Divona Home Bahçe Dekorları için Sizlere 10 Farklı Seçenek Sunuyor

Bahçe dekorları dış mekân alanlarının daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlar. İlkbahar ve yaz aylarında Divona Home bahçe dekorları ile keyifli vakit geçirebileceğiniz alanlara sahip olabilirsiniz.

Birbirinden farklı özelliklere ve tasarımlara sahip bahçe mobilyası ürünleri ile açık alanları hoş bir mekâna dönüştürebilirsiniz. Ahşap bahçe mobilyaları, plastik masa sandalye takımı modelleri, rattan salıncak ve bahçe dekorasyon ürünleri ile konforlu alanlar oluşturabilirsiniz.

Bahçelerinize Çok Yakışacak En Şık ve Modern Divona Home Bahçe Dekorları!

Dekore edeceğiniz alanın genişliğine bağlı olarak mobilya seçimini gerçekleştirmelisiniz. Özellikle bir bahçe dekorasyonu için modern bir görünüm istiyorsanız, uygun mobilyalar seçmeye özen göstermelisiniz. Bahçe salıncağı tasarımından diğer bahçe mobilyası modellerine kadar her şeyin dikkatli bir şekilde seçilmesi önemlidir. Böylelikle dilediğiniz bahçe görünümünü elde edebilirsiniz.

Bahçe mobilyası ürünlerine eşlik edecek ve dekorasyonunuzu tamamlayacak bahçe dekorları sizin için iyi bir alternatiftir. Divana Home proje ürünler kapsamında birbirinden farklı bahçe dekorları satışa sunmaktadır. Bu ürünler genellikle birbirlerini tamamlayıcı olmakta ve hoş bir görünüm sergilemektedir.

Bahçeleriniz için yer döşemeleri, duvar dekorasyonu ürünleri ve bahçe dekor taşları modellerini de tercih edebilirsiniz. Bu ürünler daha estetik ve modern bir görünüm sunar. Seçeceğiniz dekora eşlik edecek bahçe dekorları arasında şu modeller gösterilmektedir:

  • Rattan salıncak, bahçe balkon salıncağı ve hamak modelleri
  • Sandalyeler
  • Şömineler
  • Bahçe masaları ve masa takımı setleri
  • Masa ayakları
  • Şezlonglar
  • Şemsiyeler
  • Banklar, berberler ve koltuk modelleri
  • Bahçe oturma grubu ve köşe takımı modelleri
  • Beach ve bahçe aksesuarları

1 – Dekoratif Şömineler

Bahçe dekorları arasında yer alan dekoratif şömineler, her mekâna uyum sağlamaktadır. Özellikle insanın içini ısıtan bahçe mobilyası ürünü, kış aylarının vazgeçilmezidir. Kış bahçesi dekorasyonlarınızda, dekorasyon ürünleri yanında rattan salıncak modellerine de yer verebilirsiniz.

Müstakil ev bahçe dekorasyonu yapmak isteyenlere muazzam bir görünüm sunan şömineler süs amaçlı da kullanılmaktadır. Bahçe salıncağı gibi ürünlerle de tam bir uyum içindedir. Özellikle yeni nesil şöminelerle bahçe salıncağı modelleri her mevsim kullanılabilmektedir. Bu nedenle aksesuar olarak da tercih edilir.

2 – Sandalyeler

Birbirinden farklı materyallerden üretilen bahçe sandalyeleri şüphesiz dekorasyonların demirbaşları arasındadır. Rattan, plastik ve ahşap sandalye bahçe dekorları, uygun şekilde kullanıldıklarında muazzam bir görünüm oluşturmaktadır.

Bahçe salıncağı ile uyumlu bir görünüm sunan sandalyeler farklı renk kombinasyonlarında üretilir. Böylelikle hemen hemen her dekorasyona uyum sağlamaktadır. Bahçe mobilyası ürünleri arasında en çok satanlar şunlardır;

Sandalye Modeli

Renk Çeşitleri

Tiffany plastik dış mekan sandalyesi

Siyah, Beyaz, Gümüş, Gold, İnci

Napolyon XL şık ve modern dış mekan sandalyesi

Siyah, Beyaz, Gold, Silver, İnci

Next alüminyum sandalye

Antrasit, Cappucino

Tulipa tekli sarı sandalye

Sarı

Palma bahçe bar sandalyesi

Beyaz

3 – Masalar

İhtiyaca yönelik üretilen bahçe dekorları farklı tasarımlarda üretilmektedir. Özellikle hem klasik hem de modern dekorasyonların vazgeçilmez ürünü olan masalar, Divona Home’da en güzel modelleri ile satıştadır. Masa modelleri bahçe dekor fikirleri açısından ilham kaynağıdır. Sadece bahçelerin değil evinlerinde vazgeçilmez eşyaları arasındadır.

Bahçe mobilyası ürünleri, her bahçeye hitap edecek boyutlarda üretilmektedir. Böylelikle kullanılan alanlara tam bir uyum sağlamaktadır. Bahçe salıncağı ve şemsiyeleri ile uyumlu bir birliktelik sunan kaliteli bahçe masa modelleri; görüntüsü ile kullananları memnun etmektedir. Masa modelleri; ahşap, plastik ve rattan salıncak tasarımlarıyla görünüm açısından bütünlük oluşturmaktadır.

4 – En Beğenilen Bahçe Dekorları: Aydınlatmalar

Bahçe dekorları açısından önemli bir görevi bulunan aydınlatma ürünleri, dekore edilen alanların bir kısmını veya tamamını ışıklandırmaya yaramaktadır. Özellikle aydınlatma ürünleri doğal bir görünüm sunar.

Bahçede dekor lamba istiyorsanız, birbirinden farklı tasarımları ile göz dolduran aydınlatma modellerini inceleyebilirsiniz. Alana uygun bir lamba seçimi ile, etkili bir görünüm elde edebilirsiniz. Aydınlatma seçiminde bahçe mobilyalarının önemli olduğu kadar bahçe duvar dekorları da önemli bir yere sahiptir.

Rattan, bambu, hazeran ve sarkıt aydınlatma modelleri birçok bahçe dekorasyon ürünüyle uyumludur. Özellikle ahşap ve rattan salıncak modelleri ile birlikte kullanıldıklarında, dış mekânlara hoş ve estetik bir görünüm kazandırmaktadırlar.

5 – Koltuklar

Koltuklar hem kullanışlı hem de şık bahçe balkon mobilyası ürünleridir. Bu tasarımlar bahçe dekorları olarak kullanıldıkları gibi ev içi dekorasyonlarda da yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Hem iç hem de dış mekânlara uyum sağlayacak farklı tarzlarda koltuklar üretilmektedir.

Özellikle plastik, rattan ve ahşap koltuklar açık alanların kullanımına uygundur. Ancak bahçe teras ve balkon gibi alanlarda da bu ürünler yoğun bir şekilde tercih edilir. Koltuklarla birlikte bahçe salıncağı kullanımı muazzam bir ikili olmaktadır. Genellikle rattan kanepe modelleri ile rattan salıncak tasarımları bir arada güzel bir görünüm sunmaktadır.

6 – Banklar

Bahçe dekorları denildiğinde akla gelen bir diğer ürün ise bank çeşitleridir. Günümüzde modern ve avangart görünüme sahip birçok bank üretilmektedir. Divona Home bahçe mobilyası modelleri arasında yer alan banklar, renkli minderleri ile hoş bir görünüm sunmaktadır.

Ahşap bahçe mobilyaları ve bahçe salıncağı ürünleri ile uyumlu olan flora bank modelleri, genel olarak pratik bir kullanım sunar. Farklı bir görünüm oluşturmak istiyorsanız taşlarla bahçe dekorasyonu oluşturarak, alüminyum döküm bank modellerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünler hem görünüm hem de estetiklik açısından üst noktalardadır.

7 – Bench ve Aksesuarlar

Dış bahçe dekorasyonu oluştururken farklı aksesuarlarla yer vermek isteyebilirsiniz. Divona Home bahçe dekorları konusunda geniş bir ürün seçeneği sunmaktadır.

Eğer ahşap bahçe mobilyası kullanmayı seviyorsanız, birbirinden şık aksesuarlara göz atmalısınız. Katlanır sandalye modelleri, tekerlekli sehpalar, ışık görünümlü banklar ve lambader modelleri; ahşap materyalle birleştiğinde muazzam bir görünüm sunar. Bahçe salıncağı tasarımlarıyla birlikte bu ürünleri kullanmanız, bahçelerinizin modern bir görünüm kazanmasını sağlar.

8 – Puf Modelleri

Bahçe veranda balkon dekorları açısından puf kullanımı son yıllarda öne çıkmıştır. Özellikle desenli ve düz formlarda bulunan puf bahçe dekorları modern ve konforlu bir alan oluşturmaya yardımcıdır.

Bahçe salıncağı ürünleri yanına yerleştirilen birbirinden şık puflar, çocukların da ilgisini çekmektedir. Rattan salıncak modelleri ile daha klasik puf modelleri tercih etmek uyumlu olacaktır. Renkli puflar ise diğer bahçe mobilyalarıyla iyi bir bütün oluşturur.

9 – Oturma Grubu

Rattan, plastik, bambu ve ahşap bahçe dekorları arasında oturma grupları da yoğun bir ilgi görmektedir. Bu ürünler diğer bahçe mobilyası tasarımları ile birlikte de kullanılmaktadır. Özellikle koltuk takımı, masa ve sandalyeler ile birlikte kullanılan oturma grubu modelleri; her zaman dikkat çekici bir görünüme kavuşmaktadır.

Rattan, alüminyum, ahşap ve plastik bahçe dekorları ile modern bir dekorasyon oluşturulabilir. Oturma grupları, köşe takımları, sandalye ve bahçe salıncağı modelleri; istediğiniz dekorasyonun oluşturulmasında size kolaylık sağlayacaktır.

10 – Berjerler

Renkli bahçe dekorları olarak berjerler en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Bu ürünler tek başına kullanıldığında pek bir anlam ifade etmiyor olarak görülebilir. Ancak farklı tasarımları ile göz doldurmaktadır. Özellikle diğer bahçe mobilyası ürünleri ile birlikte kullanılarak, hem dekorasyonları tamamlamakta hem de ortamın şıklık seviyesini artırmaktadırlar.

Bahçe dekorasyon objeleri ve aksesuarları ile dekorasyonların zenginleştirilmesi mümkündür. Bahçelerinizde tercih edeceğiniz berjer modelleri, puflar ve rattan salıncak modelleri; size hem konfor sunacak hem de keyifli bir vakit geçirmenize imkan sunacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Bahçe dekorasyon fikirleri oluşturulurken mutlaka bahçe mobilyaları ve bahçe dekorları tercih edilir. Rattan salıncak, köşe takımı, aksesuarlar ve oturma grupları gibi bahçe mobilyası ürünleri kullanmak, iyi bir dekorasyon oluşturmaya yardımcıdır. İşte, bahçe dekorları konusunda en sık sorulan sorular;

1 – Bahçe Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Uygun fiyatlı ucuz bahçe dekorasyonu yapmak istiyorsanız, daha az bütçeli ürünlere yönelmeniz gerekir. Cafe bahçe dekorları arasında en uygun fiyatlı olanlar plastik mobilyalardır. Ayrıca rattan salıncak ve mobilyalarda uygun fiyatlı seçeneklerle satışa sunulmaktadır.

Modern köy evi bahçe dekorasyonu oluşturmak artık çok kolay! Divona Home bahçe salıncağı, koltuk takımları, köşe takımları, masa ve sandalyeler ile istediğiniz dekorasyonları oluşturabilirsiniz. Tamamen kendi zevkleriniz ve tercihleriniz mobilya seçiminde etkilidir.

2 - Bahçe Dekorları Nasıl Yapılır?

Bahçe dekorları yapımı sanıldığından daha zor olabilmektedir. İstediğiniz tarzda bir dekor ürünü oluşturmak için bahçe dekoru kendin yap videolarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünler arasında araba tekerinden bahçe dekorları yapmak oldukça popülerdir.

Farklı ve şık bahçe dekor ürünleri satın almak istiyorsanız, Divona Home sitesini ziyaret edebilirsiniz. Firmamızın bahçe dekorları hem konforlu alanlar oluşturmaya hem de estetik bir görünüm kazandırmaya yardımcıdır. Rattan salıncak ürünleri hemen hemen her bahçe dekorasyonlarına uyumludur.

3 - Bahçe Dekorlari Modelleri Nelerdir?

Bahçe dekoru örnekleri oldukça fazladır. Klasik bahçe dekorasyonlarında genellikle bahçe dekor heykelleri, bahçe çiti ve bahçe süs eşyaları gibi ürünler tercih edilmektedir. Ancak günümüzde bahçe dekor bisiklet ve lastikler, güzel bir görünüm oluşturması açısından en çok tercih edilen tasarımlar arasındadır.

Bahçe saksı dekorları gibi klasik dekor ürünlerini de bahçelerinizde kullanabilirsiniz. Özellikle Divona Home rattan salıncak ve rattan bahçe mobilyası modelleri ile de hoş dekorasyonlara imza atabilirsiniz.  Markamızın bahçe salıncağı ürünleri modern görünümleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca bahçelerinize eşsiz bir hava kazandırmaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı