Eskişehir Bahçe Mobilya Fiyatları | Güncel Fiyatlar

Bahçe mobilya fiyatları, geniş aralıklar ile müşteriler için uygun düzeylerde belirlenmiştir. Bu noktada farklı seviyelerdeki bütçelere hitap eden bahçe mobilya fiyatları sayesinde, ihtiyaç duyulan ürünlere kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Peki, Divona Home’da farklı malzemelerle üretilerek satışa sunulan bahçe mobilyalarının fiyatları nasıldır?

Satışa sunulan bahçe mobilya fiyatları, çeşitli kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Lüks olan bahçe mobilyaları diğer mobilyalara göre yüksek tutarlara sahip olabilmektedir. Ayrıca az parçalı olan bahçe mobilyaları ise, fiyat açısından daha uygundur. Bütün bunların yanında renk, tasarım, boyut ve desen gibi kriterlerde fiyatların belirlenmesinde etkilidir.

Eskişehir Mobilya Mağazası Olan Divona Home Bahçe Mobilya Fiyatları Nasıldır?

Divona Home bahçe mobilyası çeşitleri, geniş bir ürün yelpazesi ile sunulmaktadır. Aynı şekilde bu mobilyalara dair fiyat seçenekleri de oldukça geniştir. Sunulan bahçe mobilyaları kategorileri içerisinden ihtiyaçlarınızı ve zevklerinizi karşılayan bir model belirleyerek, bütçenize uygun bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle hem bütçenize hem de beklentilerinize uygun bir alışveriş fırsatı elde edebilirsiniz.

Firmamız üzerinden kaliteli ve ucuz bahçe mobilyaları alternatiflerine sahip olabilmek oldukça kolaydır. Genel olarak bahçe mobilya fiyatları, bütçe dostu fiyat seçenekleri ile müşterileri memnun edecek düzeydedir.

Her kesimden insanın bütçesine hitap eden ve cep yakmayacak bahçe mobilyası fiyatları için, showroomlarımızdan veya web sitemizden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Peki, Divona Home olarak sunduğumuz ürünlerimizin fiyatlarını belirlerken hangi faktörler dikkate alınır?

  • Ölçü
  • Renk
  • Hangi materyalden üretildiği
  • Kalite
  • Desen
  • Ürünlerle kullanılan bahçe mobilyası aksesuarları
  • Tasarım
  • Çeşitli nitelikli özellikler.

1 - Rattan Bahçe Mobilyası Fiyatları

Yoğun geçen stresli ve uzun bir gün sonrasında, bahçelerinizde dinlenmek ve rahatlamak için rattan mobilyaları tercih edebilirsiniz. Rattan bahçe mobilya fiyatları Divona Home’da bütçenizi zorlamayan düzeylerde sunulmaktadır.

Bahçelerinizde vakit geçirmek için ideal olan rattan modeller, çeşitli model seçenekleri ile sizlere sunulur. Evde salıncak modelleri, şemsiye modelleri, oturma grupları, köşe takımları, sandalye modelleri, bahçe masa takımı modelleri ve aydınlatmalar gibi çeşitli pek çok rattan ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Dekorasyonlarınız için en uygun tasarıma sahip ve suya dayanıklı bahçe mobilyaları çeşitlerini, ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Tercih edilen bahçe mobilyaları farklı fiyatlara sahip olabilmektedir. Bu durumun asıl nedeni, mobilyaların üretiminde kullanılan malzemeler ve tasarımdır. Ayrıca rattan bahçe mobilya fiyatları noktasında; boyut, renk ve ürün adedi gibi detaylarda fiyatların belirlenmesinde ilişkilidir.

2 – Ahşap Bahçe Mobilya Fiyatları

Bahçelerde doğal bir görünüm sunan ahşap bahçe mobilya fiyatları; ürünlerin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak materyal kalitesi, sunulan ürünlerin fiyatının belirlenmesinde etkin bir rol oynamaktadır.

Divano Home farklı renk ve tasarımlarla üretilen ürünleri geniş bir çeşitlilikle sunmaktadır. Bu ürünler arasında oturma grupları, koltuk takımları, masalar, sandalyeler, salıncaklar ve rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi modelleri yer alır.

Sizde isteğiniz renge ve boyuta sahip mobilyaları bütçenize uygun bir şekilde seçebilirsiniz. Örneğin; firmamızda bahçe şemsiyesi büyük ve daha küçük boyutlarla tasarlanarak, küçük ve büyük bir bahçe için alternatifler sunulmaktadır.

Bu noktada ahşap bahçe mobilyaları fiyatları, farklı bütçelere sahip olan ve çeşitli zevklere sahip pek çok müşterinin istediği ürünü bulabilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda ahşap bahçe mobilya fiyatları, dönem dönem uygulanan indirim ve kampanya fırsatlarıyla da daha uyguna satın alınabilmektedir.

3 – Alüminyum Bahçe Mobilyası Fiyatları

Sağlam ve sert bir metal olan, hafif bir ağırlığa sahip alüminyum bahçe ve balkon mobilyası fiyatları; uygun seçeneklere sahiptir. Özellikle paslanmaz bir niteliğe sahip alüminyum mobilyalar, bahçelerde sıklıkla harika bir parça olarak tercih edilmektedir.

Kaliteyi ve rahatlığı sağlayan alüminyum bahçe mobilya fiyatları, makul bir şekilde müşterilere sunulmaktadır. Bu ürünler satın alınmak istendiğinde, Divona Home müşterilerine büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Estetik, avantajlı ve yüksek standartlı alüminyum bahçe mobilya fiyatları; piyasaya göre en uygun düzeylerde ve indirimli fiyatlarla sizlerle!

4 – Plastik Bahçe Mobilyası Fiyatları

Dış mekân koşullarına karşı dayanıklılık sunan plastik bahçe mobilya fiyatları; diğer mobilyalara nazaran daha uygun seviyelerde olmaktadır. Bu noktada plastik bahçe mobilyalarına dair fiyatlar, herkes için makul seviyelerdedir.

Plastik bahçe mobilya fiyatları noktasında belirleyici olan etkenler mevcuttur. Bu etkenler arasında; ürünlerin üretiminde kullanılan malzemenin kalitesi, hangi renge sahip olduğu, ürünlerin boyutu ve tasarımı gibi etkenler sayılabilmektedir.

Siz de kolaylıkla bütçenize uygunluk sağlayan plastik ürünlere, kaliteli ve şık bir tasarımla Divona Home’dan sahip olabilirsiniz. Ayrıca modellerin özelliklerine bakıldığında; hafif bir yapıya sahip olması, bahçelerde kolaylıkla taşınabilmesi fırsatını sunacaktır.

Bu noktada avantajlı bir kullanım sunacak ve beklentilerinizi karşılayacak plastik ürünler veya ürün grupları için; sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz bir modeli vakit kaybetmeden sipariş vererek, uygun fiyatlarda temin edebilirsiniz.

5 – Bambu Bahçe Mobilya Fiyatları

Dekoratif açıdan zengin bir görünüme sahip olan bambu bahçe mobilya fiyatları, uygun düzeylere sahiptir. Dolayısıyla bambu malzemesi ile üretilen mobilyalar yoğun bir şekilde talep edilmektedir.

Hem yaz hem de kış aylarında konforlu bir şekilde kullanım sunan bambu bahçe mobilyalarının, şık ve zarif duruşları sayesinde dekorasyonlarınıza benzersiz bir dokunuş yapabilirsiniz. Çeşitli model ve renk seçeneklerinin yanı sıra geniş kitlelere hitap eden fiyatlar sunan bu mobilyalara, Divona Home üzerinden erişebilir ve satın alabilirsiniz!

Divona Home Bahçe Mobilyası Modelleri Nelerdir?

Bahçe dekorasyonlarını şık bir şekilde gerçekleştirmek için, farklı özellikler sunan bahçe mobilyaları tercih edilmektedir. Özellikle bu alanlarda kullanılan mobilyaların dış mekân koşullarına karşı dirençli olmasına dikkat edilmelidir.

Divona Home bahçe mobilyası kategorisinde birbirinden kaliteli ve dayanıklı modeller sunmaktadır. Ayrıca uygun bahçe mobilya fiyatları seçeneklerini de firmamız üzerinden inceleyebilirsiniz. Peki, bahçe mobilyası kategorisi içerisinde sunduğumuz modeller nelerdir? İşte, çok satanlar ve kullanışlı ürün detayları!

Divona Home Bahçe Mobilyaları

Bahçe şemsiyesi  

Bahçe oturma grupları

Bahçe köşe takımları

Bahçe masaları

Bahçe masa takımları

Bahçe sandalyesi

Bahçe aydınlatma aksesuarları

Bahçe şezlongları

Barbeküler

Bahçe salıncağı

Sık Sorulan Sorular

Balkon bahçe teras gibi dekorasyonlarda kullanılan açık alan mobilyaları oldukça çeşitlidir. Şık ve modern görünüme sahip olan bu ürünler; farklı yapı malzemelerinden üretilerek satışa sunulmaktadır. Divona Home’da satışa sunulan bahçe mobilya fiyatları ise, uygun fiyatlı seçeneklerle dikkat çeker. İşte, bahçe mobilyaları ve bahçe mobilya fiyatları ile ilgili sıkça sorulan sorular!

1 - Bahçe Şemsiyesi Nasıl Kapanır?

Dekorasyonlarda kullanılan tente, teleskopik, cafe, yandan gövdeli ve bahçe şemsiyelerinin genel çalışma prensipleri aynıdır. Şemsiye gövdesinde yer alan kolun çevrilmesi ile, pratik bir şekilde ürünler açılıp kapanabilmektedir.

2 – Plaj Şemsiyesi Ne Renk Olmalı?

Genellikle plajlarda tercih edilen şemsiyelerin açık renkli seçilmesi tavsiye edilmektedir. Çünkü açık renkli plaj şemsiyeleri güneşi doğrudan yansıtabilme özelliği göstermektedir.

3 - Bahçe Mobilya Fiyatları Uygun mu?

Bahçe dekorasyonlarını kaliteli mobilyalar ile süslemek isteyen kişiler, uygun fiyatlı ve dayanıklı mobilyalara yönelmektedir. Divona Home olarak hem balkon hem de bahçe mobilyası fiyatlarını, her bütçeye uygun şekilde sunuyoruz. Siz de yüzlerce ürün arasında yer alan dekorasyonlarınıza uygun bir modeli, cebinizi yakmayacak şekilde satın alabilirsiniz!

Bahçe balkon salıncağı, köşe takımı, mutfak yemek odası takımı, yemek masası sandalye takımı, çocuk odası, bebek odası, genç odası ve yatak odası koltuk takımı, oturma grubu, hamak modelleri, tek kişilik ve çift kişilik balkon masa sandalyeler, Capri Swing salıncak modelleri gibi pek çok ürüne ulaşabilirsiniz!


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı