Modern Bahçe Duvar Modelleri ile Uyum Sağlayacak 10 Salıncak Modeli!

Bahçe duvar modelleri, çeşitli tasarımlara sahiptir. Bu noktada bahçe dekorasyonunu yükseltici bir etkiye sahip olan bahçe duvar modelleri uygulamaları; daha estetik ve özel alanların oluşturulmasını sağlamaktadır. Sizde sitil sahibi bahçeler için, bu modeller ile uyumlu salıncak modellerini kombinleyebilirsiniz!

Bahçe mobilyası çeşitleri arasında yer alan bahçe salıncakları; farklı dekorasyonlara uygun olarak kullanılan duvar modelleriyle şık bir görünüm sergilemektedir. Peki, dış mekânların daha korunaklı ve dekoratif görünmesine fırsat sunan bahçe duvar modelleri ile hangi salıncakları kullanabilirsiniz?

Bahçe Duvar Modelleri ile Eşsiz Bir Uyum Sağlayacak Bahçe Salıncağı Modelleri!

Divona Home olarak ahşap, rattan, metal ve demir salıncak modelleri sunuyoruz. Her bir model kendine özgü bir şıklığa ve nitelikli özelliklere sahiptir. Üstelik bahçe duvar modelleri ile modern dekorasyonların tamamlayıcısı olmaktadır. İşte, açık alan dekorasyonlarınızda değerlendirebileceğiniz her zevke hitap eden bahçe salıncak modelleri!

1 – Siesta Bahçe Salıncağı

Hem konfor hem de şıklık sunan Siesta bahçe salıncağı, kaliteli ve 1. sınıf malzemelerden üretilmiştir. Böylelikle uzun süreli bir kullanım fırsatı sunmaktadır. Zorlu hava şartlarına karşı uyumlu olan bu salıncak modeli, avantajlı ölçülere de sahiptir.

Tente ve minderlere sahip model, iroko ağacından üretilmiştir. Üstelik üründe kullanılan yapı malzemeleri renk solmalarına karşı da dayanıklıdır. Bahçe dekorasyonlarının vazgeçilmez salıncak modeli olan Siesta, bahçe duvar modelleri ile birlikte hoş bir görüntü sunacaktır.

2 – İnci Bahçe Salıncağı

El işçiliği ile üretilen İnci bahçe salıncağı, alüminyum iskelete sahiptir. Bahçe balkon teras gibi alanlarda kullanım için uygundur. Ürünün üretim aşamasında sentetik rattan örgü ip kullanılmıştır. Kolaylıkla temizlenebilen bu model aynı zamanda kuruma ve çatlama gibi olumsuzluklara karşı dayanıklılık gösterir.

Özel sırt ve oturma minderlerine sahip olan İnci bahçe salıncağı, en beğenilen ve en sevilen bahçe mobilyaları arasında yer alır. Ayrıca farklı dekorasyonlara hitap eden desenli bahçe duvar modelleri sayesinde de, dekorasyonu farklı bir noktaya taşır.

3 - Monica Bahçe Balkon Salıncağı

Estetik açıdan her zevke hitap eden ve evde salıncak modelleri arasında dikkat çeken Monica salıncak, bahçelerinizde konforlu bir köşe oluşturmanıza olanak sağlar. Popüler ürünler arasında yer alan bu salıncak modeli, bahçe duvar modelleri ile de benzersiz bir dekorasyon sunmaktadır. Avantajlı tasarımı ile dikkat çeken modelin özellikleri açıklanacak olursa;

  • Su bazlı cila uygulaması gerçekleştirilmiştir.
  • Ahşap ve metal tente seçenekleri ile müşterilere sunulmaktadır.
  • Üründe kullanılan tente ve minder takıma dahildir.
  • İroko ağacından yapılmıştır.
  • Ürünün yapımında kullanılan tekstil malzemesi 1. sınıf kalitede Serge Ferrari kumaştır.

4 – Simena Ahşap Bahçe Salıncağı

Dış mekanlarda rahatlıkla kullanılan bir salıncak modeli arıyorsanız, Simena ahşap bahçe salıncağı tam size göre! Üstelik bu salıncak modeli ve tercih edeceğiniz uyumlu bahçe duvar modelleri sayesinde, modern bir şıklık elde edebilirsiniz!

Bahçe dekorasyonunu tamamlayıcı bir etkiye sahip olan bu model, iroko ağacından üretilmiştir. Su bazlı cila uygulaması yapılan modelin kumaş kalitesi ise 1. sınıftır. Ayrıca tente ve minderler modele dahildir ve bu ürünler antibakteriyel olmaktadır. Aynı zamanda kolay bir şekilde bakımı yapılabilmektedir.

5 – Mallaorca Bahçe Balkon Salıncak

Kullanışlı özelliklere sahip Mallaorca bahçe balkon salıncak, bahçelerinizi şıklık ve konforu getirecektir. Üstelik uygun tarzlara sahip bahçe duvar modelleri ile kombinlendiğinde, arzu ettiğiniz bir dekorasyonu bahçelerinizde oluşturmanıza yardımcı olur.

İdeal ölçülerle sunulan bu model alüminyum iskelete sahiptir. Ayrıca UV ışınlarına dayanıklıdır ve su itici özelliği bulunur. Böylelikle uzun ömürlü bir yapıda olmaktadır. Hatta yatırılabilir sırt mekanizmasına da sahiptir. Bu sayede kullanıcılara konforlu bir salıncak deneyimi sunmaktadır.

6 – Alora Bahçe Balkon Salıncağı

Bahçe balkon mobilyası olarak kullanım sağlayabilen Alora salıncak, kaliteli özellikleri ile dikkat çekmektedir. Dış mekanlara uygun tasarımı ve nitelikli özellikleri, işlevsel ve şık bir kullanım sunar. İroko ağacından üretilen bu modelin kumaşı, Serge Ferrari’dir. Üründe yer alan tente ve minder tasarıma dahil olmaktadır.

Beton kalıplarıyla tasarlanan bahçe duvar modelleri ve Alora salıncak, harika bir bahçe stilinin gerçekleştirilmesine imkan sunar. Doğru şekilde dekore edildiklerinde, ortama estetik ve canlı bir görünüm kazandırmaktadırlar.

7 – Panama Bahçe Salıncak

Modern bir dekorasyonu ve konforlu kullanımı sizlere sunan Panama bahçe salıncak modeli, bahçe duvar modelleri sayesinde eşsiz bir görünüme kavuşmaktadır. Ayrıca uygun olarak dekore edeceğiniz salıncak ve bahçe duvarı modelini, uzun yıllar dayanıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Peki, bahçede dekorasyonlarının tamamlayan rattan bahçe salıncak modelinin özellikleri nelerdir?

Özellikleri

Su geçirmez bir kumaşı vardır.

Uzun süreli kullanım sunan alüminyum iskelete sahiptir.

Ürünün minderi kolaylıkla temizlenebilmektedir.

Üretiminde kullanılan plastik rattan malzemesi, güneşe ve suya dayanıklı, UV katkılı olmaktadır.

Bahçe dekorasyonlarında kullanıldığında az yer kaplayarak, fonksiyonel bir kullanım sunar.

Ürünün askı halatları, minderi ve sepet formundaki oturma alanı gibi tüm aksesuarları, tek kişilik için uygundur.

8 – Bahçe Duvar Modelleri ile Şıklık Sunan Nergis Salıncak

Bahçe duvar modelleri ile muazzam bir şıklık sunan Nergis salıncak modeli, spor ve estetik görünümüyle görenleri kendisine hayran bırakmaktadır. Ayrıca modelin oldukça konforlu oluşu da, pek çok kişi tarafından tercih edilmesini kolaylaştırır.

Divona Home kalitesi ile sunulan bu ürün, popüler bahçe mobilyaları arasında yer alır. Çok satanlar listesindeki ürüne dair özellikler açıklanacak olursa;

  • El işçiliği üretilmiştir. Üretiminde 1. sınıf kaliteye sahip sentetik rattan örgü malzemesi kullanılmıştır.
  • Ürün su, güneş, yağmur ve böceklenmeye karşı dirençlidir.
  • Kolay bir şekilde temizlenebilmektedir.
  • Alüminyum iskelete sahiptir.

9 – Gondol Ahşap Bahçe Hamak

Oldukça rahat bir yapısı bulunan gondol ahşap bahçe hamak, yetişkin ve çocuk salıncak modelleri arasında yer almaktadır. Her zevke hitap eden bu ürün, bahçe duvar modelleri ile de uyum içerisinde kullanılabilmektedir. Fırınlanmış gürgen ağacından üretilen hamak modelinin iskelet kısmı da çam ağacından üretilmiştir.

Olumsuz hava koşullarına karşı son derece dayanıklı hamak modellerindendir. Ayrıca ürünün üretiminde insan sağlığına zarar veren kanserojen herhangi bir madde bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu modeli uzun yıllar güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

10 – Capella Salıncak

Uzun ömürlü alüminyum iskelete sahip salıncak modelleri içerisinde bulunan Capella, şık görünümüyle oldukça beğenilmektedir. Bahçe duvar modelleri ile birlikte hem küçük hem de büyük bahçelerde kullanılabilmektedir. Üstelik su tutmayan bir kumaşa sahip olarak, fonksiyonel bir kullanım sunmaktadır. Ayrıca üründe yer alan minder ise, pratik bir şekilde temizlenebilmektedir.

Sık Sorulan Sorular

Bahçe duvar modelleri, günümüz bahçe dekorasyonlarında en çok tercih edilen dekoratif parçalar arasında yer almaktadır. Dolayısıyla farklı yapılara uygun olan çeşitli bahçe duvar modelleri mevcuttur. Peki, bu modellerle ilgili merak edilen sorular ve duvar fiyatlarıyla ilgili araştırılanlar nelerdir?

1 – Bahçe Duvar Çeşitleri Nelerdir?

Her zevke hitap eden bahçe duvarı çeşitleri bulunmaktadır. Villa bahçe duvarı modelleri, geniş bir ürün yelpazesiyle sunulmaktadır. Aynı şekilde müstakil ev bahçe duvarı ve köy evi bahçe duvarı modeli olarak da, çok sayıda çeşide ulaşabilmek mümkündür. Açıklanacak olursa;

  • Dikey duvar kalıbı
  • Kiremit
  • Dalga ve lale desen duvar
  • Ferforje
  • Doğal taş ve bahçe taş duvar modelleri
  • Bambu duvar kalıpları
  • Prekast
  • Kahve ve krem rengi bahçe duvarı
  • Gabion
  • Beton duvar modeli
  • Tuğla desen duvar

2 – Bahçe Duvar Yerine Ne Kullanılabilir?

Güzel bahçe duvarları, hemen hemen her bahçe dekorasyonunda kullanılmaktadır. Üstelik bahçe duvar kalıbı; ahşap bahçe mobilyaları ve bahçe duvar korkuluk modelleri ile de birlikte kullanıldığında daha şık bir görünüm sunar. Bahçe duvar modelleri yerine hasır çitler kullanılabilir.

3 – Bahçe Duvarı Ne Kadar?

Bahçe duvarı modelleri ve fiyatları; boyut, renk ve model gibi kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca köy evi, müstakil ev ve villa bahçe duvar modelleri ve fiyatları da, farklı seviyelerde olmaktadır.

Duvar modelleri ve bahçe duvar kalıpları fiyatları; düz ve desenli duvar kalıp olmasına, beton kalıp olmasına göre de değişiklik gösterebilmektedir.

4 – Bahçe Duvarı Hangi Malzemeden Yapılır?

Bahçe duvar modelleri; briket, gazbeton, bims gibi malzemelerden üretilmektedir. Günümüzde modern bahçe duvarı çeşitleri oldukça fazladır. Peki, en ucuz bahçe duvarı nasıl yapılır? Çıta bahçe duvar modelleri, maliyeti az olduğu için uygun fiyatlarla yapılabilmektedir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı