Modern Ahşap Bahçe Salıncak Modelleri

Ahşap bahçe salıncak modelleri, bahçelerinizde konforlu ve keyifli alanlar oluşturabilmek için en ideal seçenekler arasında yer almaktadır. Özellikle bu modellerin dayanıklı yapısı, uzun yıllar kullanıma fırsat sunmaktadır. Peki, Divona Home olarak sunduğumuz ahşap bahçe salıncak modelleri nelerdir?

Divona Home Kaliteli ve Modern Ahşap Bahçe Salıncak Modelleri

Kaliteli bir yapıya sahip ve modern tasarımlarla sunulan ahşap salıncak modelleri; bahçe dekorasyonlarınızda eşsiz bir görünüm sergileyecektir. Siz de dekorasyonlarınızda ağaç bahçe salıncakları alternatiflerine yer vererek, göz alıcı ve harika bir şıklık elde edebilirsiniz. İşte, görünüşüyle büyüleyen ve tasarımıyla dikkat çeken Divona Home’un ahşap salıncakları!

1 – Bold Ahşap Bahçe Salıncak

Piyasaya göre düşük fiyatı bulunan ve kaliteli bir yapıya sahip olan Bold ahşap bahçe salıncak modeli, bahçe dekorasyonlarınıza çok yakışacak! Özellikle bu ürünün diğer dekoratif mobilyalarla olan uyumu, bahçelerin dekorasyonunu yükseltecek bir niteliğe sahiptir.

Uzun yıllar kullanım sunması, ürünün avantajları arasında yer almaktadır. Bu noktada Bold ahşap bahçe salıncak tasarımıyla dekorasyonlarda, hem zarif bir görünüme sahiptir hem de kullanışlılık sunar! Peki, günümüzün tasarım çizgileriyle üretilmiş Bold salıncağın özellikleri nelerdir?

  • Ceviz rengine sahiptir.
  • Fırınlanmış 1. sınıf kaliteye sahip gürgen ağacından imal edilmiştir.
  • Dış mekân koşullarına dayanıklıdır. Dolayısıyla ürünün dayanıklılığını artırmak için boya ve cila uygulanmıştır.
  • Ahşap bahçe salıncak da kullanılan cila ve boya, üst düzey kaliteye sahiptir. Ayrıca sağlığa herhangi bir zararı yoktur.
  • Yağmur ve çamur gibi açık alan koşullarına dirençlidir.
  • Kademe ayarlı ahşap bahçe salıncak grubunda olmaktadır.
  • Özel bir bakıma gerek olmadan, kolaylıkla bakımı yapılabilir.

2 – Venedik Ahşap Bahçe Salıncak

Ahşap doğal yapısıyla oldukça kullanışlı ve dayanıklı olmaktadır. Bu noktada ahşaptan yapılan salıncaklarda uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Dolayısıyla Venedik ahşap bahçe salıncak modeli, hem şıklığı ile göz kamaştırmakta hem de doğal yapısıyla kullanıcılara konfor sunmaktadır.

Günümüzde bahçe dekorasyonlarında tercih edilen ve en beğenilen modeller arasında yer alan Venedik bahçe salıncak, firmamızın farkıyla müşterilerle buluşturulmaktadır. Hem uygun fiyatı hem de açık alan koşullarına karşı göstermiş olduğu dayanıklılık, ürünün sayabileceğiniz avantajlarındandır. İşte, Venedik ahşap bahçe salıncak modelinin genel özellikleri;

Venedik Ahşap Bahçe Salıncak Özellikleri

Demonte şeklinde gönderilmektedir.

Dış mekan kullanımına uygun olmaktadır. Bu noktada yağmur, güneş ve çamur gibi dış etkenlere dirençlidir.

Fırınlanmış 1. sınıf gürgenden  yapılmıştır.

Açık alanlarda en iyi şekilde kullanım sağlaması için, boya ve cila uygulanmıştır. Kullanılan cila ve boyanın, sağlığa hiçbir zararlı etkisi yoktur.

Cevizin rengiyle tasarlanmıştır.

Ahşap bahçe salıncak üretiminde A kalite vida ve perçin kullanılmıştır.

Kolay bir şekilde bakımı yapılabilmektedir.

Kademe ayarlı ahşap salıncak kategorisindedir.

3 – Simena Ahşap Bahçe Balkon Salıncağı

Dış mekanlarda kullanılacak olan salıncakların, şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunması gerekir. Bu noktada Simena ahşap bahçe salıncak modeli, donatılmış olduğu nitelikli özellikleri ile kullanıcıların istek ve zevklerini en iyi şekilde karşılayacaktır!

Büyük bahçe salıncağı olarak dekorasyonlarınızda kullanım sağlayan bu ürün, kaliteli bir kumaş yapısı ile öne çıkar. Böylelikle bu bahçe mobilyası; güneş, yağmur ve diğer olumsuz hava koşullarına karşı direnç göstermektedir.

Siz de bu ürünü dekorasyonlarınızda tercih ederek, bahçelerinize konforlu ve keyifli bir alan yaratmak istemez misiniz? Eğer cevabınız evet ise, avantajlı Venedik ahşap bahçe salıncak ölçüleri ve nitelikli özelliklerine göz atabilirsiniz;

  • Su bazlı cila uygulaması yapılmıştır.
  • İreko ağacından imal edilmiştir.
  • Üründe kullanılan minderler ve tente dahil değildir.
  • Ürün ölçüleri, 206x130x190 cm olmaktadır.
  • Üründe kullanılan tekstil malzemesi Serge Ferrari kumaştır. Bu kumaş 1. sınıf malzemedir.

4 – Gondol Ahşap Bahçe Hamak

Bahçelerinize geçirdiğiniz süreyi daha eğlenceli ve keyifli bir hâle dönüştürmek istiyorsanız, ahşap bahçe salıncak alternatifleri arasında yer alan gondol ahşap bahçe hamak modelini tercih edebilirsiniz! Özellikle bu modelin konforlu yapısı hamak modelleri arasında fark yaratarak, aynı anda birden daha fazla kişinin kullanımına olanak sağlamıştır.

Siz de bahçelerinizde güneşin ve güzel havanın tadını doyasıya çıkarmak için, bu ürünü dekorasyonlarınızda değerlendirebilirsiniz. Ayrıca ahşap çocuk salıncak modelleri arasında da örnek gösterebileceğiniz bu model, çocuklarınızın bahçelerde severek ve keyifle vakit geçirdiği dekoratif bir ürün olacaktır! Peki, ahşap bahçe salıncak modelleri arasında yer alan gondol ahşap bahçe hamak özellikleri nelerdir?

  • Ürünün yüksekliği 150 cm, genişliği 420 cm, derinliği 142 cm, ağırlığı 40 kg’dır.
  • Ürünün iskeleti, fırınlanmış 1. sınıf kalın çam ve kestane ağacından yapılmıştır.
  • Yarı demonte şeklinde gönderilmektedir. Bir vida yardımıyla kolaylıkla monte edilebilmektedir. Ayrıca montaj talimatı gönderilir.
  • Dış mekan koşullarına karşı dayanıklılık göstermektedir. Bu noktada ürüne boya ve cila uygulanmıştır. Ürünün üzerine uygulanan boya ve cila, kanserojen madde içeren malzemelerden olmamaktadır.
  • Yağmur ve çamur gibi dış etkenlere karşı dirençlidir.
  • %100 pamuk kordon yapısı bulunmaktadır.
  • Üründe kullanılan gürgen ağacı üzerinde 2 kat yenilenebilir ve silinebilir ahşap boya uygulanmıştır. Yani üründeki ahşap kısımlar yenilenebilir ve boyatılabilir. Bağlantı aksamları ise kalın metal perçinlerle presleme yapılarak imal edilmiştir. Ayrıca cıvata aksamı galvanizli olmakta, paslanma yapmamaktadır.
  • Üründe kullanılan perçin ve vidalar A kalitede olmaktadır.
  • Özel bir bakıma gerek olmadan kolaylıkla bakımı yapılabilmektedir.
  • Ahşap salıncak kategorisinde olmaktadır.
  • Ceviz ağacı rengindedir. Ancak beyaz, yeşil, kırmızı, sarı ve mavi renk seçeneklerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Farklı bir renk seçeneği için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca ceviz haricindeki renklerde birim başına ₺50 fiyat farkı alınmaktadır.

Divona Home Ahşap Bahçe Salıncağı Fiyat Seçenekleri

Uzun yıllardır kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışıyla, hem bahçe hem de balkon mobilyalarına dair uygun fiyatlar sunuyoruz. Bu noktada Divona Home olarak sunduğumuz bahçe salıncağı fiyatları, her bütçeye uygun olmaktadır.

Piyasa koşullarına göre ekonomik fiyatlar ile sunulan ahşap bahçe salıncak modellerini, firmamızın web sitesine girerek keşfedebilirsiniz! Birbirinden farklı tasarımlara ve özelliklere sahip ahşap salıncak modelleri ve fiyatları, müşterileri memnun edecek düzeydedir. Siz de dekorasyonlarınıza ihtiyaç duyduğunuz tekli bahçe salıncağı veya daha geniş boyuttaki salıncakları inceleyerek, güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.

Genel olarak ahşap bahçe salıncağı fiyatları, bazı kriterlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Açıklanacak olursa;

  • Renk
  • Tasarım
  • Üretiminde kullanılan yapı malzemelerinin kalitesi ve kumaşın kalitesi
  • Ölçü
  • Ürünün sahip olduğu salıncak aksesuarları
  • Ürüne uygulanan cila ve boya işlemleri

Sık Sorulan Sorular

Ahşap bahçe salıncak modelleri, bahçe dekorasyonlarını oldukça yakışan modeller olmaktadır. Dolayısıyla bahçe mobilyaları ile ilgili sıkça sorulan sorular mevcuttur. İşte, ahşap bahçe salıncağı yapımı ve özellikleriyle ilgili merak edilen sorular!

1 - Ahşap Bahçe Salıncak Yapımı Nasıldır?

Belirli adımlar gerçekleştirilerek ahşap bahçe salıncak yapımı kolaylıkla yapılabilmektedir. Gerekli malzemeler toplandıktan sonra, ahşap salıncak yapımı ölçüleri belirlenmekte ve işlemlere başlanmaktadır.

2 - Rattan Bahçe Salıncağı Dayanıklı mı?

Bahçe dekorasyonlarında tıpkı ahşap bahçe salıncak gibi, rattan bahçe balkon salıncaklarda dayanıklı bir şekilde kullanılabilmektedir. Tekli ve çiftli rattan bahçe balkon teras salıncağı modellerini inceleyebilirsiniz.

Bu noktada açık olan koşullarına karşı üst düzey bir dayanıklılık sunar. Çift kişilik ve tekli rattan bahçe salıncak, Bed çiftli rattan, Oylat çiftli rattan, Bodrum tekli rattan, Cunda çiftli rattan ve diğer rattan salıncak en ucuz seçeneklerle firmamızdan satın alabilirsiniz!

3 - Tahta Bahçe Salıncağı Nedir?

Bahçelerde doğal çözümler sunam dekoratif bir ürün olmaktadır. Özellikle bu salıncakların zarif dokusu ve dayanıklı mekanizması, ömür boyu kullanım fırsatı sunmaktadır. Üstelik tahta tek ve çift kişilik balkon salıncağı modelleri; bahçe masa takımları ve koltuk takımları ile eşsiz bir uyum gösterir.

4 - Capri Swing Bodrum Tek Kişilik Salıncak Özellikleri Nelerdir?

Balkon bahçe salıncağı olarak kullanım sağlayabilen Capri Swing Bodrum tekli salıncak modeli özellikleri;

  • Kolaylıkla temizlenebilmektedir.
  • El işçiliğiyle üretilmiştir.
  • Aşınmaya ve olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır.
  • Ayrıca UV ışınlarına karşı da dayanıklı olmaktadır.
  • Wintech teknolojisi ile üretilmiştir.
  • Bu ürün haşere ve mantar tutmaz.

Divona Home
WhatsApp Destek Hattı