortam koşullarına dayanıklılık son derece önemli. Bu nedenle ister bahçenizde isterseniz balkonunuzda kullanmayı düşündüğünüz bahçe oturma gruplarının dayanıklı ve sağlam mobilyalar olmasına dikkat etmelisiniz.

Ürün Kalitesi Kullanım Ömrünü Uzatıyor

Mobilyaların üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi, kullanım ömrünü ile doğru orantılı... Bahçe mobilyalarının iskeletinde kullanılan ahşap ya da metal aksamlar için kullanılan malzeme kalitesi uzun yıllar üzerinde keyifli vakit geçirmenize olanak sağlar. Ahşap aksamların üzerindeki boyanın güneşe ve soğuk hava şartlarına dayanıklı olması da oldukça önemli. Ürünlerin kalitesini belirleyen faktörler, üründe kullanılan malzemelerin kalitesi kadar işçiliğin de kaliteli olması. Hem malzeme hem de işçiliğin kalitesi ürünün kalitesini birlikte ortaya çıkarıyor.

Mekana Uygun Büyüklükte Mobilyalar Tercih Edilmeli

Bahçeler ve balkonlar için kullanılacak oturma gruplarında boyut elbette önemli. Özellikle bahçelere nazaran daha küçük boyutlara sahip balkonlarda kullanacağınız mobilyalarınızın boyutları alanın kullanımını daraltmadan daha ferah kullanım imkanı sunacak ebatlarda olması gerekiyor. Küçük alanlar için metal aksamlı bahçe oturma grupları muadili ahşap ürünlere göre alandan kazanmanızı sağlayabilir. İster klasik ahşap ister metal iskeletli ürünlerden hangisini seçerseniz seçin mekanın boyutunu göz önüne alarak hareket emeniz son derece önemli.

Tarzınızı Yansıtan Ürünleri İnceleyin

Evdeki kullandığınız mobilyalarla uyumlu ya da zıt kombinler tercih sebebiniz olabilir. Her iki mekanın da ferah kalabilmesi için tarzınıza uygun ürünleri seçmeniz yaşam alanınızda alacağınız konforu yükseltecektir. Bu nedenle bahçe oturma grubu seçemeden önce iyi bir araştırma yaparak modeller üzerinde tarzınızı yansıtacak ürünler bulabilmeniz mümkün. Bahçe Oturma Grupları koleksiyonumuza ulaşarak sizi yansıtan farklı ebatlardaki kaliteli ürünlerimizden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Garantili Ürünler Tercih Edilmeli

Satın almayı düşündüğünüz ürünü seçmeden önce, ürünün kalitesinin bir göstergesi olan garantisinin olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. Kaliteli üretim yapan firmalar her durumda ürünlerine güvendikleri için ürünler firmaların garantisi altında satışa sunulur. Malzeme kalitesi ve işçilik ürünlerin kalitesini belirleyen en önemli etkenlerdir. Ürünlerimizde kullandığımız malzemelerin kalitesine ve uzman ekibimiz tarafından özenle hazırlanan mobilyalarımızın kaliteli işçiliğine olan inancımız tamdır. Firmamızda üretilen tüm ürünler, kalite kontrolleri tam ve eksiksiz olarak sağlandıktan sonra satışa sunulur. Olası tüm risklere karşı firmamız tarafından üretimi gerçekleştirilmiş olan bahçe oturma gruplarımız firmamızın garanti kapsamındadır. Müşterilerimizin gönül rahatlığıyla kullanabilmeleri önceliklerimiz arasında yer alır. Bu nedenle üretimini ve montajını gerçekleştirdiğimiz tüm ürünlerimiz firmamızın 2 yıl tam garantisi altında satışa sunulmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı