Bahçe Köşe Takımları; Rahatlığın ve Konforun Yeni Adı

Evimiz bize ait en özel alandır. Bu yüzden adım attığımız her yerin kendimize özel olmasını isteriz değil mi? Özellikle evinizin küçük ya da büyük bir bahçesi varsa onu da bu bakış açısıyla en kullanışlı hale getirmek en doğal tercihimizdir. Bahçe köşe takımları size bu konuda büyük bir avantaj sağlar.

Köşe takımları modern ve konforun ön planda olduğu mobilyalardır. Yani tam olarak bir bahçede ya da terasta talep edebileceğiniz türden olduğunu söyleyebiliriz. Alan bakımından çeşitli avantajları olmasının yanı sıra çeşitli modelleri de vardır. Fakat her model her bahçe ya da teras için uygunluk göstermez. Bahçe köşe takımları arasından seçim yapmak için öncelikle bahçenizde ne tür bir imaj çizmek istediğinize karar verin. Ama hızlı karar vermek size avantaj yerine sonradan pişman olacağınız kararlar aldırmamalı. Bu yüzden gelin birlikte bahçeniz için en uygun köşe takımını nasıl seçeceğinizi inceleyelim.   

Bahçe Köşe Takımı Nerelerde Kullanılabilir?

Bahçe oturma grupları aslında geniş bir kullanım alanına sahiptir. Evinizin bahçesinde, havuz kenarında ya da terasınızda kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bahçe köşe takımları kullanım bakımından size çok sayıda avantaj sağlar. Özellikle de alan bakımından.

 

Geniş bir bahçeniz varsa seçeneklerinizi genişletebilir ve daha uzun modeller tercih edebilirsiniz. Ama dar alanlarda kullanacağınız mobilyalar için öncesinde mutlaka ölçüm yapın. Böylece sonradan alan-eşya uyuşmazlığı ile karşılaşmazsınız.

Teraslar için ise salon mobilyalarınızla uyumlu olan modelleri kullanmanızı öneririz. Sonuçta teraslar evin dışa bakan yüzüdür. Ve evinizin zarafetini terasınıza taşıyarak hem şık hem de işlevsel bir alan yaratabilirsiniz. Bu alanı şık ev bitkileri, dekoratif duvar süsleri ya da minik yastıklarla şık ve konforlu bir hale getirmek ise tamamen sizin elinizde. Öncelikle işe mobilya seçimi ile başlayın; sonrasında kendi yaratıcılığınızı özgür bırakarak karakteristik bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

Kalabalık Ailelerin Kurtarıcısı; Bahçe Köşe Koltuk Takımları

Mobilyalar her evin en önemli parçalarıdır. Evin karakteristik özellikleri ile birlikte ev sahiplerinin zevklerini ortaya koyar. Bolca makrom süsü ya da pastel renklerin bir arada kullanıldığı bir evin sahibi için bohem tarza sahip diyebiliriz. Bu nedenle bahçe köşe takımları seçerken kendi tarzınıza en uygun olana yönelmelisiniz. Özellikle kalabalık aileler için mobilya seçimi daha büyük önem arz eder.

 

Çocukların, gençlerin ve büyüklerin bir arada yaşadığı bir evde mobilyalarınızın estetiği ile birlikte dayanıklılığı da önemlidir. Tabi konforu arka plana atmak olmaz.

Rattan Takımları İle Doğal Bir Atmosfer Yaratın

Ratttan bahçe mobilyaları evinize doğadan esintiler taşır. Adeta bahçenizdeki ağaçların ve bitkilerin doğal bir parçası gibi bir izlenim oluşturur. Bu yüzden rattan bahçe köşe takımları ile hem estetik hem de doğal bir atmosfer yaratabilirsiniz. Ayrıca bu modeller kendi içerisinde de çok sayıda seçeneğe sahiptir. Hem işlev hem de tasarım bakımından kendi tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun olanları bulmak çok zamanınızı almaz.

Geniş Bahçeleri Daha Kullanışlı Hale Getirmenin Yolu

Bir bahçeyi en iyi şekilde kullanmanın yolu; o bahçeyi nasıl dekore ettiğinizle ilgilidir. Evinizin içi için gösterdiğiniz özen, geniş bahçeleriniz için de sergilerseniz elde edeceğiniz sonucun sizi memnun edeceğine eminiz. Peki, geniş bahçelerde bahçe köşe takımları nasıl dizayn edilir. Burada devreye sizin kullanım ihtiyaçlarınız giriyor.

  • Dinlenmek, güneşlenmek ve stresten uzak bir atmosfer yaratmak istiyorsanız havuz kenarı en uygun alandır.
  • Ama uzun aile sohbetleri, kahvaltılar için ağaç altındaki mobilyalarınız hem size huzur verir hem de iştahınızı açar.
  • Gelelim sadece kendiniz için kişisel bir rahatlama alanı yaratmak istiyorsunuz. İşte o zaman mobilyalarınızı bahçenizin biraz daha kuytu bir noktasında konumlandırabilirsiniz.
Bırakın Evinizin Ruhu Dışarı Taşsın

Hepimiz evlerimizin bizden bir parça taşımasını isteriz, öyle değil mi? İlk olarak salonlarımız, yatak odamız gelir. Sonrasında ise en çok vakit geçirmekten hoşlandığımız alanlara yöneliriz. Eğer siz de bahçenizi kendi tarzınıza has, estetik bir dekorasyonla döşemek istiyorsanız hemen kolları sıvayın. Eşsiz ve modern tasarımları ile bahçe köşe takımları sayesinde evinizin şık görünümünü dışarıya taşıyabilirsiniz. Seçim yaparken şıklık kadar dayanıklı ve kaliteli ürünler seçtiğinizden de emin olmalısınız. Sonuçta bahçe mobilyaları, ev içindeki eşyalardan daha çok dış etkenlere maruz kalır. Bu bilgiyi de göz önünde bulundurarak vakit kaybetmeden yaşam alanınızda estetik ve konfortif bir atmosfer elde edebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı