En Dayanıklı Bahçe Balkon Mobilya Modelleri | 10+ Model

Bahçe balkon mobilya çeşitleri, kışın geçmesiyle birlikte güneşin tüm sıcaklığını hissetmenin keyfini ortaya çıkarmaktadır. Açık havayı tümüyle güzel bir şekilde geçirmek için hangi bahçe balkon mobilya çeşitleri seçilmelidir? İşte, tüm detaylar!

Uzun süre bahçe balkon keyfi yapmak istiyorsanız, önceliğiniz rahat ve konforlu bahçe balkon mobilya tasarımlarından yana olmalıdır. Dekorasyonunuza uygun masa sandalye takımı, oturma grubu, köşe takımı, bahçe salıncak ve şemsiyeleri ile muazzam bir alana sahip olabilirsiniz.

En İdeal Bahçe Balkon Mobilya Tasarımları Divona Home’da!

Bahçe balkon teras gibi alanları iyi bir şekilde değerlendirmek için, dekorasyonunuza en uygun bahçe balkon mobilya tasarımlarını seçmelisiniz. Divona Home ister bahçe mobilyası olsun, ister balkon mobilyası olsun tarzınıza uygun trend modelleri size sunmaktadır.

Her geçen gün gelişen bahçe balkon mobilyası kategorisinde; alüminyum, rattan, ahşap ve plastik gibi pek çok modeli bulmak mümkündür. İşte, rahatlıkla kullanabileceğiniz ve bahçenizi dekore edeceğiniz en ideal balkon bahçe mobilyaları!

1 – Severek Tercih Edilen Rattan Bahçe Mobilyası Tasarımları

Bahçe mobilyası çeşitleri arasında ilk akla gelenler şüphesiz rattan mobilyalardır. Rattan materyalden üretilen bahçe balkon mobilya tasarımları muazzam şıklıkları yanında, dış mekân kullanımına da uygundur. Bu ürünler zararlı güneş ışınları ve olumsuz hava şartlarına karşı üst düzey dayanıklılık göstermektedir.

Divona Home rattan bahçe balkon mobilya denildiğinde, akla ilk gelen firmalardan biridir. Firmamızda bu materyalden en çok tercih edilen bahçe ürünleri ise şu şekildedir;

  • Luna 2’li rattan sehpalı bahçe koltuk takımı
  • Nova rattan bahçe masa takımı
  • Loft masalı rattan bahçe koltuk takımı
  • Erguvan Plus Tella balkon koltuk takımı
  • Pales rattan bahçe çay seti

2 – Dar Alanlara Küçük Balkon Mobilyaları

Küçük bahçe ve balkon gibi dar alanlara mı sahipsiniz? Bu durumu dert etmenize gerek yok! Çünkü küçük balkon koltukları ve onlarca model ile dar alanlarınızı istediğiniz gibi dekore edebilmeniz mümkün!

Firmamız küçük balkon mobilyaları ve fiyatları konusunda geniş bir ürün kataloğu sunmaktadır. Böylelikle dekorasyonunuza uygun olan ürünler arasından, tercihinizi daha kolay yapabilme imkânı elde edebilirsiniz. İşte, küçük balkon ve bahçeleriniz için önerdiğimiz bazı modeller!

  • 2 kişilik bahçe balkon masa seti takımları
  • Mini oturma grupları
  • Yuvarlak masa modelleri
  • Bahçe balkon sandalye çeşitleri
  • Katlanabilir bahçe ve balkon masası modelleri

3 – Tarzıyla Öne Çıkan Bahçe Balkon Oturma Grubu Modelleri

Oturma grupları; tarzları, renkleri ve tasarımlarıyla her daim göz doldurmaktadır. Bahçe balkon mobilya kategorisi içerisinde popüler olan bu ürünler, farklı içeriklere sahiptir. Böylelikle her alanda kullanım sunan oturma grupları bulunmaktadır.

Divona Home bahçe balkon mobilya çeşitleri arasında bulunan oturma grupları; renk, materyal ve tasarım açısından avantaj sağlamaktadır. Bu ürünler kullanıldıkları alana muazzam bir görünüm sunar. Peki, tarzı ile büyüleyen oturma grupları nelerdir? Bazıları;

Divona Home Bahçe Balkon Oturma Grubu Modelleri

Set İçeriği

Publito ahşap oturma grubu

3+1+1+S

Clivia oturma grubu

3+1+1+S

Arte Plus oturma grubu

3+1+1+S

Erguvan balkon koltuk takımı

2+1+1+S

Daisy mini oturma grubu

2+1+1+S

4 – Bahçe Balkon Mobilya Çeşitleri | Rüzgara Dayanıklı Bahçe Şemsiyesi Modelleri

Bahçe ve balkonlarda, masa ve sandalyenin yanında yokluğu en çok hissedilen mobilyalardan arasında şemsiyeler yer alır. Bahçe şemsiyesi modelleri güneşten rahatsız olmadan, bahçenin keyfini çıkartabilmenize olanak sunmaktadır. Ayrıca UV ışınlarının yanı sıra yağıştan etkilenmeyen ürünlerde, oldukça kullanışlıdır.

Özellikle rüzgarlı havalarda bile açık alanda keyifli bir şekilde vakit geçirmenizi sağlayan ve dayanıklılık gösteren onlarca model vardır. Bahçelerinize uygun bir şemsiye seçiminde, şemsiyelerin boyut ve şekilleri oldukça önemlidir. Ahşap şemsiye, alüminyum şemsiye ve tente şemsiye modelleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. İşte, bu kategoride en çok satanlar;

  • Mango 10 kollu bahçe ve balkon şemsiyesi
  • Yarasa plaj şemsiyesi
  • Klasik Gazebo tente bahçe şemsiyesi
  • Teleskopik bahçe cafe şemsiyesi

5 – Trend Balkon Bahçe Köşe Takımları

Alandan tasarruf etmek veya büyük bahçelerinize şık bir görünüm kazandırmak istiyorsanız, bahçe balkon mobilya çeşitleri arasından köşe takımlarını tercih edebilirsiniz. Köşe takımları kullanıldıkları alanlara ekstra konfor ve şıklık kazandırmaktadır.

Köşe takımı bahçe balkon mobilya kategorisi arasında yer alan en gözde parçalardan biridir. Özellikle alüminyum, rattan ve ahşap ürünler göze çarpmaktadır. Bu noktada seveceğinizi düşündüğümüz o modeller şöyledir;

  • Daisy köşe koltuk takımı
  • Alex alüminyum köşe takımı
  • Buxus Iroko köşe takımı
  • Casilda köşe takımı

6 – Keyifli Anlarınıza Şahitlik Edecek Balkon Salıncağı Tasarımları

Hem gece hem de gündüz bahçede olmak size keyif mi veriyor? Eğer öyleyse, mutlaka bu keyfinizi üst noktaları taşıyacak bahçe balkon salıncak modellerine dekorasyonlarınızda yer vermelisiniz. Bahçe balkon mobilya çeşitleri arasında en çok tercih edilen salıncaklar; hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı ebatlarda bulunmaktadır.

Bahçe balkon teras salıncağı modelleri, bahçe balkon mobilya kategorisinin en gözde ürünleridir. Çift kişilik salıncaklar ve hamak modelleri aile boyu unutulmayacak anlara sahip olmanıza imkân sunar.

Tek kişilik salıncak modelleri ise çocukların daha keyifli bir alana sahip olmasını sağlar. Sizde tamamen isteğinize göre tercih edebileceğiniz bir salıncak modeli bulabilirsiniz. İşte bazı salıncak modelleri;

  • Capri Swing duble Bodrum rattan bahçe balkon salıncağı
  • Ahtapot çiftli salıncak
  • Fındık tekli rattan kahverengi salıncak
  • Cenova bahçe balkon salıncak
  • Makrome bahçe salıncağı

Divona Home Ucuz Bahçe Mobilyaları ile Keyifli Dekorasyonlar!

Bahçe, teras ve balkonlarınızı dekore ederken, hem görünüm açısından güzel hem de ekonomik seçenekler arayışında mısınız? Divona Home bahçe balkon mobilya fiyatları oldukça hesaplıdır. Birbirinden güzel ve kaliteli bahçe balkon mobilya takımlarını, uygun fiyatlarla satın almak için siteyi takip edebilirsiniz.

Hem online hem de fiziki mağazalarda bulunan birbirinden kaliteli ürünler, bütçenizi yakmayacak seçeneklerle sizi beklemektedir. Ayrıca firmamız zaman zaman yaptığı indirimlerle beğeni toplamaktadır. Beğendiğiniz ve tarzınızı yansıtacak ürünlere en uygun fiyat seçenekleri ile sahip olmak için, mutlaka indirim günlerini takip etmelisiniz.

Sık Sorulan Sorular

Bahçe balkon mobilya modelleri ile öne çıkan Divona Home, kategorilerini sürekli güncellemektedir. Böylelikle en trend ve yeni ürünlere kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Mobilyalar ile ilgili en sık sorulan sorular şu şekildedir;

1 – Bahçe Mobilyaları Nasıl Olmalı?

Bahçe balkon mobilya modelleri mutlaka sağlam ve dayanıklı olmalıdır. Bütün bir yaz boyunca dışarıda kalacak bu ürünlerin nem ve güneşe uzun süre dayanması gerekir.

2 – Bahçe Mobilyaları Nasıl Korunur?

Bahçe mobilyalarını yaprak, toz ve polen gibi etkenlerden korumak için; mobilya kılıfı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda günlük olarak, hafif sabunlu su ve sünger yardımıyla bahçe balkon mobilya çeşitlerini düzenli bir şekilde temizlemekte koruma noktasında etkilidir.

3 – Bahçe Mobilyaları Nelerdir?

Bahçe mobilyalar arasında farklı materyalden üretilen ürünler bulunmaktadır. Ahşap bahçe mobilyaları, rattan bahçe mobilyaları, plastik bahçe mobilyaları ve alüminyum bahçe mobilyaları; en çok tercih edilen tasarımlar arasındadır. Her materyal farklı özelliklere sahiptir.

Çok amaçlı yemek masası, bahçe oturma grupları, bahçe şemsiyesi, bahçe masa sandalye takımları ve bahçe salıncağı; dekorasyonların vazgeçilmez parçaları arasındadır.

4 – Rattan Güneşe Dayanıklı mı?

Rattan malzemeden üretilen tasarımlar UV katkılı olduğu için, güneş ışınlarına karşı üst düzey bir dayanıklılık göstermektedir.

5 – Doğru Mobilya Seçimi Nasıl Yapılır?

Bahçe balkon mobilya seçiminde doğru ürünlere karar vermek önemlidir. Bu noktada ürünlerin kullanacağı alanının boyutu, tasarımı, rengi, dekorasyon tarzı, ürünlerin kalitesi ve konforlu olması mobilya seçiminde etkilidir. Tüm bu etkenler dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Böylelikle doğru mobilya seçimi yapılabilir.

6 – Cam Balkon Mobilyaları Nasıl Seçilmeli?

Cam bahçe balkon mobilya tasarımları ile güzel bir kış bahçesi oluşturabilirsiniz. Farklı modellerde ve tasarımlarda yer alan ürünler arasından, tercihiniz ahşap ve rattan mobilyalardan yana olabilir. Böylelikle güzel ve şık bir görünüm elde edebilmeniz mümkündür.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı