Ahşap Bahçe Şemsiyesi Kullanmanın 8 Avantajı

Ahşap bahçe şemsiyesi, şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle vazgeçilmez bahçe dekorasyon ürünlerindendir. Her zevke hitap eden detaylara sahiptir. Divona Home birbirinden güzel ahşap şemsiye çeşitlerini sizler için sunmaktadır!

Özellikle bahçe mobilyası dendiğinde ilk olarak rattan ve ahşap modeller akla gelmektedir. Çünkü bu yapıdaki modellerin tasarımı ve kalitesi, pek çok kişi tarafından tercih edilmelerini kolaylaştırır. Divona Home ahşap bahçe şemsiyesi modelleri de, avantajlı birçok özellik sunar. Peki, bu özellikler nelerdir?

Dekorasyonlarda Estetik ve Şık Tasarımıyla Tercih Edilen Ahşap Bahçe Şemsiyesi Avantajları!

Ahşap bahçe şemsiyesi, doğal yapısı ile sevilen mobilyalardandır. Hem bahçelerde hem geniş balkonlar ve teras gibi alanlarda işlevsel bir şekilde tercih edilebilir.

Bu noktada yaşam alanlarınızda dinleme alanı oluşturmak için gölgelik yaratmak istiyorsanız, ahşap bahçe şemsiyesi çeşitleri ilk tercihiniz olmalıdır. Üstelik bu modeller Divona Home farkıyla sunularak da sizlere avantaj sağlar. İşte, ahşap bahçe şemsiyesi kullanmanın avantajları!

1 – Kendine Has Yapısıyla Bahçeleriniz Doğal Bir Ambiyans Yaratır!

Her zevke hitap eden ahşap bahçe şemsiyesi modelleri, kendisine has yapısı itibariyle sizlere avantaj sunmaktadır. Ahşap malzemelerin doğal yapısı, bu modellere de ayrı bir hava katmaktadır. Siz de dekorasyonlarınızda ahşap şemsiyelere yer vererek, yaşam alanlarınızda doğal bir ambiyans yaratabilirsiniz. Böylelikle konforlu ve şık alanlar oluşturabilirsiniz.

Günün bütün yorgunluğunu en iyi şekilde gidermeniz için, Divona Home olarak birbirinden güzel ahşap şemsiyeler sunuyoruz. Dekorasyon stilinize uygun bir model tercihinde bulanarak, avantajlı bir kullanım fırsatı elde edebilirsiniz!

2 – Dayanıklı Yapısıyla Uzun Süreli Bir Kullanım Fırsatı Sunar!

Günümüzde ahşap bahçe şemsiyesi modelleri, dış mekân mobilyaları olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle bu tarz mobilyaların olumsuz hava koşullarında bile dayanıklılık göstermesi için, uygun şekilde tasarlanması gerekir.

Divona Home olarak sunduğumuz modeller, hem yağmur hem de güneş ve diğer hava olaylarına karşı oldukça dayanıklıdır. Ayrıca bu modeller, rüzgara dayanıklı teras şemsiyesi ve balkon şemsiyesi olarak da kullanım sağlayabilir. Güçlü iskelet yapısı da, dış mekânlarda dayanıklılığını artıran etkenlerdendir ve avantajlı bir kullanım sağlar.

3 - Ahşap Şemsiye İskeleti Sayesinde Güvenli Bir Kullanım İmkânı!

Güvenli bir kullanım için bahçe şemsiyesi tercih ederken, mutlaka tente ve iskelet yapısına bakılmalıdır. Böylelikle ahşap bahçe şemsiyesi modelleri ortamlara sağladığı hoş dekorun yanında güvenli bir kullanım fırsatı da sunar.

Kaliteli olarak sunduğumuz ahşap şemsiye modelleri, alüminyum iskelet yapısına sahip olmaktadır. Bu sayede hem sizin hem de çocuklarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bahçenizde veya balkonunuzda fonksiyonel bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

Ahşap Bahçe Şemsiyesi

4 - Zamansız ve İşlevsel Tasarımıyla Farklı Alanlarda Kullanım Fırsatı!

Ahşap bahçe şemsiyesi modelleri, nitelikli özelliklerle donatılmıştır. Bu sayede sizler için farklı alanlarda kullanım fırsatı sunar. Özellikle Divona Home olarak sunduğumuz modellerin eşsiz ve fonksiyonel tasarımı, avantajlı bir kullanım olanağı sağlar.

Firmamızda farklı alanlarda kullanım sağlayabileceğiniz pek çok şemsiye modeli bulabilirsiniz. Açıklanacak olursa;

Ahşap bahçe şemsiye modelleri

Ahşap plaj şemsiyesi

Ahşap teras ve balkon şemsiyesi

Ahşap restoran ve cafe şemsiyesi

5 - Kaliteli Kumaş Yapısıyla Dış Mekân Koşullarına Karşı Dirençlidir!

Estetik zevklere hitap eden ahşap bahçe şemsiyesi modelleri, kaliteli kumaş yapılarıyla da avantaj sağlamaktadır. Bu noktada dış mekana uygun bir şekilde tasarlanan modellerin kumaşları kaliteli ve dayanıklıdır.

Böylelikle olası hava koşullarında kumaşlarda, yırtılma veya solma gibi durumlar göstermez. Sizler de ahşap şemsiyelerinizi uzun yıllar herhangi bir deformasyona uğramadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

6 - Diğer Bahçe Mobilyası Ürünleriyle Eşsiz Bir Uyum Yakalar!

Ahşap bahçe şemsiyesi modellerinin kendilerine özgü eşsiz tasarımı, çeşitli dekorasyonlarda uyum içerisinde olabilmesine olanak sağlar. Böylelikle farklı dekorasyon stillerine hitap ederek, sizlere daha pratik bir dekorasyon fırsatı sunar.

Özellikle şık ve özgün tasarımı, diğer bahçe mobilyaları ile de güzel bir uyum yakalamasını sağlamıştır. Divona Home’un kaliteli ahşap şemsiye modelleri; bahçe salıncağı, masa, oturma grubu ve şezlong gibi bahçe mobilyaları ile uyumlu olacaktır!

7 - Ahşap Ayaklı Bahçe Şemsiyesi Çalışma Sistemleriyle Pratik Bir Kullanım Fırsatı Sunar!

Avantajlı bir kullanıma sahip olan ahşap bahçe şemsiyesi modelleri teknolojik özelliklerle donatılmış olarak Divona Home'da sizlere sunulmaktadır. Kolay ve esnek çalışma sistemlerine sahip bu modellerle, pratik bir kullanım fırsatı elde edebilirsiniz. Böylelikle bahçelerinizde çocuklarınız ve sizin için güzel bir dinlenme alanı oluşturabilirsiniz.

8 - Uygun Fiyatlı Ahşap Bahçe Şemsiye Fiyatları Avantaj Sunar!

Divona Home olarak ahşap bahçe şemsiyesi modellerine dair fiyatları her bütçeye uygun bir şekilde sunuyoruz. Böylelikle dekorasyonlarınıza renk katacak modelleri uygun fiyatlı bir şekilde sepete ekleyerek satın alabilirsiniz.

Ahşap yapıdaki teleskopik ve dev şemsiye fiyatları, çeşitli kriterlere göre belirlenmektedir. Açıklanacak olursa;

  • Ölçü
  • Renk
  • Tasarım
  • İskelet sistemi
  • Çalışma sistemi
  • Kumaş kalitesi
  • Modelde kullanılan aksesuarlar

Sık Sorulan Sorular

Günümüzde kullanımı oldukça yaygınlaşan ahşap bahçe şemsiyesi çeşitleri, farklı renklerde ve yandan gövdeli şemsiye gibi farklı tasarımlarda üretilerek satışa sunulmaktadır. Bu sebepten ürünlere dair pek çok soru araştırılmakta ve merak edilmektedir. Peki, bu ürünlerle ilgili sık sorulan sorular nelerdir?

1 – Teleskopik Şemsiye Nedir?

Katlanır şemsiye olarak bilinmektedir. Bu modellerin ana borusunun içerisindeki boru yukarıya doğru kaldırıldığında şemsiye kapanır. Aşağı doğru hareket ettirildiğinde ise şemsiye açılır. Yani açık ve kapalı olarak uzunluk farkı ortaya çıkar.

2 – Bahçe Şemsiyesi Nedir?

Bahçe şemsiyeleri; yağmur yağdığı sırada bahçelerde korunmak için bir alan oluşturmaya yardımcı olur. Ayrıca güneşli havalarda ise, gölgelik alanlarla oluşturma da etkili olan dış mekân mobilyalarıdır. Bahçe şemsiye yandan direkli, çift açılır olarak tasarlanmaktadır.

3 – Şemsiye Su Geçirir mi?

Bahçe şemsiyesi modelleri, şu geçirmez kumaşlarla tasarlanmaktadırlar. Yağış esnasında şemsiye de bulanan dikiş yerleri ilk zamanlar fazla su alabilir. Ancak daha sonra bu dikiş yerleri şişerek, su almaz.

4 – Şemsiye Ne Tür Kumaştan Yapılır?

Yandan gövdeli gibi farklı tasarımlarla sunulan ahşap bahçe şemsiyesi modelleri, yerli polyester iplikten üretilmektedir. İthal kumaşlar ise, olefin ve pamuklu akrilik kumaşlardır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı