Bahçe Mobilyası Minderi ile Bahçe Salıncaklarınızı Dekore Edin!

Bahçe mobilyası minderi dekorasyonda en önemli malzeme seçimi kriterlerinden biridir. Dayanıklılığın ve sağlamlığın belki de mobilya iskeleti haricindeki ikinci kıstası, ürünün konforu noktasında kullanılan minder özelliğidir.

Divona Home kalitesiyle bahçe mobilyası alanında kullandığımız tüm minder kumaşı ürünlerinde birbirinden farklı tasarımsal özellikler mevcuttur. Özellikle de bahçenizin dekoru için oluşturacağınız salıncak modelleri, gerek dinlenme gerek oturma gerekse eğlence maksatlı minder kumaşları ve süngerleri birinci sınıf kalite ile yapılmıştır. Peki fark yaratan bu modellerin özellikleri nelerdir?

Divona Home Kaliteli Bahçe Mobilyası Minderi Özellikleri

Birbirinden farklı kumaş ve sünger yapısı, renk seçeneği, ortopedik kalitesiyle Divona Home olarak tüm ürünlerimizde birinci sınıf kalitedeki minder kumaşını kullanmaktayız. Gerek iç gerekse dış yaşam alanlarınızın ortamında kullandığınız koltuk takımı, oturma grubu, masa sandalye seti ve salıncak modelleri ile bu kaliteyi ve konforu kolaylıkla hissedebilirsiniz. Ürünlerimizde kullanılan minder kalitesi özellikleri şöyledir;

                  Bahçe Mobilyası Minderi Özellikleri

Renk Seçeneği

Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip modeller mevcuttur. Son dönemlerin yeni nesil popüler modern dokusu için daha soft renkleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca bohem tarz bahçe mobilyası içinde özellikle bahçe salıncağı minderi seçerken kırmızı, yeşil, mavi gibi renklere de göz atabilirsiniz. Bunun yanında çizgili, geometrik desenler de sıkça tercih edilen renk kategorisinde yer alır.

Malzeme Kalitesi

Malzeme kalitesi itibariyle oldukça dayanıklı ve su itici özelliklere sahip bahçe mobilyası birinci sınıf kalite Galia kumaştan üretilmektedir.

Sünger Yapısı

Hem sırt hem de oturma alanında ortopedik özelliklere sahip  sünger kalitesi bulunmaktadır. Bu şekilde özellikle uzun süreli oturmalarda, insan sağlığına faydalı düzene de sahip olabilirsiniz.

Kolay Temizlenebilir

Salıncak modelleri başta olmak üzere bütün bahçe mobilyası ürünlerinde kullandığımız minder kumaşı özelliği antibakteriyel içeriklidir.

Dayanıklı ve Sağlam

Bahçe mobilyası minderi su itici özelliği sayesinde ve dış hava şartlarına karşı en kaliteli malzeme ile yapıldığı için, uzun yıllar kullanılabilir özelliktedir.

Portatif Kılıf

Diğer yandan daha kolay temizlik ve kolay kullanım için kılıfların fermuarlı olanları da mevcuttur. Bu şekilde dilediğiniz zaman temizleme imkanı ve farklı kılıf kullanma seçeneğine de sahip olabilirsiniz.

Minderli Bahçe Salıncağı Modelleri ile Konforlu ve Şık Dekorasyon

Keyifli bir bahçenin olmazsa olmazı kaliteli, dayanıklı ve estetik bahçe salıncağı modelleridir. Bir salıncağın da kalitesi minderi ve rahatlığı ile anlaşılmaktadır. Bahçe mobilyası minderi seçerken bu püf nokta oldukça mühimdir. Peki Divona Home bünyemizde bulunan bahçe mobilyası minderi ile kaliteli salıncak modelleri hangileridir? 

1 - Rattan Salıncak Bahçe Mobilyası Minderi

Rattan bahçe salıncaklarının minderleri genellikle alacağınız ürün içinde satılmaktadır. Rattan kalitesine en uygun şekilde minder kılıfı, sünger ve yapısı bulunmaktadır. Peki bu salıncak modelleri minder özellikleri detaylı olarak nasıldır?

  • Kötü hava şartlarına uygun kalitede üretilmiştir.
  • Süngerlerin hem oturma hem de sırt kısmı bulunmaktadır.
  • Diğer rattan, ahşap, alüminyum mobilyalar ile her türlü uyum ve renge sahiptir.
  • Özellikle bahçe alanına en uygun ve en çok tercih edilen yaz renkleri sarı, yeşil, nude, beyaz, gri, krem gibi açık tonlardır.
  • Rattan kalitesi ile antibakteriyel ve küf tutmaz özelliklere sahiptir.
  • İç katkısından dolayı güneş ışınlarına karşı oldukça dayanıklı yapısı vardır.
  • Solma ve aşınma kesinlikle yapmaz.
  • Çizgili, renkli, geometrik desenli, bohem tarz, modern dokulu vb. alternatifleri mevcuttur.
  • Çoğu modelin portatif kılıf özelliği vardır.
  • Yüzde yüz pamuk ve elyaf karışımı dokusuyla ister tek isterseniz de bahçe mekanına en uygun bahçe mobilyası minderi kullanabilirsiniz.

Bütün bu özelliklere sahip minderli Rattan salıncak modelleri ile hem konforlu hem de şık ürünlerin sahibi olmaya ne dersiniz? Peki tercihiniz olacak bu modeller hangileridir?

 

Minderli Rattan Salıncak Modelleri

Tek Kişilik Modeller

Capri Baby Milas Rattan Bahçe Mobilyası Minderi

Panama Bahçe Salıncağı

Fındık Tekli Rattan

Ahtapot Çiftli Salıncak

Cenova Bahçe Salıncak

Çift Kişilik

Capri Junda Rattan

Capri Bed Rattan

Oscar Double Rattan

Üç ve Dört Kişilik

Nisan Rattan

Nergis Salincak

İnci Bahçe Salıncağı

2 - Ahşap Bahçe Salıncak ve Modern Dokulu Minder Dekorasyonu

Doğal ve aynı zamanda natüralist çizgide ilerlemenin en güzel yolu belki de ahşap bahçe salıncağı modellerini mekanlarınızda kullanmaktır. Ürünlerimizde kullanılan kaliteli bahçe mobilyası minderi sayesinde hem şık hem de spor dekorasyonlara imza atabilirsiniz. Peki bu ahşap salıncak modelleri ve minderleri ile oluşturabileceğiniz dekorasyon fikirleri neler olabilir?

  • Öncelikle ahşap modellerde daha toprak tonlu minder rengi seçimi mekanlarınıza oldukça modern hava katacaktır.
  • Yazın açık bahçe alanları için daha iç açıcı ve doğa ile uyumlu çizgili, renkli, şekilli bahçe mobilyası minderi modellerinden faydalanabilirsiniz.
  • Diğer bahçe mobilyaları ile uyumlu büyük ya da küçük dolgulu modellerden yardım alabilirsiniz.
  • Fermuarlı modelleri seçerek kolay temizleme ve yıpranma durumlarında kılıf değişimi yapabilirsiniz.
  • En çok satılan minderli ahşap modellere göz atabilirsiniz. Bunlar şöyledir; Bold ahşap, Venedik bahçe salıncağı, Gondol ahşap, Panama, Simena, Siesta salıncak modelidir.

3 - Kolay Temizlenebilir Salıncak Minderleri ve Renkleri

Divona Home kalitesindeki tüm salıncak modelleri minderi antibakteriyel kumaştan üretilmiş olup, ayrıca su itici özelliği ile de kötü hava şartlarına en uygun kalitededir. Sadece ılık su ve nemli bez yardımıyla düzenli olarak yapacağınız hijyen sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Peki bu özelliklere sahip ve en çok tercih edilen salıncak modelleri ve renkleri hangileridir?

Salıncak Modeli

Bahçe Mobilyası Minderi Özel Tasarım Rengi

Alora Model

Sarı

Mallorca Model 

Füme

Simena Ahşap

Fıstık Yeşili

Monica Model

Çizgili Buz Mavisi

İnci Bahçe

Gri

Siesta Bahçe Salıncağı

Krem

4 - Kötü Hava Şartlarına Dayanıklı Salıncak Modelleri ve Minderleri

Alüminyum iskelet üzerinde rattan örgü ya da sağlam ahşap ile yapılmış bahçe mobilyası minderi de son derece kaliteli kumaştan üretilmiştir. Bu minderler ile hem şıklığı hem de konforu aynı salıncak modeli üzerinde bulabilirsiniz.

Bunun yanında dekorasyonda da diğer mobilyalar ile kolay uyum sağlayan doku ve içeriklere de sahiptir. Birbirinden kaliteli ve dayanıklı alüminyum salıncak modelleri ve minder özellikleri şöyledir;

Cenova Salıncak

Mantar ve küf tutmaz.

Aşınma karşıtıdır.

Capri Gümbet Rattan

Yıkanabilen ve kolay temizlenen bahçe mobilyası minderi bulunur.

Ultraviyole güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.

Milano Antrasit Gri Salıncak

Minder içleri dolgulu boncuk elyaf ile doludur.

Şık ve rahat kullanım sağlar.

Antibakteriyel kumaşı ile uzun ömürlüdür.

Fındık Tekli Rattan

Bahce mobilyası minderi ürüne dahil olup, kolay temizlenebilir özelliklidir.

Capri Bed Rattan

Kir tutmayan, rahat ve kaliteli bahçe mobilyası minderi mevcuttur.

5 - Bahçe Mobilyası Minderi ile Alternatif Aksesuar Dekorasyonu Salıncak Fikirleri

Bahçe mobilyası minderi genellikle salıncak modelleri içinde yer alır. Buna ek olarak minderler portatif olduğu için zamanı gelince kılıf değişimi ya da kırlent, yastık gibi ekipman alternatifleri ile de dekorasyon oluşturma imkanı da tanımaktadır. Bu noktada dikkat etmeniz gereken detaylar şöyle olabilir;

  • Genellikle mistik tarz oluştururken büyük ve dolgulu salaş minderli salıncak modelleri yanında, renkli ve büyük kırlent seçiminde de bulunabilirsiniz.
  • Alanı olduğundan geniş göstermek adına bahçe minderlerini açık renkli seçmenizde fayda vardır.
  • Daha kontrast yaratmak adına ise minderleri sade olan salıncak modelleri üzerine tam tersi renginde geometrik şekilli kırlent ve yastık seçimi kullanabilirsiniz.
  • Modernlik için yine aynı şekilde kahve tonlu bahçe mobilyası minderi renklerinden yararlanabilirsiniz.
  • Spor tarzı sevenler için çizgili minderler ve aksesuarlar da bu noktada işe yarayacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular

Bahçe mobilyası minderi ile dış yaşam alanlarınızda kullanacağınız salıncak modelleri sayesinde en uygun dekorasyonu yapabilirsiniz. İşte tam da bu noktada karşınıza çıkan sorular üzerinden de bu konuda fikir edinebilirsiniz?

1 - Divona Home Bahçe Mobilyası Minderi Fiyatları Nasıldır?

Bahçe mobilyası minderi genellikle ürünlere dahil olduğu için fiyatlar da buna en uygun kalitede belirlenmiştir. Fiyatlar üzerinde renk seçeneği, malzeme kalitesi, ürün ölçülerine uygun minder boyutu, ilgi ve ihtiyaca en uygun model vb. etkilidir. Ayrıca indirim ve kampanyalar için web sitesi adresini takip edebilirsiniz.

2 - Salıncak Minderi Ne İşe Yaramaktadır?

Salıncak modelleri üzerinde kullanılan ve ürünlere ait olan bahçe mobilyası minderi, oturma ve yaslanma alanlarında rahat uzanma ve oturma keyfi için kullanılır. Özellikle uzun süreli oturmalarda oldukça işe yaramaktadır.

3 - Salıncak Bahçe Mobilyası Minderi Temizliği Nasıl Yapılır?

Divona Home olarak ürünlerimizin hemen hepsi antibakteriyel kumaştan üretildiği için ek hijyen ve bakım istemez. Bu noktada tek yapmanız gereken fermuarlı minderleri söküp yıkamak ya da nemli bez ve doğal temizleyici ile temizlemektir.

4 - Minder Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Bahçe mobilyası minderi kumaşı, mobilyanın kalitesi ile aynı oranda olmalıdır. Özellikle dış yaşam alanlarına uyum sağlayacak dayanıklı kumaş modelleri akrilik, polyester, olefintir. Bu kumaşların ortak özelliği su itici ya da su geçirmez olmasıdır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı