Bahçe Mobilyasında Alüminyum İskelet Kullanmanın Avantajları

Alüminyum birçok mobilya materyaline göre daha uzun ömürlüdür. Özellikle bahçe mobilyası çeşitleri olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun en büyük nedeni ise bu materyalin su ile temas etmesi durumunda, herhangi bir paslanma göstermemesidir.

Günlük kullanım için tercih edilen mobilyalarda da alüminyum materyalinin kullanılması sıklıkla tercih edilir. Çünkü diğer malzemeleri göre daha hafif ve avantajlıdır. Bu materyalden üretilen birçok balkon bahçe mobilyası, yılın 12 ayı boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Neden Alüminyum Mobilya Tercih Etmelisiniz?

Masa, sandalye, köşe takımı, oturma grubu ve bahçe balkon mobilyası modellerinde birçok seçenek bulunmaktadır. Mobilyalarda dayanıklılık ve sağlamlık denildiğinde akla ilk gelecek olan materyal, alüminyum olmaktadır. Bu materyal modern dokunuşlarla birleştirince, bahçelerde şık ve rahat bir ortam oluşturmaktadır. Böylelikle dekorasyonlarda önemli bir yeri vardır.

Alüminyum şık ve estetik yapısı dışında sunduğu avantajlarla da dikkat çekmektedir. Sağlamlık denildiğinde akla gelen materyal, diğer materyallerle de iyi bir uyum içindedir. İşte, bu materyali kullanarak elde edeceğiniz avantajlar şu şekildedir;

1 – Alüminyum Oldukça Dayanıklıdır

Alüminyum özellikleri incelendiğinde ilk dikkat çeken oldukça dayanıklı bir metaldir. Hemen hemen her alanda kullanılabilen mobilyalar, alüminyum malzemeden üretilmiştir. Hem iç hem de dış dekorasyonlarda sıklıkla tercih edilen bu materyalin dayanıklı olmasına etki eden unsurlar şöyledir;

  • Saf materyal oldukça yumuşak bir yapıya sahiptir. Ancak temperlendiğinde ve alaşım hâlini aldığında dayanıklılığı artmakta ve sağlamlaşmaktadır.
  • Çelik materyaline göre üçte bir daha ağırdır. Ancak bu ağırlığa rağmen hafif bir materyal olarak bilinir. Böylelikle dış ve iç mekânlarda daha sık kullanılan mobilya hâline gelmiştir.

2 – Bakımı ve Temizliği Kolaydır

Mobilya kullanımında pratiklik istiyorsanız, alüminyum ile tasarlanan mobilyalar tam size göre! Özellikle temizlik konusunda bu materyal tam bir hayat kurtarıcı olmaktadır. Sadece temiz bir su ve yumuşak bir sünger yardımıyla mobilyaların temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli deterjanlar ve doğal sularla mobilyalarınızı pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz.

3 – Hafif Yapıya Sahiptir

Alüminyum diğer materyallere göre daha hafif ve kolay taşınabilir. Çeşitli mobilyalarda kullanılan bu materyal, şezlong ve salıncaklarda da sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle bu tarz mobilyalarda hafif yapıdaki materyallerin tercih edilmesi iyi bir alternatiftir.

Divona Home Next kolsuz şezlong ve diğer şezlong modellerini inceleyerek, kolay bir şekilde hareket ettirebileceğiniz mobilyalara sahip olabilirsiniz. Özellikle plaj ve diğer alanlarda bu tarz şezlong kullanımı size kolaylık sağlayacaktır.

4 – Uzun Ömürlüdür

Aşınmaya karşı dayanıklılık gösteren alüminyum mobilya çeşitleri uzun ömürlü olmalarıyla da dikkat çekmektedir. Bu ürünler fiziksel açıdan oldukça hafif olmalarının yanı sıra, uzun yıllar eskimez. Böylelikle daha fazla kullanılabilme fırsatı elde edilir. Yani ürünler, dış koşullara dayanıklıdır.

5 – Paslanmaz

Kullanım avantajı olan alüminyum; gümüşümsü rengi ve içerdiği kaliteli madde sayesinde oluşabilecek paslanmaya karşı dayanıklılık göstermektedir. Birçok sanayi alanında kullanılan bu materyal mobilyalarda da en çok tercih edilen maddeler arasındadır.

Divona Home Alüminyum Mobilya Modelleri Nelerdir?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bahçelerin daha dekoratif ve keyifli hâle getirilmesini kim istemez? Bahçenize uygun olarak tercih edeceğiniz alüminyum mobilyalar ile farklı bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Mobilya tasarımının modern ve şık olması elbette önemlidir. Ancak tercih edeceğiniz bahçe mobilyalarının dayanıklı ve sağlam olması da oldukça önemlidir.

Divona Home birbirinden kaliteli ve dayanıklı materyallere sahip mobilyaları ile hizmet vermektedir. Daisy köşe koltuk takımı ve birçok oturma grubu tarzınıza göre seçebileceğiniz tasarımlarla sizleri beklemektedir. Şezlong kolsuz fileli antrasit modeller arasından, bahçenizi renklendirebileceğiniz ürünlere yer verebilirsiniz. İşte, sitenin en dikkat çeken alüminyum mobilyaları arasındaki çok satanlar!

Bahçe Oturma Grupları

Köşe Takımları

Bahçe Masa Takımı

Şezlong Modelleri

Diana oturma takımı

Seattle köşe takımı

Alex masa takımı

Asos şezlong

Bongo bahçe oturma grubu

Musea bahçe köşe takımı

Polermo masa takımı

Atlantis şezlong

Amour oturma grubu

Palma köşe takımı

Havai masa takımı

Odessa şezlong

Divona Home Alüminyum Mobilya Fiyatları Nasıldır?

Alüminyum malzeme tercih edilerek üretilen yüksek kalitedeki ürünler, uygun ve ekonomik fiyat seçenekleri ile sunulmaktadır. Divona Home ucuz bahçe mobilyaları tercih ederken mutlaka alüminyum modellere göz atmalısınız. Özellikle oturma grupları ve köşe takımlarında ekonomik fiyat seçenekleri sunulmaktadır.

Bu materyalin yanı sıra rattan bahçe mobilyası ve rattan balkon masa, yemek masası modelleri de; oldukça cazip fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Her iki materyalde dış mekân kullanımı için idealdir. Ahşap bahçe mobilyaları tercih etmek istemiyorsanız, alternatif olarak rattan veya bir alüminyum iskelete sahip modeli tercih etmeniz sizin için uygun olacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Balkon bahçe mobilyaları, dış mekan ürünleri ve iç dekorasyon için mobilya seçiminde çeşitli materyallerle ön plana çıkmaktadır. Alüminyum ve diğer materyaller ile ilgili en sık sorulan sorular şu şekildedir;

1 – Alüminyum Materyal Özellikleri Nelerdir?

Bu materyal diğer mobilya materyallerine göre kullanım alanı en geniş ürünlerin başında gelmektedir. Dayanıklı olması, güneş ve yağmura karşı direnç göstermesi en çok tercih edilme nedenleri arasında gösterilmektedir. Kalitesi ve sağlamlığı ön planda olan Divona Home mobilyalarını inceleyerek, daha sonra mekânınıza uygun olanlara karar verebilirsiniz.

2 - Daisy Köşe Koltuk Takımı Cappuccino Dekorasyon Önerileri Nelerdir?

Şık ve gösterişli tarzıyla bahçe mobilyaları arasında gösterilen Daisy köşe takımı, cappuccino rengi ile çok beğenilmektedir. Bu renk hemen hemen her alanda kullanılabilir bir tona sahiptir. Yeşil ile birlikte uyumu mükemmeldir.

Özellikle bahçelere çok yakışan bir renk tonuna sahip olduğu için kullanılan alana muazzam bir görünüm kazandırmaktadır. Ayrıca bu modeller; çocuk odası, genç odası, yemek odası, yatak odası takımları olarak da tercih edilmektedir.

3 - Divona Home Daisy Köşe Koltuk Takımı Nerelerde Kullanılır?

Sandalye ve masaları ile şık bir uyum içinde bulunan Daisy köşe koltuk takımları farklı renk tonlarına sahiptir. Her iki tonda kaliteli iskeletle birlikte birleştiğinde, hoş bir görünüm sergilemektedir.

Bahçe, balkon ve teraslara çok yakışan köşe takımı Daisy, tercihe göre iş dekorasyonlarında da tercih edilebilir. Tamamen görselliğe yönelik tasarlanan tüm modeller eşsiz ve kaliteli bir görünüme sahiptir.

4 - En İyi Şezlong Markası Nedir?

Rahatça güneşlenebileceğiniz şezlong modelleri Divona Home’da sizleri beklemektedir. Eşsiz tasarımları, rattan ve ahşap şezlong modelleriyle her geçen gün bahçelerin enerjisini yükseltmektedir. İster havuz başı, ister piknik ve plaj gibi yerlerde rahat ve konforlu şezlong modellerine sahip olmak üzere; detaylı bilgi için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

5 - Divona Home Next Kolsuz Şezlong Fiyatı Nedir?

Next sandalye şezlong ve masa takımları modelleri konforlu bir kullanım sunmaktadır. İster tekli isterseniz çift şeklinde sahip olabileceğiniz bu modeller, tam bir fiyat performans ürünüdür. Ayrıca üst üste istiflenebilir bir yapıdadırlar. Uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan şezlong modelleri ve aksesuarları konforu da beraberinde getirmektedir.

Bütçenizi yakmayacak, daha rahat, konforlu zamanlar geçirmenizi sağlayacak ve uzun yıllar kullanım sunacak birbirinden güzel ürünlere; Divona Home üzerinden sahip olabilirsiniz. Alüminyum Next şezlong fiyatları ₺3.490,00’den başlamaktadır.  Ayrıca sepete ekleyerek de indirim fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Peki, sipariş işlemini tamamladığınızda teslimat süreci nasıl gerçekleşir? Lojistik firmaya ürün, hızlı teslimat için hazırlanır hazırlanmaz teslim edilir. Ayrıca planlanan teslimat tarihine kadar sizlerde sipariş takibini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

6 – Kısa Şezlong Modelleri Nelerdir?

Küçük ve dar alanlara sahipseniz, bu alanlarda kullanacağınız modellerde daha minimal boyutlarda olmalıdır. Özellikle kısa şezlong, küçük boyutlardaki salıncaklar ve mobilyalar, bu tarz alanların dekore edilmesinde tercih edilmektedir. Tamamen kendi zevkinize yansıtabileceğiniz dekorasyonları oluşturmak için, sitede yer alan ürünleri inceleyebilir ve uygun boyutlarda olanları tercih edebilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı