Bahçe Mobilya Örtüsü Bahçe Salıncağı için Gerekli mi? Nerede Kullanılmalı?

Bahçe mobilya örtüsü, olumsuz hava koşullarına karşı dış mekan mobilyalarını muhafaza etmek ve korumak amacıyla üretilmektedir. Bahçe dekorasyonunda oturma grubundan bahçe salıncağı ürünlerine varana kadar tüm bahçe mobilyası ürünlerini üst düzey koruma ile uzun ömürlü hale getirebilirsiniz.

Bu noktada dikkat edeceğiniz kalite ve pratiklik konusunda detaylar olacaktır. Divona Home olarak bahçe mobilyalarınızı uzun süreli yağış ve güneş gibi açık alan şartlarından korumak adına, bahçe mobilya örtüsü ürünlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bahçe Mobilya Örtüsü Nerede Kullanılır ve Ne İşe Yarar?

Farklı yaşam alanlarından teras, bahçe, havuz kenarı, balkon gibi özellikle açık alanlarda kalan mobilyalarınız için kılıflardan yararlanmak önemlidir. Bu konuda bahçe koruma örtüsü su geçirmez yapısı ve dayanıklılığıyla en üst düzey koruma sağlayacaktır.

Mevsimsel şartlar sebebiyle özellikle kış ayı için mobilyalarınızın ilk günkü sağlamlığında kalması yönünde sizlere iyi bir fırsat sunacaktır. Buna ek olarak güneş, rüzgar gibi olumsuz hava şartlarına karşı da üstün koruma sağlar. Böylelikle sizi yeni bir bahçe mobilyası ürünü alma derdinden kurtarmış olur.

Bahçe Mobilya Örtüsü Bahçe Salıncak Ürünlerinde İşe Yarar mı?

Havaların ısınması ile birlikte balkon, bahçe ve teras gibi açık alanlarda dekorasyon oluşturma fikirleri de şekillenmeye başlamıştır. Özellikle bahçe salıncağı dışarıda vakit geçirip eğlenmek, dinlenmek isteyenlerin en çok tercih ettiği mobilya ürünlerdendir. Ancak beklenmedik hava olaylarına karşı sağlamlığını korumak da size düşmektedir.

Bahçe mobilya örtüsü uygun şekilde üstün koruma sağlamak adına işinize yarayacaktır. Özellikle ahşap gibi uzun süreli su temasına karşı korunaklı salıncak modelleri için bu koruma kılıfları ile daha uzun süre koruma sağlayabilirsiniz. Tek, iki, üç kişilik salıncak modelleri kategorisinde her ölçüye en uygun bahçe koruma örtüsü mevcuttur.

Bahçe Mobilya Örtüsü Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bahçelerde kullanılan ahşap, rattan, metal gibi mobilyaları dış yaşam şartlarına korunaklı hale getirmek için mobilya örtüsü kullanabilirsiniz. Dayanıklılığı üst seviyede destekleyen bu ürünleri seçerken bazı noktalara dikkat ederek alırsanız rahat edersiniz. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Kendi bahçe mobilyalarınıza en uygun ölçüyü almanızda fayda vardır. Bu şekilde hem de estetik hem de üstün koruma sağlayabilirsiniz.
  • Su geçirmez özelliği bulunan modelleri alırsanız, koruyuculuk anlamında daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Suya dayanıklı modeller sadece toz, tüy, çevre kurumuş yapraklar gibi dış etkenlerin yanında, ayrıca hava şartlarına da uyumludur.
  • Bahçe mobilya örtüsü kolay temizlenebilir kumaş kalitesinde olmalıdır. Sabunlu su ve nemli bez ile kısa sürede kirlerden arınmalıdır.
  • Bağlamalı, geçirmeli ve fermuarlı olan modelleri oldukça pratiktir. Yani bahçe mobilyalarınızın yapısına en uygun olan koruma kılıfını seçerseniz, kolay kullanım sağlamış olursunuz.
  • Mobilya kılıfı modellerini temizlerken dikkat etmeniz gerekenler bulunur. Yırtılmanın önüne geçmek için sert hareketlerle değil de daha yumuşak ve kısa süreli hareketlerle temizlik önemlidir.

Divona Home Bahçe Mobilya Örtüsü Tasarım Özellikleri

Divona Home olarak gerek dış mekan mobilyaları gerek bu mobilyaları koruyan kılıflar noktasında birinci kalitedeki malzemeyi kullanarak üst düzey dayanıklılık ve garanti vadetmekteyiz. Peki aldığınız mobilyaların sağlamlığını iki kat yükselteceğiniz bahçe koruma örtüsü tasarım özellikleri nelerdir?

Bahçe Mobilya Örtüsü Özellikleri

Bahçe mobilya koruma örtüsü (130x190 cm),

230x150x100 cm,

205 x 105 cm ölçülerinde her mobilya için ideal boyutlara sahiptir.

Dış mekan koruma kılıfları en zorlu hava şartlarına karşı bile en üstün ve etkin korumayı sağlar. Kolay temizlenebilir özellikte kumaş kalitesine sahiptir.

Özellikle yaz aylarında solma, eskime durumlarının, kış aylarında ise aşınma ve yırtılma, çürüme durumlarının önüne geçer.

Mobilya kılıfı ürünlerinde su geçirmez tasarım özellikleri mevcuttur. Bu şekilde bahçe mobilyası ürünlerinde uzun ve dayanıklı kullanım imkanı tanır.

Kir, leke, toz gibi durumlara karşı mobilyalarınızı korur.

Çeşitli boyutlarıyla her bahçe mobilyası ile neredeyse uyumlu ölçülere sahiptir. Bu yönden fonksiyonel olduğunu da görebilirsiniz.

Fermuarlı, bağlamalı ve geçirmeli yapıda olanlar ve diğer modeller sayesinde hızlı ve kolay şekilde takıp çıkarma özelliğine sahiptir.

Farklı ve kaliteli ve dayanıklı yapı malzemesine (Çadır kumaşı vb.) sahip olup, uzun yıllar yırtılmadan hem kendini hem de üzerine takıldığı mobilya ürününü korur.

Bahçe Mobilya Örtüsü Kullanabileceğiniz Divona Home Ürünleri

Bahçe mobilya örtüsü hem eşyaların korumasını sağlayıp, hem de farklı şekillerde görünmesine yardımcı olan kılıflardır. Genellikle bahçe mobilyalarından çabuk sıkılan kişilere Divona Home olarak ürünleri değiştirmeden nasıl daha uygun bütçe ile farklı tasarımlar yapabileceğini göstermiş olduk. Birbirinden farklı desen ve renkte ürettiğimiz bu kılıfları, kapalı ya da açık her alanda kullanabilirsiniz.

Daha çok bahçe sandalyesi, masa - sandalye seti, oturma grubu, köşe koltuk takımı gibi ürünlerde tercih edilmektedir. Özellikle de evcil hayvanı ve bebeği olan kişiler, bahçe mobilyası kılıfı ürünleri oldukça idealdir. Dolayısıyla bu şekilde hem mobilyalarınızı korumuş hem de kılıfı dış etkenlerden korumuş olursunuz. Peki Divona Home hangi mobilya ürünlerinde bu kılıfları tercih edebilirsiniz?

1 - Bahçe Mobilya Örtüsü: Bahçe Şemsiyesi

Bahçe mobilya örtüsü kullanabileceğiniz ürünlerden biri bahçe şemsiyeleridir. Bu ürünler her ne kadar da sert rüzgara karşı mermer ayak vb. dayanıklı yapısıyla bilinse de zamanla güneş ve yağmur gibi etkenlerden az da olsa etkilenecektir.

Bahçe şemsiyelerinde plaj ve tente modelleri için su geçirmeyen kumaştan yapılmış koruma kılıfları tercih etmek yerinde olacaktır. Özellikle şemsiye kullanmadığınız zamanlarda modelinizin güneş ve yağmur etkenlerine daha az maruz kalması için kullanabilirsiniz. Peki bahçe koruma örtüsü hangi modellere uygundur?

  • Teleskopik modeller
  • Ortadan gövdeli
  • Yandan kollu
  • Uzaktan kumanda ile çalışan otomatik modeller
  • Çift açılır mega şemsiye modelleri
  • Manuel mini şemsiye modelleri
  • Klasik modeller

2 - Bahçe Sandalyesi

Dış mekanlarda en çok tercih edilen mobilya parçalarından biridir. Aşınma, yıpranma ve hasar durumlarının önüne geçmek için bahçe mobilya örtüsü kullanmanız uzun ömürlülük noktasında avantajlı olacaktır.

Birbirinden farklı ölçü ve renkte modelleri bulunan kılıflar için sitemizin internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Yıllar sonra dahi ilk günkü görüntüyü kışın ya da yazın hava şartlarına karşı tek koruyucu olarak yakalayan en kaliteli kılıf modellerine ulaşmanız mümkündür.

3 - Bahçe Masa Takımı Bahçe Mobilya Örtüsü

Dış mekan ürünleri aşınmaya ve yıpranmaya karşı yüksek direnç gösteren malzeme kalitesine sahiptir. Ancak özellikle ahşap, bambu, doğal örgü modellerin zamanla uzun süreli yağmur ve su şartlarına karşı deforme gösterme ihtimali az da olsa bulunur.

Bu doğrultuda ürünlerin ömürlerini garanti olarak uzatmak isteyenler bahçe mobilya örtüsü modellerinden destek alabilir. Ürünlerimiz şu geçirmez, kalın yapılı, kir ve leke tutmayan, kolay temizlenebilir özellikte ve toz, polen gibi olumsuzlukları savan yapıdadır.

4 - Bahçe Köşe Takımı

Bahçe köşe takımları değişik materyallerden üretilmektedir. Plastik ya da rattan modeller her ne kadar dış yaşam koşullarına karşı dayanıklı olsa da ahşap, bambu modelleri korurken daha titiz davranmalısınız. Bunu ya kapalı alanlarda muhafaza ederek ya da koruma örtüsü ürünleriyle kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bunun için kullanmadığınız zamanlarda mobilyalarınızın üzerini ideal ölçülü ve su geçirmez yapıdaki bahçe mobilya örtüsü ürünleriyle örtmeniz, yeterli olacaktır.

5 - Bahçe Oturma Grubu

Ürünlerin güneş ve yağmur gibi her iki duruma karşı üstün şekilde korunmasına yardımcı olmak amacıyla su geçirmez kumaştan üretilen kılıflardan destek almanızda fayda vardır. Ancak bu şekilde mobilya ürünlerinizin daha uzun ömürlü ve fonksiyonel olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca;

  • Yaz ve kış mevsimine karşı eşyalarda yıpranma, solma durumlarının önüne geçebilirsiniz.
  • Geniş bahçesi olan kişilerin tercih edeceği üstün kalitedeki bu ürünlerin kalitesine zarar gelmemesi için, sitemizden alacağınız kılıflar sayesinde en uygun fiyata en yüksek korumayı sağlayabilirsiniz.
  • Ayrıca güneş ve yağmur kaynaklı deformenin önüne geçebilirsiniz.
  • Farklı renk ve desenleri ile dekoratif bahçe uyumunu da yakalayabilirsiniz.

Bahçe Mobilya Koruma Örtüsü En Ucuz Fiyat Divona Home'da!

Şık ve birbirinden dekoratif koruma kılıfları için Divona Home sitemizi incelemeye ne dersiniz? Yüksek kalite, doku ve rengiyle ürünlerdeki bütçe dostu fiyatı da inceleyebilirsiniz. Mağazamız kaliteden ödün vermeyerek uygun fiyat anlayışı sunmasıyla da müşteri memnuniyetini hedeflemiştir. Bunların yanında bahçe mobilya örtüsü fiyatları üzerinde etkili bazı unsurlar vardır. Şöyle açıklanacak olursa;

  • Bahçe mobilya örtüsü ürünlerinde kullanılan dayanıklı malzeme
  • İşçilik
  • Ölçü ve boyut
  • Renk ve tasarım özellikleri (Fermuarlı vb.)
  • Üründe yapılan kampanya ve sepette indirim fırsatları vb. etkilidir.

Sizler de bir daha yeni bahçe mobilyası almamak için, sandalyeden koltuğa varana kadar en uygun fiyatıyla bu koruma örtülerinden tercih edebilirsiniz. Bunun için firmamızın internet sitesini takip etmeniz yeterli olacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Bahçe mobilya örtüsü doğru kullanıldığında ve uygun ölçülere sahip olduğunda mobilyalarınızı dış etkenlere karşı en üstün düzeyde korur. Böylelikle daha uzun yıllar bahçe ürünleriyle hem keyifli hem de konforlu kullanım sağlayabilirsiniz. Bahçe mobilya örtüsü hakkındaki merak ettiklerinize de aşağıdan göz atabilirsiniz.

1 - Bahçe Mobilya Örtüsü Ölçüleri Nasıldır?

Bahçe mobilya örtüsü farklı yapısı ve tasarım özellikleriyle değişik ölçülere sahiptir. Genellikle 300x190 cm, 230x150x100 cm ve 205x105 cm olacak şekilde satışa sunulan ideal ölçü boyutları bu şekildedir. Oturma grubu, sandalye, masa, şemsiye, salıncak modelleri için en uygun boyuttaki bahçe mobilya örtüsü ürünlerini tercih ederek üstün koruma sağlayabilirsiniz.

2 - Bahçe Mobilya Örtüsü Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Bahçe mobilya örtüsü alırken malzeme kalitesi dış yaşam şartlarına karşı dayanıklı olmalıdır ki hem kendini hem de mobilyalarınızı koruyabilsin. Bunun için şeffaf ve kalın su geçirmez çadır kumaşı, plastik, polyesterden üretilen modelleri fiyatına uygun şekilde alabilirsiniz.

3 - Bahçe Mobilya Örtüsü Çeşitleri Nelerdir?

Kullanılan malzeme, fiyat, işçilik, tasarım özelliklerine göre modeller farklılık gösterir. Plastik bahçe mobilya örtüsü daha hafif ve dayanıklıdır. Polyester bahçe mobilya örtüsü UV ışınlarına karşı daha dayanıklıdır. Su geçirmez bahçe mobilya örtüsü modelleri ise kar ve yağmura karşı en etkili modellerdir.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı